Simon Posted February 2, 2009 Report Share Posted February 2, 2009 Fidell a masz może ten plik graficzny do wydruku ??? Quote Link to post Share on other sites
beertek Posted February 2, 2009 Report Share Posted February 2, 2009 ewentualnie czy masz to zdjecie ? nie bede probowal sam udam sie do specjalistow i nie chce im powiedziec a wezcie mi cos tam wygrawerujcie wolal bym byc pro przygotowany Quote Link to post Share on other sites
fidell Posted February 2, 2009 Report Share Posted February 2, 2009 http://wrzucacz.pl/recived/5791233581874 Niestety negatyw gdzieś zagubiłem... Zawieruszył się chyba przy porządkowaniu dysku. Tak czy tak to jest bodajże wersja gotowa do druku, tyle że mniej ekonomiczna. Jeśli macie jakieś pytania piszcie. Quote Link to post Share on other sites
beertek Posted February 2, 2009 Report Share Posted February 2, 2009 a ma ktos moze lepszej jakosci foto tu malo widac tegoz ptaszka na dole:) Quote Link to post Share on other sites
beertek Posted February 3, 2009 Report Share Posted February 3, 2009 (edited) gdzie mogę znaleźć pas nośny do gieni?? nadal uprzejmie prosze o dobre jakosciowo zdjecie tabliczki ...dokladnie chodzi mi o logo bwb Edited February 3, 2009 by beertek Quote Link to post Share on other sites
Wawix Posted February 3, 2009 Report Share Posted February 3, 2009 (edited) Ja mam ten.Wygląda dosyć solidnie i podobno jest dedykowany do Giet. http://rangershop.pl/product-pol-6298-TacG...nny-czarny.html Pozdrawiam Wawix Edited February 3, 2009 by Wawix Quote Link to post Share on other sites
beertek Posted February 3, 2009 Report Share Posted February 3, 2009 dzięki wielki aczkolwiek szukam 3 punktowego rozwiązania Ciekaw jestem bardzo czy takie w ogóle jest używane przez żołdaków bundeswery. Quote Link to post Share on other sites
AWR_Ronin Posted February 3, 2009 Report Share Posted February 3, 2009 Pas wrzucony przez Wawixa jest 3-punktowy. Jest to TacGear-owska kopia oryginalnego pasa - oryginał też jest 3-punktowy i idzie go dostać na e-bayu i egunie ;). Ronin Quote Link to post Share on other sites
Wawix Posted February 3, 2009 Report Share Posted February 3, 2009 Tak jest 3 punktowy. Ja w moim pasie zdążyłem już poodzierać karabińczyki i znorać pas teraz dopiero nabrał wyglądu xD Pozdrawiam Wawix Quote Link to post Share on other sites
beertek Posted February 3, 2009 Report Share Posted February 3, 2009 no tak efekt 3 godzin snu.....wybaczcie moje gapostwo a gdzie moge nabyc mocowanie pasa do front gripa ? Quote Link to post Share on other sites
Wawix Posted February 3, 2009 Report Share Posted February 3, 2009 (edited) Chodzi ci o przedni pin z Oczkiem? Czy mocowanie na opaskę dodatkową na Front Gripie? Pytanie jest bardzo ogólne :P Pozdrawiam Wawix Edited February 3, 2009 by Wawix Quote Link to post Share on other sites
beertek Posted February 3, 2009 Report Share Posted February 3, 2009 (edited) chodzi mi o taki wynalazek który jest pod lufa.doskonale widać go na fotach które zamieściłeś.chyba to nie jest cześć trójnogu?ja mam ca wersja k i tam tego nie ma ... chyba znalazłem aczkolwiek jakieś rady jak go zamontować? Edited February 3, 2009 by beertek Quote Link to post Share on other sites
Wolf Posted February 3, 2009 Report Share Posted February 3, 2009 To jest mocowanie do zawieszenia i jednocześnie mocowanie dwójnogu. W replikach G36k ta część nie występuje, natomiast w orginale jest analogiczna do wersji długiej. Quote Link to post Share on other sites
Wawix Posted February 3, 2009 Report Share Posted February 3, 2009 Dokładnie tak jak Wolf to ujął.Po prostu nie wiedziałem o co dokładnie chodzi ;) Pozdrawiam Wawix Quote Link to post Share on other sites
beertek Posted February 3, 2009 Report Share Posted February 3, 2009 aha czyli to jest to rozwiazanie ktore proponowales mi Ty albo ronin ? Quote Link to post Share on other sites
AWR_Ronin Posted February 3, 2009 Report Share Posted February 3, 2009 W ostrych G36KA2 jest dwustronne ucho do montażu pasa: http://www.sl-8.de/Foregrip/G36K.gif (widać po prawej stronie pod foregrippem) Takiego ucha nie dokręcają do replik CA i trzeba szukać u kogoś kto ma wersję C i mu to ucho jest zbędne (o dziwo do C je dodają ;)). Ronin Quote Link to post Share on other sites
beertek Posted February 6, 2009 Report Share Posted February 6, 2009 W ostrych G36KA2 jest dwustronne ucho do montażu pasa: http://www.sl-8.de/Foregrip/G36K.gif (widać po prawej stronie pod foregrippem) Takiego ucha nie dokręcają do replik CA i trzeba szukać u kogoś kto ma wersję C i mu to ucho jest zbędne (o dziwo do C je dodają ;)). Ronin http://redwolfairsoft.com/redwolf/airsoft/...il?prodID=19761 a szyna ris kolo montarzu bedzie przeszkadzac czy nie ?? to jest zintegrowane??(uchwyt i ris) Quote Link to post Share on other sites
ocet Posted February 8, 2009 Report Share Posted February 8, 2009 Jakby kto chciał to mam jeszce resztki G36c z wspomnianym wcześniej uszkiem... :P Quote Link to post Share on other sites
choisen Posted February 8, 2009 Report Share Posted February 8, 2009 To "uszko" (ja to nazywam <motylek> :D) jest w replikach JG ;) Quote Link to post Share on other sites
danyboy Posted February 8, 2009 Report Share Posted February 8, 2009 (edited) Pytanie poniekąd dotyczące granatnika AG36. Jakie jednostki (poza specjalnymi ;) ) używają G36 z krótką lufą (prawdopodobnie G36K) z podwieszonym granatnikiem? O takich jak tu: http://homepage.mac.com/staticzero/.Pictur...A2_norwegen.jpg http://homepage.mac.com/staticzero/.Pictur...36_01_small.jpg Edited February 8, 2009 by danyboy Quote Link to post Share on other sites
AWR_Ronin Posted February 8, 2009 Report Share Posted February 8, 2009 Poza specjalnymi żadne. Ronin Quote Link to post Share on other sites
Wolf Posted February 9, 2009 Report Share Posted February 9, 2009 Większość ludzi ciągle popełnia ten sam błąd. Wojsko nie składa sie tylko z tych pięknych elitarnych jednostek, które najczęściej pokazuje się na zdjęciach, a również ze zwykłych żołnierzy, których raczej mało się wspomina. Zasada jest prosta, jeśli ktoś decyduje się na rekonstrukcje tej szarej większości, to robi wszystko wg przepisów i regulaminów BW, wtedy cena mundurów, replik i oporządzenia jest jeszcze do przyjęcia. Decydując się na reko jednostek specjalnych, o których jest coraz częściej mowa, nie obowiązuja prawie żadne zasady, uzbrojenie i oporządzenie wybierane jest przez żołnierzy konkretnie pod profil wykonywanych zadań i rejon działania, o cenach już pisać nie będę, bo bywają rożne ;-) Quote Link to post Share on other sites
beertek Posted February 9, 2009 Report Share Posted February 9, 2009 (edited) Jakby kto chciał to mam jeszce resztki G36c z wspomnianym wcześniej uszkiem... :P zainteresowany!!!najlepiej samym uszkiem,motylkiem czy tam tym czyms pod inna nazwa Edited February 9, 2009 by beertek Quote Link to post Share on other sites
danyboy Posted February 10, 2009 Report Share Posted February 10, 2009 (edited) Wolfie oczywiście masz rację. Stąd moje pytania - póki co interesują mnie zwykli żołnierze BW i w kierunku tej rekonstrukcji idę. Wersji G36 (no, modyfikacji) jest całkiem sporo, a na fotkach czasem trudno rozpoznać formację. Kolejne G36 z granatnikiem i jeszcze innej długości lufą: Ktoś coś wie na jej temat? Edited February 10, 2009 by danyboy Quote Link to post Share on other sites
beertek Posted February 10, 2009 Report Share Posted February 10, 2009 coś ci z linkiem nie wyszło Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts