Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Kabura do Colta 1911A1 Tactical WE

Recommended Posts

Nie chce zakładać następnego tematu. Mam nadzieje, że nie zostanie to potraktowane jako offtop, więc - Zakładałem, że do kabury Safariland 6004 dla Colta zwykłego wejdzie wersja "MEU Colt", jednak od pewnego czasu nie jestem wcale pewien. Czy ktoś mógłby mnie upewnić w tym przekonaniu ? I także czy w kaburze wersji dla Colta z latarka, sam Colt także będzie trzymał się pewnie ? Sądzę, że tak, ale pewności brak.

• 3 weeks later...

Sorki ale podpinam sie pod temacik.

Właśnie kupiłem kabure udową "Serpe" dedykowaną dla Beretty M9, i za holere nie moge jej tam włażyć. Co się okazało iz mam Berette M9A1 z CG model ten wyposarzony jest w szyne montażową która blokuje normalne umieszczenie klamki w kaburze mam pytanie czy dla takiego modelu broni jest produkowana specjalne kabura?

Zal mi po prostu kasy (250 zł) z klamki jestem bardzo zadowolony a i serpa przypadła mi do gustu.

Edited by mcrobb

Możesz jeszcze spróbować dorwać kabure na colta od tactical tailora http://www.tacticaltailor.com/tacholster.aspx ja kupilem za 80zł na moto veteran bazarze w Łodzi u nich www.sklepmilitarny.eu mieli jeszcze pare sztuk. Zadzwoń i zapaytaj może nie koniecznie dokładnie o tactical tailora tylko o kabury udowe jakie mają bo troche nie kumaci byli na giełdzie.

@mcrobb - było o tym, że M9A1 nie pasuje do SERPY, zaoszczędziłbyś kasę :wink: I póki co Blackhawk chyba jeszcze nie wypuścił udówki, która by pasowała. Ze sztywnych chyba tylko Safariland Ci został - bodajże wersja dla Beretty Vertec (nie jestem do końca pewien bo Vertec ma trochę krótszy szkielet) bądź dla Beretty ze światłem - jest ich kilka i któraś z nich trzyma Berettę nawet bez zamontowanej latarki.