Belutek Posted July 1, 2008 Report Share Posted July 1, 2008 Czyli twoim zdaniem repliki AK wszelakiej maści min. od Boyi, Cymy nadają się tylko do śmietnika? I nie nadają się do normalnego użytkowania, czyt. strzelania z nich? Nic sobie nie wmawiam jak sam napisałeś nie ma dobrej repliki kałacha poniżej tysiąca złotych. Dla poparcia moich słów podam chodź jeden przykład: http://www.gunfire.pl/product-yid-11521912...ewnie-RK06.html Jak dla mnie to powinniśmy skończyć ten offtop. Dyskusji na temat chinoli jest całe zatrzęsienie na wmasg. Każdy ma swój pogląd, jednak twierdzenie że poniżej tysiąca złotych nie ma dobrej repliki AK to lekko mówiąc wciskanie ludziom kitu, inaczej nazwać tego nie mogę... Quote Link to post Share on other sites
marys1 Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 AK boyi jako replika w sensie odwzorowania oryginału to DOBRA replika. Ze strzelaniem ma już troche problemów ;) Chociaż, te z customs.pl lepiej sobie radzą. Quote Link to post Share on other sites
piotrm1703 Posted October 12, 2008 Report Share Posted October 12, 2008 Ja mam mały problem z RK06 od krakmana... Gdy replika postoi przez noc w domu i rano chce isc na asg to wogole nie podkreca kulek... DOpiero jak wystrzele okolo 200kulek zaczynaja sie podkrecac... Nie wiem czy to wina hop up czy nieszczelnego cylindra.... Pomozcie... Quote Link to post Share on other sites
Sushi.50 Posted October 15, 2008 Report Share Posted October 15, 2008 (edited) Inny temat na takie odpowiedzi. Ja mogę śmiało polecić Cymę replikę AKM. Wykonanie bardzo dobre, drewno też niczego sobie, świetnie strzela. I podobnie jak Poldeck, nigdy nie postawię kałacha Boyi na Cymą, za dużo problemów, za dużo reklamacji. LINK: http://www.gunfire.pl/product-yid-11521912...AKM-CM036A.html Edited October 15, 2008 by blaszko Quote Link to post Share on other sites
Czorny666 Posted November 2, 2008 Report Share Posted November 2, 2008 Tak se składa ze miałem replike cymy cm.31 jak dobrze pamientam ijakos niemiałem z nia problemów fakt ze niebyłem jej pierwszym włascicielem ale na poczatku taką miałem swoje wystrzeliła i niebyło zadnych problemów znią gdzie repliki kolegów markowe siadały to ona dalej strzelała ja zniej wystrzeliłem około 30 tys kulek i jeszcze wczesniejszych 2 włascicieli i bebechy działały dobrze zero plobremów fakt ze wyła wyhłechtana jak mało która ale strzelała bez zarzutu Więc mozna powiedziec ze to był dobry aeg Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Michal_g Posted November 2, 2008 Report Share Posted November 2, 2008 Czorny666, popracuj trochę nad pisownią i pisz krótszymi zdaniami - tego co napisałeś naprawdę nie da się czytać... Quote Link to post Share on other sites
Tuksiak Posted November 3, 2008 Report Share Posted November 3, 2008 Potwierdzam, ten "myślotok" nie dość, że nieczytelny, to całkiem niestrawny jest. Co do topicu, spokojnie Cyma Ci wystarczy, jak wcześniej pisano np. 036. Quote Link to post Share on other sites
mehanic Posted November 3, 2008 Report Share Posted November 3, 2008 witam, mógłby ktoś podać informacje o zmierzonym zasięgu, celności i rozrzucie replik kałasznikowów wyprodukowanych przez cyme i boyi? Na pewno byłoby to lepsze porównanie obu replik niż posty w stylu"mam, strzela fajnie" albo "co za shit, po co kupowałem..." itd Quote Link to post Share on other sites
mehanic Posted November 3, 2008 Report Share Posted November 3, 2008 witam, mógłby ktoś podać informacje o zmierzonym zasięgu, celności i rozrzucie replik kałasznikowów wyprodukowanych przez cyme i boyi? Na pewno byłoby to lepsze porównanie obu replik niż posty w stylu"mam, strzela fajnie" albo "co za shit, po co kupowałem..." itd Quote Link to post Share on other sites
Tuksiak Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 Nie da się ;-), bo co egzemplarz to różnie strzela, z naciskiem na bardzo różnie ;-). A nie ma szans (chyba, że myślimy o importerze), żeby wyciągnąć z kartonów z 10 szt i uśrednić wyniki. Ogólnie, są to dość dobre repliki (piszę o Cymie), które naprawdę wystarczają w stoku, żeby się z nimi dobrze bawić. Boje jak napisano, wyglądają lepiej (kwestia gustu ;-) ), ale są odrobinkę bardziej awaryjne. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts