Griwen Posted September 25, 2011 Report Share Posted September 25, 2011 Pięta - palce Omijaj wszelkie przeszkody jakie tylko możesz, jeżeli nie możesz ominąć odrzuć ten patyczek czy co tam ci przeszkadza. Quote Link to post Share on other sites
ZuBeR Posted September 26, 2011 Report Share Posted September 26, 2011 Złotym szpadlem 20 razów w czajnik. Klauzula natychmiastowej wykonalności. Quote Link to post Share on other sites
CezaryR Posted March 8, 2015 Report Share Posted March 8, 2015 NIe przeczytałem wszystkiego bo odpowiedzi powtarzają się bez przerwy! Ja wymyśliłem żeby se załorzyć na buty jakąś gruba gąbke. Powinno być duzo ciszej. Jak pomoże również w terenie zurbannizowanym to bedzie dobrze :). oznajmić mi czy się udało bo sam nie zabardzo mogę ten pomysł sprawdzic Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted March 8, 2015 Report Share Posted March 8, 2015 Gąbkę? Może być taka jaką masz zamiast mózgu? Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted March 8, 2015 Report Share Posted March 8, 2015 Już Ci powiem, że się nie uda. Quote Link to post Share on other sites
B3Lf öÖö (LastSniper) Posted March 8, 2015 Report Share Posted March 8, 2015 Może taką jak mieli ninja to jeszcze po wodzie będziesz chodził :icon_lol: Quote Link to post Share on other sites
Sveter121 Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 Przywiązałem nieśmiertelną czarną izolką kilka gąbek od zmywania naczyń do swoich butów (tym miękkim do dołu - ważne!) i w CQB byłem niesłyszalny, polecam!!!!!111oneone Quote Link to post Share on other sites
bronix Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 JeBłem :D :D :D . Może lepiej naucz się lewitować , będziesz level grand master :P Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 Może raczej level above ground master. Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 http://resource.mmgn.com/Games/Packshot/l/Ninja-Commando-1.jpg Quote Link to post Share on other sites
B3Lf öÖö (LastSniper) Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 http://obywatelhd.pl/wp-content/uploads/2012/08/Tandem-Duct-Aerial-Vehicle-VS-Speeder-Bike.jpg Nie dotykam ziemi to mnie nie słychać! Quote Link to post Share on other sites
marcin_d Posted March 11, 2015 Report Share Posted March 11, 2015 (edited) Aż dziwne, że Sealsi czy inne SASy na to nie wpadły! Polak potrafi. Pan Porucznik to jednak fachowiec.... EDIT: oznajmić mi czy się udało bo sam nie zabardzo mogę ten pomysł sprawdzic Mamy zrobić raport czy wystarczy zwykły meldunek? Edited March 11, 2015 by marcin_d Quote Link to post Share on other sites
Sveter121 Posted March 11, 2015 Report Share Posted March 11, 2015 @marcin_d Quote Link to post Share on other sites
marcin_d Posted March 13, 2015 Report Share Posted March 13, 2015 @Sveter121 nie zdziwiłbym się jak by nasz odkrywca tak wyglądał. Quote Link to post Share on other sites
Stary Traper Posted July 17, 2015 Report Share Posted July 17, 2015 Się śmiejecie z gąbek na butach ale kiedyś widziałem w necie gdzieś takie cóś dla myśliwych, co miało niby tłumić kroki, co się na podeszwę zakładało. Właśnie taką gąbkę jakby, w kamuflażu oczywiście. Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted July 18, 2015 Report Share Posted July 18, 2015 To nie oznacza, że takie coś działa. Quote Link to post Share on other sites
Stary Traper Posted July 31, 2015 Report Share Posted July 31, 2015 Zapomniałem o temacie. Na pękające gałązki i szelest liści nie pomoże, ale na piach z jakimś żwirem, kamyczkami/gruz jak najbardziej. Inna sprawa, czy to ma jakiś głębszy sens, czy nie. Quote Link to post Share on other sites
Majkhel Posted July 31, 2015 Report Share Posted July 31, 2015 Jak to nie?? Deptasz gałązkę, ta pęka.... Ale, aaaale - na szczęście mamy gąbkę na butach, która otulając czule gałązkę tłumi dźwięk! Uff :hahaha: Quote Link to post Share on other sites
mareq Posted July 31, 2015 Report Share Posted July 31, 2015 Nieeee.... podeszwy powinny mieć dozownik kleju, który automatycznie skleja pękające gałązki. Quote Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted July 31, 2015 Report Share Posted July 31, 2015 A nie prościej w momencie pękania gałązki krzyknąć: "Janusz patrz podgrzybek!" i nikt nie usłyszy, jak pęka :icon_lol: Quote Link to post Share on other sites
Fishbonee Posted July 31, 2015 Report Share Posted July 31, 2015 Amatorzy... Zarzuca się linkę na pobliskie drzewo i przelatuje nad suchymi gałązkami i liśćmi jak Tarzan :F. Quote Link to post Share on other sites
Majkhel Posted July 31, 2015 Report Share Posted July 31, 2015 Tylko ten "zaśpiew"... :icon_exclaim: Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted July 31, 2015 Report Share Posted July 31, 2015 Linka? Po co komu linka jak można kicać z drzewa na drzewo. Domontować do repliki trzy laserki i będziesz jak Predator. Grrhrhrrh hyrryrh :D Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts