Zipi Posted March 4, 2004 Report Share Posted March 4, 2004 Witam. Jako że jest to mój pierwszy post na forum wypada mi sie z wszystkimi przywitać, czołem all. Ostatnio przeglądając kilka tematów natknąłem się na zdanie pewnego kolegi "u nas we Wrocławiu zaopatrujemy się w greengas TOP, bo chyba tylko taki jest". Niestety nie mogłem powtórnie znaleźć ani właściciela ani tego tematu, więc z góry przepraszam za przekręcenie zdania :roll: . Czy mogę prosić jakiegokolwiek maniaka z Wrocławia o adres sklepu/ów gdzie w/w gaz może być ?? i w jakiej jest cenie?. Przeglądnąłem sporo sklepów internetowych ale chyba każdy z nich cierpi na braki tego towaru. U siebie w Krakowie też z tym nie za wesoło. I proszę delikatnie, to mój pierwszy raz :wink: Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted March 4, 2004 Report Share Posted March 4, 2004 UZYJ SZUKAJ http://www.militaria.pl Quote Link to post Share on other sites
Zipi Posted March 4, 2004 Author Report Share Posted March 4, 2004 NavySEAL ----> Dzięki za radę. Zgadza się , jakoś ominąłem ten sklep ze względu na złą reputację. Faktycznie mają w ofercie greengas ale ten zielony. Mnie natomiast interesuje ten szary z napisem TOP, no chyba że zostałem źle poinformowany i jeden od drugiego się niczym nie różni. Nadal proszę o jakieś adresy, może jest jakiś dobrze zaopatrzony sklep we Wrocku bez ofery internetowej. Pozdro. Quote Link to post Share on other sites
Brymer Posted March 4, 2004 Report Share Posted March 4, 2004 jeszcze sklep z bronią na ul.Gwarnej..kiedyś mieli ;) Quote Link to post Share on other sites
BeniO Posted March 27, 2004 Report Share Posted March 27, 2004 Zipi ja kiedyś widzialem rozne gazy w sklepach Magnum. w krakowie sa 2. -M1 na pasażu -Kraków Plaza O innych sklepach w krakowie nic nie wiem. Quote Link to post Share on other sites
Zjawa Posted March 27, 2004 Report Share Posted March 27, 2004 był kiedys watek o sklepach w wroclawie :) www.v2militaria.pl tez jest we wrocq o ile sie nie myle. Quote Link to post Share on other sites
Procent Posted March 30, 2004 Report Share Posted March 30, 2004 był kiedys watek o sklepach w wroclawie :)www.v2militaria.pl tez jest we wrocq o ile sie nie myle. Ale to sklep z oporządzeniem i uniformami. Raczej nie ma tam ASG. Quote Link to post Share on other sites
M90_FFS Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 sry for the necroposting but are the more air soft retailers in wroclaw now? Quote Link to post Share on other sites
pidzejfat Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 Only www.Gunfire.pl :) Quote Link to post Share on other sites
Dogtag Posted February 24, 2009 Report Share Posted February 24, 2009 Nowy sklep militarny we WRO. ZielonySklep.pl Ul. Nyska 59-61 Wrocław http://zielonysklep.pl/ Quote Link to post Share on other sites
emaleth Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 Ten sklep wcale nie jest nowy. Tylko zmienili widzę siedzibę. Quote Link to post Share on other sites
Valdemar Posted April 1, 2009 Report Share Posted April 1, 2009 (edited) Jest sklep z ASG na Piłsudskiego, całkiem duży. Tylko przechodziłem, ale widziałem że jest dobrze zaopatrzony. Nie jestem z Wrocka więc powiem opisowo: wychodzisz z PKP, przechodzisz na drugą stronę Piłsudskiego i idziesz w stronę grabiszyńskiej. Jeżeli dobrze pamiętam to jest niedaleko Landeshaus. Nie wiem czy ten sklep był już opisany. Pozdrawiam Edited April 1, 2009 by Valdemar Quote Link to post Share on other sites
Rann Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 Jest sklep z ASG na Piłsudskiego, całkiem duży. Tylko przechodziłem, ale widziałem że jest dobrze zaopatrzony. Nie jestem z Wrocka więc powiem opisowo: wychodzisz z PKP, przechodzisz na drugą stronę Piłsudskiego i idziesz w stronę grabiszyńskiej. Jeżeli dobrze pamiętam to jest niedaleko Landeshaus. Nie wiem czy ten sklep był już opisany. Pozdrawiam Masz na myśli Militaria24.pl. Otwarty został w czerwcu zeszłego roku i jest jednym z dwóch stacjonarnych przedstawicielstw Gunfire.pl Quote Link to post Share on other sites
RAFA Posted April 15, 2009 Report Share Posted April 15, 2009 Jak widzę militaria.pl poszerzają ofertę asg... właśnie wczoraj dojrzałem ciekawą promocję u nich na stronie...mają ICSy taniej niż MO który jest generalnym dystrybutorem. Chyba wiem już gdzie kupię swoje wymarzone L85 :D Zwłaszcza, że ostatnio sprzedają tam chłopaki, którzy sami grają i potrafią wreszcie coś doradzić konkretnie. 8-) Fajnie mieszkać w dużym mieście gdzie konkurencja oznacza dla nas korzystne zmiany cen ;-) Promocja trwała 2 dni... szkoda...wydaje się, że to była jakaś wewnętrzna pomyłka. Co ciekawe ceny nie wróciły do tych sprzed "promocji" tylko jednak spadły. nie na tyle żeby kupić właśnie u nich...chyba ze dogadam się na indywidualną zniżkę ;) Quote Link to post Share on other sites
gustav01 Posted February 7, 2010 Report Share Posted February 7, 2010 witam ma proszbe moglby ktos podac dokladne ulice na ktorych znajduja sie sklepy z ASG we Wroclawiu? dzieki Quote Link to post Share on other sites
szmerglu Posted February 10, 2010 Report Share Posted February 10, 2010 Ręce opadają - wejdź na strony podane wyżej w dział kontakt i się dowiesz... Mamy Tobie na google maps pokazać ? Trochę samodzielności :) Quote Link to post Share on other sites
Lame Posted July 9, 2010 Report Share Posted July 9, 2010 Mógł by się jakiś Wrocławianin wypowiedzieć na temat spisu aktualnego spisu sklepów ASG/Militaria. Bo z tego co słyszałem militaria24 na Ul. Marszałka... już nie istnieje i ten los podzieliło kilka innych sklepów. Wiadomo mi że funkcjonuje dalej: V2 Militaria (ul. Cybulskiego) Militaria.pl (ul. Oławska) czy to wszystko ?? Quote Link to post Share on other sites
sgt.Chaos Posted July 9, 2010 Report Share Posted July 9, 2010 Z typowych, dużych sklepów ostały się tylko te dwa, o reszcie można poczytać w tym topicu http://wmasg.pl/forum/index.php?showtopic=67982&st=0 Quote Link to post Share on other sites
1beduin Posted July 19, 2010 Report Share Posted July 19, 2010 jest jeszcze na Tęczowej za stacją "CPN" ;-) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts