Mateo Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 W czerwcowym numerze miesięcznika Strzał można przeczytać artykuł Regdorn'a pt. "Airsoft zwany ASG". Pluje sobie w brodę, że wcześniej na taki pomysł nie wpadłem ;-) Link to post Share on other sites
Regdorn Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 Spieszę donieść, zanim zostanę wyklęty przez milsimowców :mrgreen:, że użyte określenie "zawodników" w milsimie nie jest moje ;) Nie dane mi już też było sprostować miejsca ulokowania 10 Brygady Kawalerii Pancernej. Link to post Share on other sites
thor_ Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 No to się rozsiadam wygodnie i czytam.. bój się Reg :D ..po... Fajne ;) Link to post Share on other sites
Arthur Currie Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 No to mam powód by wywalić swoje zwłoki z nory i iść do Empiku :wink: Link to post Share on other sites
Wolf Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 No to fajnie macie, ja dopiero za kilka dni będę mógł się tam wybrać... Link to post Share on other sites
Arthur Currie Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 Spieszę donieść, zanim zostanę wyklęty przez milsimowców :mrgreen:, że użyte określenie "zawodników" w milsimie nie jest moje ;) (...) Może zastąpiło słowo zawodnik słowo gracz?? To taki mój właśny domysł. A artykuł bardzo przyjemnie się czytało. Link to post Share on other sites
Recommended Posts