Damiano Posted January 2, 2009 Report Share Posted January 2, 2009 Temat ma pełnić funkcję rozgrzewania i tak już gorącego tematu jakim jest wejście na rynek jednej z najbardziej oczekiwanych replik tego roku (to tylko moje zdanie... :mrgreen: ) Co sądzicie o tym karabinie i jakie są wasze opinie na temat firmy A&K bo wiadomo że GB jest owej firmy Link to post Share on other sites
AnR Posted January 2, 2009 Report Share Posted January 2, 2009 A&K nigdy się zbytnio nie popisało, ostatnio te ich SRki są całkiem ciekawe, poza tym A&K to od początku PJ z tego co mi wiadomo. A te sie sypały na potęgę. W środku wydaje się chyba będzie GBv3, ze wzgłędu na gietkową konstrukcję całego systemu. Ale prędzej będzię jakaś modyfikacja V2. A&K chyba nie zrobiło nic na V3? Czy się mylę. Działający boltcatch jest tutaj ciekawostką. Najbliżej znam coś co ma takowy to VFC za 1700 zł. ;D Ciekawe jak szybko będzie się psuł. Komory nie mogę z dostępnych filmików dojrzeć. Podejrzewam, że będzie to jakaś hybryda tej z scar'a CA, tak samo jak system selektora ognia. W scarze CA okropieństwem było ustawiać to cudo, nigdy tego do końca nie opanowałem. Kolor z filmów to bardziej mi przypomina DE Magpula niz jakiś tam TAN, ale to może wina kamery, oświetlenia. Zobaczymy jak wyjdzie. Ciekawe jak będzie z kompatybilnością magów, będą pasować normalne stangowskie czy nie? Niby zwalniacz jest w tym samym miejscu. Link to post Share on other sites
Wolf.Tns Posted January 2, 2009 Report Share Posted January 2, 2009 Też strasznie oczekiwałem tej repliki, sądzę, że po zdjęciach nam koloru oceniać nie można jeszcze, bo odnoszę wrażenie, że faktycznie najlepszej jakości nie są. W Polsce pewnie będzie kosztować około 700 zł, jeśli do nas dojdzie. Także jestem magów ciekaw. bb A Boltcatch, obstawiam jak w moim Hk416 VFC - szybko zejdzie... Link to post Share on other sites
Levy Posted January 2, 2009 Report Share Posted January 2, 2009 (edited) http://www.wmasg.pl/aktualnosci/garsc_informacji/1062/ No to uradziliśmy... :( Trzeba śledzić rozwój wydarzeń... Edited January 2, 2009 by Levy Link to post Share on other sites
uzi43 Posted February 9, 2009 Report Share Posted February 9, 2009 No więc jednak się pojawi :D i do tego w końcu dostaliśmy wyraźne zdjęcia, i czarna Masada wg mnie wygląda naprawdę dobrze. Więc skoro do wyglądu tak się przyłożyli to może do wytrzymałości bebechów też. Ale z mocą przesadzili... W każdym bądź razie nie mogę się jej w Polsce doczekać :D Link to post Share on other sites
Okruch Posted February 9, 2009 Report Share Posted February 9, 2009 To chyba pierwszy przypadek, kiedy replika wyprzedza ostry oryginał w debiucie handlowym :D Link to post Share on other sites
Wolf.Tns Posted February 9, 2009 Report Share Posted February 9, 2009 Jakby Magpul wydal oswiadczenie, czulbym sie lepiej. Ale tak czy inaczej, uzytkownicy faktycznie potwierdzali te nieszczesne 470 fps. Zobaczymy, bedzie na WGC to kupie ! Link to post Share on other sites
thor_ Posted March 12, 2009 Report Share Posted March 12, 2009 Zamykamy skoro można już kupić ;) Zapraszam tu: http://wmasg.pl/forum/index.php?showtopic=61180 Link to post Share on other sites
Recommended Posts