Boriz Posted November 27, 2008 Report Share Posted November 27, 2008 Dzisiaj na antenie Polsatu w programie "Piotr Bałtroczyk przedstawia" J. Kryszak strzelał do ludzi.. (kabaret, nie kabaret) Zdaje się że z M15 CA, chodź "na pusto", zastanawiam się czy wzmożone ostatnimi czasy działania i motywy z użyciem broni, nie zaostrzą wkrótce polskich przepisów utrudniających nasze hobby nawet tym 18+. Można zakładać po Bombaju że Warszawa jest na liście następnych potencjalnych celów terrorystów. Nasz "szanowny" rząd może wpaść na jakiś wspaniały pomysł. Quote Link to post Share on other sites
ruffin-89 Posted November 27, 2008 Report Share Posted November 27, 2008 (edited) :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: A ja wczoraj oglądałem film i tam panowie też do siebie strzelali, ale to wyglądało tak realistycznie że tym bardziej mogą zakazać AS. Edited November 27, 2008 by ruffin-89 Quote Link to post Share on other sites
arend Posted November 28, 2008 Report Share Posted November 28, 2008 A słyszeliście tekst z widowni skąd jest ta emka " z tajwangunu" heheheheheheh. Co prawda Kryszak nie dosłyszał i ciś zabełkotał ale słychać było dość wyrażnie. Teraz pytanie czy krakmany wysłali na salę emisariusza czy tylko jakiś znawca się przypadkiem znalazł. Quote Link to post Share on other sites
Lutczyn Posted November 30, 2008 Report Share Posted November 30, 2008 Też to widziałem jak wróciłem ze strzelanki.Dopóki nie zdarzy się jakiś wypadek związany z ASG,to będzie spokój. Quote Link to post Share on other sites
Dzwonek Posted November 30, 2008 Report Share Posted November 30, 2008 Ludzie, ale czy to, że gdzieś tam pojawiła się replika airsoftowa w telewizji od razu zagraża opini i grozi wprowadzeniem ustawy dot. replik asg ? Przecież to już zaczyna zamieniać się w paranoję airsoftowców, najlepiej wogóle skasujmy WMASG, bo jakiś polityk wejdzie i będzie kicha. Quote Link to post Share on other sites
thor_ Posted December 1, 2008 Report Share Posted December 1, 2008 Ano będzie tylu potencjalnych terrorystów jak na tym portalu to nigdzie indziej nie ma ;) nawet alkaida chyba nie ma tylu "userów" :D Quote Link to post Share on other sites
Saba Posted December 6, 2008 Report Share Posted December 6, 2008 Nie ma tego na youtubie. Jak ktoś znajdzie, to niech napisze! ;) Quote Link to post Share on other sites
Wolf Posted December 8, 2008 Report Share Posted December 8, 2008 Faktycznie nie powinniśmy popadać w przesadne stany lękowe, ale zdrowy rozsądek i obserwacja mediów i sceny politycznej naszego kraju, jest jak najbardziej wskazana, by się nie obudzić z przysłowiową reką w nocniku :-F Quote Link to post Share on other sites
Masonian Posted December 8, 2008 Report Share Posted December 8, 2008 Saba , to jest na ipla. ściągasz owy program i masz dostęp do różnych programów jakie leciały w polsacie i pokrewnych. darmowa, nie kłopotliwa. i są mecze siatkówki :D Quote Link to post Share on other sites
Jangi Posted December 20, 2008 Report Share Posted December 20, 2008 Oglądałem, było to owszem lekko żenujące i głupawe, ale jakieoś specjalnego zagrożenia bym w takim incydencie nie upatrywał :) Quote Link to post Share on other sites
kamik Posted December 29, 2008 Report Share Posted December 29, 2008 Też to wtedy oglądałem pamiętam dokładnie. Jedyne czego się obawiam w przyszłości to to, że lufy będą malowane na pomarańczowo co znacząco może oszpecic repliki. Quote Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 W szklanym oku pojawiła się replika i wielkie halo. Ten sport nie należy do was i nie tylko wy o nim wiecie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts