maciejs Posted July 2, 2008 Report Share Posted July 2, 2008 Witam. Wątek kieruję do osób, które już takie wynalazki robili. Planuję sobie zafundować taki produkt. Ale nie kupować tylko sobie uszyć. Czy ktoś może mi doradzić jakie modele (producent / model) bielizny czy bluzy termo aktywnej wykorzystać jako bazę pod to? Wiem że na rynku jest wielu producentów i produktów z tej kategorii ale niestety nie posiadam doświadczenia w tej dziedzinie, a swoją drogą nie wszystko co ma w nazwie "termo aktywne" nada się do tego. Pomijam kwestię z jakiego munduru będzie reszta. Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted July 2, 2008 Report Share Posted July 2, 2008 W moim CS'ie została użyta koszulka "szybkoschnąca" (u GunSmoke'a kosztuje 35zł) i myślę, że to optymalny wybór :) Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted July 2, 2008 Report Share Posted July 2, 2008 Ja polecam moisture t-shirt do ACU. Rewelacja! Quote Link to post Share on other sites
kthulhu Posted July 2, 2008 Report Share Posted July 2, 2008 Foka dobrze mowi. Ewentualnie czasami np. w GoSporcie mozna dostac koszulki termoaktywne w ciekawych kolorach (zielone, piaskowe, raz nawet ladny Coyote Brown widzialem). Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted July 2, 2008 Report Share Posted July 2, 2008 Moisture to właśnie ta szybkoschnąca o której piszę ;) Quote Link to post Share on other sites
ghost666 Posted July 2, 2008 Report Share Posted July 2, 2008 Maciejs, a masz dostęp do overlocka? Bo chyba inaczej koszulkę będzie ciężko przeszyś, wszak to chyba dzianina. Quote Link to post Share on other sites
maciejs Posted July 2, 2008 Author Report Share Posted July 2, 2008 Właśnie mnie uprzedzono o tym. Na razie dostępu nie mam ale coś wykombinuję. Quote Link to post Share on other sites
zombie_snake Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 Sorki, ze odgrzewam temat, ale czy ktoś mógłby napisac w skrócie jak uszyc taki Combat Shirt? Wiem, że rękawy z bluzy przyszyc na/w miejsce rękawów z koszulki. Czy coś jeszcze? Z góry dzięki za odpowiedź. Ew czy ma ktoś namiary na kogoś kto zajmuje się szycie takich CS'ów? Jeśli tak, to byłbym wdzięczny jakby się podzielił. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Baca Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 Bieliznę termoaktywną o przyjemnym stosunku cena/jakość można kupić na allegro u jednego z producentów. Firma attique, ciuchy są robione z merylu. Cioram intensywnie taki komplet (koszulka i gacie) ok. roku i moge polecić. Quote Link to post Share on other sites
Wolf.Tns Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 Arafatowi jedna osoba z "kam.........pl" uszyła bardzo, moim zdaniem i patrząc tylko po zdjęciach, dobry CS. Jego pytać i prosić, bo nie wiem czy sam mogę podawać :P Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 Arafatowi jedna osoba z "kam.........pl" uszyła bardzo, moim zdaniem i patrząc tylko po zdjęciach, dobry CS. Jego pytać i prosić, bo nie wiem czy sam mogę podawać :P Już rozmawiałem na ten temat z Zombie_Snake ;) Quote Link to post Share on other sites
maciejs Posted August 29, 2008 Author Report Share Posted August 29, 2008 Ja poszedłem na łatwiznę. Zleciłem to pierwszemu lepszemu krawcowi, przypadkiem mieszkającemu niedaleko mnie. Efekt może nie idealny ale jest >> LINK. Przy następnym będzie lepiej. Snake możesz też spróbować jak ja i zaryzykować. Quote Link to post Share on other sites
zombie_snake Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 Dzięki wszystkim za odpowiedź, i Tobie Arafat raz jeszcze ^^ Quote Link to post Share on other sites
Ari Posted August 30, 2008 Report Share Posted August 30, 2008 Podłaczam się pod pytanie zombie_snake. Czy ktoś i mnie mógłby objaśnić umysł w tej sprawie :> ? <usmiecha sie do Arafata> Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts