PAT_KOZI Posted February 2, 2004 Report Share Posted February 2, 2004 Miło mi wszystkich poinformować i zaprosić, już teraz, na wrześniowy „Zlot ASG * Janów Lubelski”. Będzie to już druga edycja tej imprezy mam nadzieje że będzie to czas nie zapomnianych wspomnień ASG dla nas wszystkich. Na dzień dzisiejszy podam tylko termin: 10-12 września 2004 ceny w zależności od kwaterunku będą wąchać się od 75pln do 115pln (Ci którzy już byli u nas wiedzą ze staramy się podąć kilka wariantów cenowych do wyboru, stąd taka rozbieżność) cena zawiera 2 noclegi 1. piątek/sobota i sobota/niedziela 2. katering (grochówka) na polu walki 3. katering ognisko wieczorne w sobote 4. oraz pamiatkowa naszywke 5. dla osób korzystających z PKP i PKS gwarantujemy również transport z dworca PKS w Janowie Lubelskim (jest to dodatek od włąściciela ośrodka, przyjazd własnym transportem nie upowaznia do zadnej ulgii w tym przypadku) rózniece w cenach beda wynikac tylko i wyłącznie z kategorii rezerwowanych przez goscikwater (cena 75pln obejmuje domki takie jak w tamtym roku) (ceny wyzsze dotyczą domków z własnymi węzłami sanitarnymi: natryski WC) wszelkie ważne informacje stopniowo będą zamieszczane na stronie na stronie grupy PAT, pragnę poinformować również ze wszelkie informacje zaczną się tam pojawiać w połowie marca. SERDECZNIE ZAPRASZAMY PS staramy sie jeszcze negocjowac ceny. Quote Link to post Share on other sites
KARMA_Alex Posted February 2, 2004 Report Share Posted February 2, 2004 KOCHAM CIE :) BEDZIEMY JAK ROK TEMU :) - FOKA - SLYSZYSZ ? Quote Link to post Share on other sites
Misiek Posted February 2, 2004 Report Share Posted February 2, 2004 FOKA - SLYSZYSZ ?.... a ty jak pień :P Uszczel... my z babciom może sie wybierzemy... mamy w planach trochę poczytać z Pinkim i resztą PAT-u Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted February 3, 2004 Report Share Posted February 3, 2004 slyszu, slyszu jelsi mi nic nie wyskoczy (czyt. jaja ze szkola, albo brak kasy) to na pewno siem pojawie :) Quote Link to post Share on other sites
CNOS_Beo Posted February 3, 2004 Report Share Posted February 3, 2004 Nawet jak bym mial zajsc do Janowa na piechote i spac na ziemi pod brama, to bede. Janowa sie nie zapomina ;]]] Quote Link to post Share on other sites
Lukzari Posted February 3, 2004 Report Share Posted February 3, 2004 Dlaczego tak daleko, dlaczego??????? :cry: :cry: :cry: Jak nie będzie kampanie wrześniowej :wink: to i moja noga zawita na lubelskiej ziemi :) Quote Link to post Share on other sites
Rainer Posted February 3, 2004 Report Share Posted February 3, 2004 jak Bog da :wink: to bede :twisted: Quote Link to post Share on other sites
PAT_PotulnY Posted February 3, 2004 Report Share Posted February 3, 2004 Combo sam cię przyniose jakby nie dał :) :twisted: :mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
CNOS_Magius Posted February 5, 2004 Report Share Posted February 5, 2004 Nawet jak bym mial zajsc do Janowa na piechote i spac na ziemi pod brama, to bede. Janowa sie nie zapomina ;]]] Odrazu na piechotę, kiedy wreście przestaniesz pić :wink:. A na poważnie mam zamiar być na pewno, poprzednią do tej pory darować sobie nie mogę że nie byłem :(. Quote Link to post Share on other sites
robal Posted February 10, 2004 Report Share Posted February 10, 2004 noo to zajebiscie bedzie mam nadzieje. Jesli sie da to ELF sie pojawi ;) Quote Link to post Share on other sites
Dumek Posted February 15, 2004 Report Share Posted February 15, 2004 Będe choćby się paliło i waliło...(o ile mnie rodzice nie uziemią) Quote Link to post Share on other sites
KARMA_Alex Posted February 23, 2004 Report Share Posted February 23, 2004 tym razem ty przywozisz stringi bojowe :) Quote Link to post Share on other sites
PAT_KOZI Posted February 25, 2004 Author Report Share Posted February 25, 2004 hym ... znowu sie zacznie wojna na temat zlotu w janowie? Quote Link to post Share on other sites
CNOS_Beo Posted February 25, 2004 Report Share Posted February 25, 2004 Impreza w zeszłym roku była bardzo przyjemna. W tym roku bedzie jeszcze lepiej... jak ZwierzaQ nie chcesz jechac to nie jedz, chcesz to jedz. Po cholere tutaj takie durne komentarze na 6 miesiecy przed zlotem.... I tak wiadomo ze impreza bedize 1 klasy :) Quote Link to post Share on other sites
Frugo Posted February 25, 2004 Report Share Posted February 25, 2004 Nie wiem czemu ale jakos wiekszosc WIRTUALNYCH wojownikow ma tendencje na tym forum do torpedowania wszelkich zlotow. Zamiast sie cieszyc ze przy 10ciu zlotach w roku bedziesz mial wiecej szans ze spotkasz kogos fajnego, to kazdy zlot najpierw musi byc objechany z gory na dol chociaz go jeszcze nie ma. BRAWO !!! niedlugo juz zaden team nie podejmie sie organizacji zadnego zlotu - bo po co, jesli 90% postow pod postem o zlot bedzie przeciwko i beda tam same narzekania. Nie wiem, pokotuje zasada "nie jade - to jestem przeciw i cos im napisze" a ja uwazam " nie jedziesz, to sie nie wypowiadaj" Do KOZIEGO: rob zlot :-) rob, zrob nazlosc tym co nie jada :-) ps. to samo tyczy sie technicznych postow, wypowiada sie jedna osoba ktora daje konkretna odpowiedz bo wie o czym pisze, a 5 osob daje mu posty ze to nie prawda bo wydaje im sie ze wiedza o czym pisza. EH. Quote Link to post Share on other sites
PAT_KOZI Posted February 25, 2004 Author Report Share Posted February 25, 2004 ja się nie przejmuje ci co chcą przyjechac przyjadą ci co nie tródno znowu bedzie płacz ze nie byli :D Quote Link to post Share on other sites
Cappuccio Posted February 25, 2004 Report Share Posted February 25, 2004 Frugo !!! Przeczytaj sobie swoje ps i nie wypowiadaj się !!! Bo Ci się chyba tylko wydaje ze wiesz o czym piszesz ! a) wiesz kto to jest ZwierzaczeQ ?? Wirtualny strzelec ?? NIE WIESZ wiec się nie wypowiadaj, B) gdzie Ty widzisz tu 90% postów krytykujących ?? Nie przypominam sobie żeby to zresztą było regułą jak narazie (prawie) wszyscy są zachwyceni zlotami jak i pomysłami na inne spotkania (Janów, Kobyla, Wedrzyn), czasami zdarza się wyjątek :wink: ale cóż wyjątek potwierdza tylko regułę. Aby nie było całkiem off topic to dodam ze oczywiście przyjadę i postaram się namówić resztę Kruków na wyjazd. :) Pozdrawiam Cappuccio Quote Link to post Share on other sites
PAT_KOZI Posted February 25, 2004 Author Report Share Posted February 25, 2004 PANOWIE tylko mi sie tu nie kłócić i nie zaśmiecać dalszymi kłótniami :D Quote Link to post Share on other sites
Regdorn Posted February 26, 2004 Report Share Posted February 26, 2004 Cappuccio hoho i potem to niby bedzie Twoja zasluga, ze ptaski przyleca? :D NIEDOCZEKANIE! NIe dam Ci tej satysfakcji :> Pewnie, ze Kruki sie stawia 8) Quote Link to post Share on other sites
daro Posted February 26, 2004 Report Share Posted February 26, 2004 Sam masz Reg "PTASKA" :wink: :D Pewnie się zjawimy. D Quote Link to post Share on other sites
rezul Posted May 7, 2004 Report Share Posted May 7, 2004 Korpus tez bedzie :twisted: Quote Link to post Share on other sites
Cybul Posted May 7, 2004 Report Share Posted May 7, 2004 Rezul cofacie sie w czasie i jedziecie do Janowa? Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted May 7, 2004 Report Share Posted May 7, 2004 Cybul, spojz na date zlotu :P Quote Link to post Share on other sites
PAT_KOZI Posted May 7, 2004 Author Report Share Posted May 7, 2004 Rezul cofacie sie w czasie i jedziecie do Janowa? cybul ...hehe nie musza sie cofać janów bedzie we wrześniu 2004 Quote Link to post Share on other sites
Cybul Posted May 7, 2004 Report Share Posted May 7, 2004 Buhehehehe ale mi sie poje... mylilo :). Cos mi sie przestawilo i myslalem ze to post o Janowie ale tym zeszlorocznym :P. Ale zonkkk. :P Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts