Black Racon Posted August 10, 2008 Report Share Posted August 10, 2008 Witam Szanownych Panow Interesuje sie zakupem repliki broni M24 firmy CA. Czy po dodaniu kompletnego cylingra CA ze sprezyna 300% wytrzymaja inne elementy?? Najbardziej boje sie o mechanizm spustowy. Jezeli nie to prosze o kolejne porady. Boje sie o moje fundusze gdyz jeszcze mam 16 lat :P Link to post Share on other sites
Azur Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 Pytaj obslugi sklepu. Ale jeżeli wiesz coś o tym mechaniźmie, musisz wiedzieć że tam w sumie nie ma się co zepsuć. Link to post Share on other sites
arend Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 jeżeli boisz się o fundusze to zapomnij o sprężynie 300% Link to post Share on other sites
Gumatron Posted August 26, 2008 Report Share Posted August 26, 2008 Witam Szanownych Panow Interesuje sie zakupem repliki broni M24 firmy CA. Czy po dodaniu kompletnego cylingra CA ze sprezyna 300% wytrzymaja inne elementy?? Najbardziej boje sie o mechanizm spustowy. Jezeli nie to prosze o kolejne porady. Boje sie o moje fundusze gdyz jeszcze mam 16 lat :P Witaj, Tak się składa że jestem posiadaczem repliki M24 z zestawem 300% CA więc mogę ci odpowiedzieć bazując na własnym doświadczeniu. Jedyne zastrzeżenia jakie można mieć, to rączka przeładowania. Kilku osobom się połamała, jednak jeżeli będziesz uważał przy naciąganiu (płynnie, nie na siłe, nie szarpać w ferworze walki) to będzie ok - moja ma się dobrze. Spust jest troszkę twardy przy tak mocnej sprężynie ale wystarczy go naoliwić i da się strzelać. Aha tak przy okazji co do tych funduszy. Niech nie kusi cię kupowanie sprężyny 380% jeżeli nigdy nie miałeś okazji próbować ładować takiego potwora ;) . Oprócz problemu z naciągiem, nie zaryzykowałbym także wkładanie tejże sprężyny do niczego innego jak do zestawu lvl 3 (na specshopie za 700zł bez sprężyny). Link to post Share on other sites
Recommended Posts