skorek Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 (edited) Na gunfire.pl znalazłem taka replike: RPK Nie ma już "trąbki" jak w SRC i wydaje mi się, że jest ładnie zrobione. Jak ktoś "obmaca" replikę to niech piszę, jak z osiągami itd. Edited June 15, 2008 by skorek Quote Link to post Share on other sites
Zachar Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 To nie jest replika RPK ;-) Z wyglądu niczym się nie wyróżnia na tle innych nie-replik RPK produkcji CA, SRC i HLK. Moim zdaniem to jest trochę zmodyfikowany wyrób HLK, co sugeruje logo producenta na plasticzanym magazynku bębnowym http://www.cog-asg.com/index.php?main_page...;products_id=17 Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 To jest w ogóle dziwna replika u samego źródła. Drewna Cymy, bebechy JG, bęben A&K, składane na czyjeś specjalne zamówienie. Quote Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted January 25, 2009 Report Share Posted January 25, 2009 To że to jest składak to jakas teoria? Widzałeś tą replikę? Rozkręcałeś? BTW. Ma to ktoś? Przymiarki robie do zakupu, pare mały p[orpawek i będzie dobrze wyglądac ;) Interesuje mnie GB, częsci jak: zębatki, tłok głowice, dalej - lufa i HU metal czy plastik fabtastik? Quote Link to post Share on other sites
ratman1809 Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 Właśnie - coś dziwnego - Replika już sporo czasu na rynku a jakoś bardzo cicho o niej..... Quote Link to post Share on other sites
wilka Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 Jeżeli się przymierzasz do zakupu-odradzam. Poczekaj trochę, w tym roku mają wyjść dwie nowe repliki rpk. Co do ACM -sama się nad nim zastanawiałam, zanim znajomy pracujący w sklepie z serwisem nie sprowadził mnie na ziemie... Repliki te są zlepką części róznych producentów. Gearbox jest źle spasowany, zacinki to norma. Można trafić lepszy model,ale to łut szczęscia. Bardzo często trafiają do naprawy i mało kto jest z nich zadowolony. Po za tym miałam taką w swoich rączkach juz jako posiadacz swojego rkmu. Lichutko wyglądają...ten plastikowy drum, te średnio spasowane drewno...Rozpacz. Quote Link to post Share on other sites
ZeneQ_BS Posted September 9, 2009 Report Share Posted September 9, 2009 Wlasnie zamowilem to cos, jak przyjdzie to napisze recke (otwarcie gearboxa) itp. Quote Link to post Share on other sites
ZeneQ_BS Posted September 19, 2009 Report Share Posted September 19, 2009 A wiec tak: Replika wykonana fajnie, strzela zajebiscie jak na chinola wystrzelilem juz 2k kulek na batce 10,4 i zero zacinki itp. Wkrotce podam kolejne dane :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts