pmsniper Posted February 13, 2011 Report Share Posted February 13, 2011 To są dwa takie same karabiny tylko że ceną sie różnią. Quote Link to post Share on other sites
CZAKU Posted February 14, 2011 Report Share Posted February 14, 2011 A czy sądzicie że tak naprawdę te repliki mają silnik ICS Turbo 3000? Na Madnionie ta sama replika ma silnik ICS Infinite. I tutaj mam dylemat, czy z tymi replikami jest wszystko w porządku. Quote Link to post Share on other sites
bysiewicz Posted February 14, 2011 Report Share Posted February 14, 2011 A czy sądzicie że tak naprawdę te repliki mają silnik ICS Turbo 3000? Na Madnionie ta sama replika ma silnik ICS Infinite. I tutaj mam dylemat, czy z tymi replikami jest wszystko w porządku. Są dwa modele jeden jest z silnikiem Infinite i jest starszy model z silnikiem turbo 3000 a i się jeszcze różnią kolorem korpusu. Quote Link to post Share on other sites
Rosti Posted February 15, 2011 Report Share Posted February 15, 2011 Wiec replika która posiada body koloru szarego ma silnik infinite czy turbo? I który z tych dwóch jest lepszy?:) Quote Link to post Share on other sites
bysiewicz Posted February 15, 2011 Report Share Posted February 15, 2011 Wiec replika która posiada body koloru szarego ma silnik infinite czy turbo? I który z tych dwóch jest lepszy?:) Ja mam szare body i jak wyciągnąłem silnik to jest Infinite, a teraz widzę że już nawet w tych z czarnymi body dają silniki Infinite. A lepsze są silniki turbo 3000. Quote Link to post Share on other sites
Rosti Posted February 15, 2011 Report Share Posted February 15, 2011 na stronce MadOniona jest napisane że replika ta ( u nich na zdjęciach z czarnym body, wnioskuję, że nowsza seria) ma silnik ICS Infinite, więc można wyciągnąc wnioski, że te starsze serie miały słynny silnik turbo:) Quote Link to post Share on other sites
Drzekaz Posted February 16, 2011 Report Share Posted February 16, 2011 Witam Wie ktoś może czy są zestawy szyn ris ( takie do których się zmieści batka) czyli takie co się je montuje zamiast tego denerwującego plastikowego chwytu przedniego ? Quote Link to post Share on other sites
bysiewicz Posted February 16, 2011 Report Share Posted February 16, 2011 na stronce MadOniona jest napisane że replika ta ( u nich na zdjęciach z czarnym body, wnioskuję, że nowsza seria) ma silnik ICS Infinite, więc można wyciągnąc wnioski, że te starsze serie miały słynny silnik turbo:) Tak tylko ja z szarym body mam też silnik Infinite a kiedyś na MO były z czarnym body i miały turbo, więc chyba w sumie były 3 wersje: pierwsza z szarym body i Infinite, druga czarne body i turbo, no i trzecia czarne body i znowu Infinite. Quote Link to post Share on other sites
Sebo_NS Posted February 16, 2011 Report Share Posted February 16, 2011 Zależy pod jakim względem. Infinite jest słabszy moment obrotowy od Turbo ,ale jest szybszy. Quote Link to post Share on other sites
bysiewicz Posted February 17, 2011 Report Share Posted February 17, 2011 Pewnie musieli mieć jakieś powody że znowu wrócili do Infinite. Quote Link to post Share on other sites
@Cichy Posted October 31, 2011 Report Share Posted October 31, 2011 Witam Czy do naszych m4 pasują tylko kolby od ICS czy też innych firm będą pasować? Chciałbym wpakować kolbę SF i zast. się która z zamienników będzie pasowała bez przeróbek, ot tak nakładam i gra gitara. Dzięki i Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Rosti Posted October 31, 2011 Report Share Posted October 31, 2011 teoretycznie na prowadnicę ics pasuje tylko ics jednak ja zalozylem kopie magpula ctr i luz jest minimalnie wiekszy od stockowego, tak więc jezeli podasz mi srednice wewnetrzna kolby to moge sprawdzic czy bedzie pasowala:) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts