ku_charz Posted April 3, 2011 Report Share Posted April 3, 2011 Kupiłem na dniach cirasa od flyye, bez ładownic. I stąd wynika moje pytanie: jaka firma/krawiec robi praktycznie w takim samym odcieniu? Chodzi mi o to ze chce kupic pierdoły do kamizelki po jak najniższej cenie ale żeby współgrały kolorystycznie z kamizelką. Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted April 3, 2011 Report Share Posted April 3, 2011 Co wy macie z tymi kolorami? To nie rewia mody, kup to co Ci się podoba, może być nawet różowe. Na swojej kamizelce w RG mam ładownice w RG, khaki, CB, MC niedługo dojdzie, jakoś mi to nie przeszkadza. No i jak już koniecznie chcesz być jedną plamą to pochwal się jaki kolor ma ten CIRAS. Mam trochę rzeczy Flyye więc się zobaczy. ;) Quote Link to post Share on other sites
ku_charz Posted April 3, 2011 Report Share Posted April 3, 2011 to kwestia gustu. Nie podchodzi mi kamizelka w 32472934792734 kolorach/odcieniach Ciras w CB Quote Link to post Share on other sites
lukaso Posted April 3, 2011 Report Share Posted April 3, 2011 Kupiłem na dniach cirasa od flyye, bez ładownic. I stąd wynika moje pytanie: jaka firma/krawiec robi praktycznie w takim samym odcieniu? Chodzi mi o to ze chce kupic pierdoły do kamizelki po jak najniższej cenie ale żeby współgrały kolorystycznie z kamizelką. Ja bym kupił Flyyea. Nie są znów te ładownice bardzo drogie a odcień taki sam gwarantowany. ;) Quote Link to post Share on other sites
ku_charz Posted April 4, 2011 Report Share Posted April 4, 2011 po 1 nie mam gdzie bo nie ma w polskich sklepach tego czego akurat potrzebuje flyye po 2 chciałbym zaoszczedzic na poszczegolnych czesciach zeby móc kupic ich wiecej ;) Quote Link to post Share on other sites
seger Posted April 4, 2011 Report Share Posted April 4, 2011 odezwij sie do khakishop ( czy cos takiego :) ) w Krakowie, są przedstawicielem Flyye na Polskę. Quote Link to post Share on other sites
ku_charz Posted April 4, 2011 Report Share Posted April 4, 2011 do Krakowa póki co sie nie wybieram a mam kawałek. Szukałem po sklepach internetowych... Quote Link to post Share on other sites
stoper Posted April 4, 2011 Report Share Posted April 4, 2011 (edited) sklep KHAKI Shop w Krakowie prowadzi sprzedaż wysyłkowa produktów Flyye i nie tylko zamówienia przyjmowane są drogą e-mailową, gg i telefonicznie niebawem ruszy pełnowymiarowy sklep internetowy. link do strony Flyye Mój odnośnik link do strony sklepu Khaki Mój odnośnik mam nadzieje ze pomogłem-pozdrawiam Edited April 4, 2011 by stoper Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted April 4, 2011 Report Share Posted April 4, 2011 Sprawdziłem, wybacz za opóźnienie. CB od Flyye jest niemal na równy z CB Camelbaka, a wiadomo, że przypasuje do CB Flyye w CIRASie. Kupuj ładownice tego samego producenta i nie marudź. :icon_biggrin: Quote Link to post Share on other sites
pietrasss Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 Mam nadzieje ze tym razem pisze w dobrym topicu :) Mianowicie, czy są jakies róznice pomiedzy Wsh Flyye a Pantaca ? Róznice w odcieniach ? Quote Link to post Share on other sites
MartiN_BB Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 Jeszcze jakbyś podał o jaki odcień/kolor Ci chodzi ;) Quote Link to post Share on other sites
pietrasss Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 Chodzi mi o Cb. Kontrukcyjnie/jakościowo różnią sie jakoś ? Quote Link to post Share on other sites
Pavo Posted April 20, 2011 Report Share Posted April 20, 2011 Stary Pantac jest bardzo podobny do Flyye (przed 2009). Później niestety kolor się zmienił na ciemniejsze CB o lekko różowym zabarwieniu. Quote Link to post Share on other sites
scizophrenikz Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 Witam. Szukam i szukam i znaleźć nie mogę. Chodzi mi konkretnie o Flyye Low-Profiled Waist Pack i o Versatile Waist Pack - oba w CB. Nigdzie w PL tego nie ma??? Quote Link to post Share on other sites
wiewior05 Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 Kontaktuj się z khaki shopem bo oni są są dystrybutorem flyye i celują w RG i CB właśnie. Żałuje,że nie khaki ale CB powinni mieć:) Quote Link to post Share on other sites
scizophrenikz Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 Nie mają. Jeśli ktoś z Was ma którąś na zbyciu to pisać bo potrzebuję. Biorę z miejsca. Quote Link to post Share on other sites
KondziuM Posted June 12, 2016 Report Share Posted June 12, 2016 Czy WSH chest rig jest w uniwersalnym rozmiarze? Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted June 12, 2016 Report Share Posted June 12, 2016 Tak. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts