ppszejdi Posted September 23, 2015 Report Share Posted September 23, 2015 ale komora od m4 bez przeróbki którą widac w linku podanym nie pasuje a ponadto trzeba ją przeciąc i dorbić element z kanałem więc po co kombinować jak ma się dobry produkt dziłający dobrze Quote Link to post Share on other sites
Ari Posted September 24, 2015 Report Share Posted September 24, 2015 Wcześniej jak przeglądałem deltashop, to widziałem tylko komore CNC do SCAR-H :o Najwyraźniej musiało mi umknąć. Wybaczcie za moje gapostwo, a za linki serdecznie dziękuję Quote Link to post Share on other sites
ryzykoman Posted September 17, 2016 Report Share Posted September 17, 2016 Odświeżę trochę temat. Wstawiał ktoś inny szkielet gb? Zastanawiam się nad retro http://gunfire.pl/product-pol-1152207529-Wzmocniony-szkielet-gearboxa-CNC-v-2-QSC.htm Jakieś opinie? Z góry dzięki Quote Link to post Share on other sites
Brzuski Posted September 18, 2016 Report Share Posted September 18, 2016 Mam taki GB na sprzedaż i mam scara na częściach :) więc mogę jedynie przymierzyć czy w ogóle wchodzi i pasują otwory. Jak coś to PW. Quote Link to post Share on other sites
senioor Posted October 25, 2016 Report Share Posted October 25, 2016 zastanów się nad tym bo pierwszą rzecz jaką będziesz musiał zrobić chcąc włożyć ten GB do SCAR'a to odpiłowanie tego oczka z przodu przez które w M4/m16 przechodzi sworzeń zwalniacza magazynka Quote Link to post Share on other sites
Karglak Posted March 3, 2017 Report Share Posted March 3, 2017 Witam. Może ktoś wie, gdzie można znaleźć stopkę kolby do scara, albo może pasują od innych replik? W stoku jest plastykowa, a widziałem sporo gumowych, chciałbym to zmienić Quote Link to post Share on other sites
Karglak Posted March 13, 2017 Report Share Posted March 13, 2017 I jeszcze pytanie. Czy można gdzieś znaleźć płytkę selektora albo może pasują od innych replik? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts