Jakub_K Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 Witam. Chciałem się zapytać, która "pseudo kijowa niedorobiona" snajperka się nadaje do użytku w odległości 30-50 m Do wyboru są :D : http://taiwangun.com/?str=product&prId=749 http://sklep.airsoftguns.pl/product-pol-11...na-wakacje.html Która lepsza? :D Lepsza, gdyż wiem że obie to shit i crap, i wszystko w tym typie. Pozdro :uśmiech: Link to post Share on other sites
Damotr Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 Żadna. Jako skruszony użytkownik "taniej repliki" przestrzegam: żadna. Pozbieraj sobie jeszcze trochę kasy i kup M14 od AGM, do tego jakaś luneta i masz pseudo - M21. Link to post Share on other sites
Jakub_K Posted June 22, 2008 Author Report Share Posted June 22, 2008 Nie chodzi mi o osiągi, bardziej o wytrzymałość. Jak już mówiłem, ma to być repliczka z klimatem, nie na duże odległości. :uśmiech: Czy tamta <dłuuuuga wiązanka wulgaryzmów> "snajperka" KART-a (new star) długo pociągnie? Link to post Share on other sites
Tuksiak Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 Zależy jak się Chińczyk do wyrobu seara przyłożył ;-). Może pociągnąć ze 2-5k kulek, a może pociągnąć z 500, nikt nie wie ile to czasu podziała. Link to post Share on other sites
Westie Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 Z tych dwóch, to raczej BAR. Toż jak VSRka. Link to post Share on other sites
Germ Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 BAR - lufa 303 mm, leciutki naciąg, optyka. Na snajperę nadaje się tak samo jak odtylcowy karabin samopowtarzalny na ciężki karabin maszynowy. Link to post Share on other sites
ASG_MAN Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 Może i by posłużył sezon jak natrafisz na zdrowy model, jak będą problemy zawsze możesz złożyć reklamację ale z doświadczenia wiem, że bez problemów się nie obędzie. Konstrukcja może jest ok ale mechanizmy są wykonane ze słabych materiałow. Link to post Share on other sites
igua Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 Z taniach modeli broni snajperskiej polecam Warriora, może troche droższy ale dużo lepszy. Link to post Share on other sites
Damotr Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 A ja i tak popieram M14 od AGM. I klimatyczne i niedrogie i się nie rozsypie po nasiśnięciu spustu. Link to post Share on other sites
Marcin_eM Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 Jak już M14 to tylko od CYMY, ta z AGMa jest zdecydowanie bardziej awaryjna (i brzydsza :-P ) Link to post Share on other sites
Jakub_K Posted August 28, 2008 Author Report Share Posted August 28, 2008 Temat do zamknięcia. Dawno mnie na tym forum nie było i muszę się pochwalić Gietką od JG. Problem rozwiązany. ;) Link to post Share on other sites
darksoviet Posted October 26, 2008 Report Share Posted October 26, 2008 Warrior!!! Link to post Share on other sites
Recommended Posts