Johann Posted January 11, 2009 Report Share Posted January 11, 2009 (edited) Czy ktoś z Was miał kontakt z zestawem słuchawkowym Radmoru? Jak sprawuje się w porównaniu do Bowmana i jak ogólnie się go nosi, gdyż siatka zakrywa sporą część głowy. Na kilku zdjęciach widać panów z 1.PSK. Natomiast żandarmi w Czadzie w zestawach Bowman. Ile może kosztować taki zestaw? Osobiście podoba mi się drugi przycisk PTT, który umożliwia włączanie się do rozmowy bez odrywania ręki od karabinka. Tutaj kilka zdjęć owego zestawu. Edited January 11, 2009 by johny89 Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted January 12, 2009 Report Share Posted January 12, 2009 A jaka jest jego cena tak z ciekawości? Bo skoro chcesz opinii to pewnie również masz go na oku do zakupu ;) Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted January 12, 2009 Report Share Posted January 12, 2009 O widzisz, daj Arafatowi namiary i poczekaj miesiąc, to Ci sprzeda za pół ceny :mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted January 12, 2009 Report Share Posted January 12, 2009 (edited) :mrgreen: No widzisz jak to się dobrze składa :mrgreen: p.s. Może lepiej było zostawić ten topic tam gdzie był? Więcej osób tam zagląda chyba. Edited January 12, 2009 by Arafat (KSK) Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted January 12, 2009 Report Share Posted January 12, 2009 Ja nic nie ruszałem. Quote Link to post Share on other sites
Johann Posted January 12, 2009 Author Report Share Posted January 12, 2009 Zainteresował mnie, ale na oku go nie mam i na pewno go na razie nie kupię :D Co do przemyśleń Foki to bardzo trafne spostrzeżenie, u Arafata zawsze są świąteczne wyprzedaże :-F . Ja tutaj remat ustawiłem. :) Quote Link to post Share on other sites
wally Posted January 12, 2009 Report Share Posted January 12, 2009 Skłaniałbym się ku opinii że tego zestawu nikt nie kupi - powód? Panowie z Radmoru sa wyjątkowo nieelastyczni w sprawie sprzedawania sprzętu wojskowego cywilom. Chciałem u nich kupić gniazdko Amphenol, ale oczywiście zaczęły się pytania skąd mam zestaw słuchawkowy z wojskową wtyczką itp itd. Generalnie nic nie chcą sprzedawać. Inna sprawa, że takie zestaw do tanich należał nie będzie, swego czasu chciałem gdzieś kupić profesjonalny przycisk PTT to jak jedna z firm zaserwowała mi cenę 1000 zł za kawałek plastiku, parę blaszek i drucików to szybko mi takie pomysły uciekły z głowy. Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted January 14, 2009 Report Share Posted January 14, 2009 dzień dobry W związku z otrzymanym zapytaniem o zestawy nagłowne 01316 prosimy o podanie dokładniejszych dany dotyczących odbiorcy wymienionego sprzętu. Gdyż jest to sprzęt kompletujący urządzenia wojskowe. Po otrzymaniu danych złożymy ofertę cenową na zestawy 01316. Quote Link to post Share on other sites
trajant Posted January 15, 2009 Report Share Posted January 15, 2009 Napisz ze prowadzisz hurtownie sprzętu taktycznego:) to by się w sumie zgadzało.. Quote Link to post Share on other sites
Johann Posted February 2, 2009 Author Report Share Posted February 2, 2009 http://miwopraszka.pl/galeria/Afganistan/T...-kopia.jpg.html Kolejne zdjęcie zestawu słuchawkowego. Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted October 23, 2009 Report Share Posted October 23, 2009 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=792666748 Quote Link to post Share on other sites
wilkosz Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 temat ucichl dlatego odswierzam ktos ma i uzywa bo chialbym sie poradzic czy warto iwestowac w taki sprzet ?? Quote Link to post Share on other sites
Azur Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 Posiadam. Moim zdaniem inwestować warto, pytanie gdzie, bo cywil tego chyba bez problemów nie kupi. Quote Link to post Share on other sites
ZuBeR Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 Raz na ruski rok można upolować na allegro. Quote Link to post Share on other sites
wegorz Posted February 7, 2012 Report Share Posted February 7, 2012 dwa razy 3501 wisiało na allegro. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts