Kamil Posted July 5, 2008 Report Share Posted July 5, 2008 Powstał pierwszy polski sklep z rosyjskim umundurowaniem i oporządzeniem. Na razie oferta uboga, ale z tego co widzę to dopiero wczoraj zaczęli. Asortyment to przede wszystkim Modoks + parę rzeczy Spłavu. Z tego co mi wiadomo, być może będą mieli sprzęt SPOSNu. Quote Link to post Share on other sites
Marcin_eM Posted July 25, 2008 Report Share Posted July 25, 2008 A więc... Sklep znajduje się Wa-wie. W porównaniu do zeszłego miesiąca asortyment znacznie się powiększył, a w najbliższej przyszłości (gadałem z pracownikiem) ma on być jeszcze większy ;-). Co do obsługi: bardzo miło dokonuje się transakcji w tym sklepie. Odpowiedzi na maile wręcz natychmiastowe, z dodzwonieniem się też nie ma problemów, klienta mają w największym poważaniu! Widać, że ludzie tam znają się na rzeczy, wiedzą co sprzedają i co najważniejsze potrafią doradzić. Dobre jest to, że podaje się im swoje wymiary (lepiej nie zakłamywać ;-) ), a oni dobierają dla nas odpowiedni mundur. Zamówiłem tam Berkuta, zamówienie zrealizowane w 2 dni. Jestem w pełni zadowolony z całości transakcji. "Mocny pozytyw" jak się mawia na allegro :mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
radzio80 Posted August 26, 2008 Report Share Posted August 26, 2008 (edited) Witam odwiedziłem dziś stronę internetową tego sklepu i na dzień dobry wyskoczył mi alarm z mojego antywirusa --> screen nie wiem czy to coś poważnego czy nie ale wystraszyłem się bo już kiedyś w podobny sposób wirusiki zjadły mój dysk. Edited August 26, 2008 by radzio80 Quote Link to post Share on other sites
Zitos Posted August 26, 2008 Report Share Posted August 26, 2008 (edited) Mi alarm wyskoczył na reklamie red zone na wmasg , ale to avast tak więc raczej coś sobie ubzdurał. A tak btw. to nie lepiej screena na jakiś serwer zdjęciowy chociażby imageshack?? EDIT: Na stronce to samo co i Tobie mi wyskakuje. Edited August 26, 2008 by Zitos Quote Link to post Share on other sites
Mavie Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 Sklep bardzo dobry. Kupiłem tam mundur i bandanę . Mundur świetny, oryginalny Spav :) Zapakowali mi tylko inną bandanę niż zamawiałem, ale po zgłoszeniu mailowym oddzwonili do mnie i zaproponowali korzystne wyjście z sytuacji. Także dla mnie sklep okazał się bardzo dobry i go polecam. Ja tam wirusów żadnych nie stwierdzam na stronie. Avast lubi robić z igły widły. Quote Link to post Share on other sites
WojtiGazdi Posted April 18, 2009 Report Share Posted April 18, 2009 Kupiłem u nich komplet Berkut - wszystko gra, szybko i sprawnie załatwione - szkoda tylko, że wszystkie guziki odpadły po pierwszym ubraniu :) Ale to nie ich wina, tylko producenta. Quote Link to post Share on other sites
FanatykAK Posted July 27, 2010 Report Share Posted July 27, 2010 chyba zawiesili działalność, przynajmniej tak pisze na stronie. szkoda bo mam chętke na ruski szpej Zdania zaczyna się z dużej litery! To forum to nie czat onetu! Szmer. Quote Link to post Share on other sites
Ślepak Posted April 30, 2015 Report Share Posted April 30, 2015 Cześć. Odświeżam po pięciu latach. :D Może ktoś powiedzieć coś więcej o sklepie? Jak u nich z dostawami i jak z towarem, który szyją? Prosiłbym o jakąś odpowiedź, bo jest to jedyny temat o Nich na forum. Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted April 30, 2015 Report Share Posted April 30, 2015 Zerknij na rusmila, tam nawet ekipa sklepu sie udziela :). Quote Link to post Share on other sites
Ślepak Posted April 30, 2015 Report Share Posted April 30, 2015 O, dzięki za info, Nath. :) Quote Link to post Share on other sites
Ślepak Posted August 14, 2015 Report Share Posted August 14, 2015 No i dwie kopie podwójnych ładownic od Smiersza dziś do mnie dotarły. Zamówiłem we wtorek. Trochę bałem się, że nie dojdą, bo w końcu PP wysłane, ale są i jestem mega zadowolony ich wykonaniem. Zero niedoróbek, magi od AK idealnie pasują. Nawet przegroda jest na rzep i można spokojnie zmieścić razem dwanaście magazynków. Boczne przegródki na flary są w sam raz na szybkoładowarkę do kulek o pojemności dziewięćdziesięciu sztuk. I na pewno jakieś magi pistoletowe też spokojnie wejdą. Spokojnie można je uczepić do kamizelki modularnej, holenderskiej, gdyby ktoś miał wątpliwości. Nie latają, są usztywnione od środka jakąś gumą czy czymś. Nie sprawdzałem, bo nie chcę rozpruwać. :D Zdecydowanie polecam ten sklep i ich wyroby. :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts