Wolfi Posted December 16, 2008 Report Share Posted December 16, 2008 ... Wolfi, a gdzie osłona oczu cwaniaczku? :P to jest fota robiona na parkingu który nie jest terenem rozgrywki ( ciekawe dlaczego przecież tu tylko samochody stoją) Quote Link to post Share on other sites
WUZI Posted December 17, 2008 Report Share Posted December 17, 2008 To nie było na poważnie napisane xD My tu sobie gadu gadu a jutsu nie pochwalił się swoim rozwiązaniem :-F Quote Link to post Share on other sites
jack13 Posted December 18, 2008 Report Share Posted December 18, 2008 Ja mam 160 cm wzrostu, 46kg wagi i sp170 no problem. Quote Link to post Share on other sites
Pablo140 Posted December 18, 2008 Report Share Posted December 18, 2008 Fajnie, że się z nami tym podzieliłeś :twisted: A propo co ma waga i wzrost wzrost do siły? Jeden może być mniejszy i lżejszy a silniejszy od większego i cięższego a drugi nie kwestia treningu i techniki także rozmowa bez sensu :wink: Quote Link to post Share on other sites
Hawk14 Posted December 18, 2008 Report Share Posted December 18, 2008 To co- mam Ci podać obwód bicepsa? MODZIE jesteś tu? Quote Link to post Share on other sites
Pablo140 Posted December 18, 2008 Report Share Posted December 18, 2008 To co- mam Ci podać obwód bicepsa? MODZIE jesteś tu? Nie wiem co, ale waga i wzrost o niczym jeszcze nie świadczy. Co z tego,że gość ma 2m czy 1,5 waży 100 czy 50kg? Liczy się tylko siła w łapie i TECHNIKA przeładowania :roll: Gatka bez sensu i nie na temat. Robi się tylko śmietnik :poddanie: Quote Link to post Share on other sites
Ari Posted December 19, 2008 Report Share Posted December 19, 2008 Nie wiem co, ale waga i wzrost o niczym jeszcze nie świadczy. Co z tego,że gość ma 2m czy 1,5 waży 100 czy 50kg? Liczy się tylko siła w łapie i TECHNIKA przeładowania :roll: Gatka bez sensu i nie na temat. Robi się tylko śmietnik :poddanie: Dokładnie. Równie dobrze można długość siusiaka podac ale po co ? Quote Link to post Share on other sites
rain Posted December 20, 2008 Report Share Posted December 20, 2008 Dokładnie. Równie dobrze można długość siusiaka podac ale po co ? Teraz przynajmniej wiemy czym przeładowujesz broń :-F ;) Wzrost/wagę mówi nam coś o posturze i potencjalnej sile danej osoby, rozmiar pindola niespecjalnie. Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted December 20, 2008 Report Share Posted December 20, 2008 Nie słyszałeś piosenki "Im więcej Ciebie tym mniej"? Jeśli zasada działa w obie strony to wszystko staje sie jasne ;-) . Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts