Zambezi Posted December 16, 2008 Report Share Posted December 16, 2008 A co?! moderator nie człowiek i sobie po oftopować nie może? ;> Próbował ktoś robić przedłużki do kabli, chować baterie gdzieś blisko ciała? (tylko nie serca bo zrobi się zwarcie i rozrusznik może paść xD). Próbował ktoś używać ocieplaczy chemicznych? Gdy owinie się baterią matą termiczną (taką ratowniczą) daje to dobry rezultat? Quote Link to post Share on other sites
relevant Posted December 17, 2008 Report Share Posted December 17, 2008 Ja myślę o przymocowaniu ogrzewacza chemicznego do kolby koło akumulatora, ale nie wiem, czy to coś pomoże... Quote Link to post Share on other sites
HustleR Posted December 17, 2008 Report Share Posted December 17, 2008 Ja myślę o przymocowaniu ogrzewacza chemicznego do kolby koło akumulatora, ale nie wiem, czy to coś pomoże... Ostatnio tak zrobiłem ale ogrzewacz który miałem działa tylko przez ok. 20 min - Sam fakt przyklejenia go do kolby powinien pomóc ale krótki czas działania jest tutaj elementem kluczowym - Chyba, że ktoś znajdzie ogrzewacz co działa 2-3 h (oczywiście w temp -5 do 0 i nie wg danych producenta ale wg rzeczywistości i który nie będzie miał rozmiarów poduszki do spania) Quote Link to post Share on other sites
Stalker69 Posted December 17, 2008 Report Share Posted December 17, 2008 (edited) Ja myślę o przymocowaniu ogrzewacza chemicznego do kolby koło akumulatora, ale nie wiem, czy to coś pomoże... Było już o tym, trzeba poszukać :P Ogólnie to koleś miał metalowe body i ogrzewacz chemiczny grzał mu nie tylko aku, ale i całe body. :D Edited December 17, 2008 by Stalker69 Quote Link to post Share on other sites
dark2 Posted December 17, 2008 Report Share Posted December 17, 2008 hmmm http://edumed.com.pl/sklep.php/p524-But-ro...a-i-masuje.html :D Quote Link to post Share on other sites
melon Posted December 17, 2008 Report Share Posted December 17, 2008 Jak kiedyś miałem Auga to dałem przejściówkę i baterię do kieszeni :D Nawet wygodnie było. Tylko trza na kabelki uważać :P Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts