madog Posted June 19, 2009 Author Report Share Posted June 19, 2009 Przypominam, że terminy wpłat są do 10 lipca. Niektórzy dowódcy rekrutują, więc jest jeszcze szansa na załapanie się :-) Link to post Share on other sites
madog Posted June 29, 2009 Author Report Share Posted June 29, 2009 14 Sierpnia: 10.00 - 23.00 - Rejestracja uczestników. 18.00 - 20.00 - Liga HeavyShit. (Przewidziane nagrody) 20.00 - 21.00 - NapoleonFaust 21.30 - Odprawa Dowódców. 15 Sierpnia: 7.00 - Pobudka. 8.00 - Zbiórka, wprowadzenie, oznaczenie stron. 10.00 - Rozpoczęcie rozgrywki. 19.00 - Zakończenie rozgrywki. 19.30 - Obiadokolacja zapewniona przez organizatora (grochówka + chleb) . 21.00 - Impreza integracyjna. 16 Sierpnia 10.00 - Oficjalne zakończenie zlotu. Link to post Share on other sites
Tuksiak Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Cały czas potrzebuję 5 osób :). Link to post Share on other sites
Sfora_Goose Posted July 3, 2009 Report Share Posted July 3, 2009 Przypominam o zbliżającym się wielkimi krokami terminie wpłat za uczestnictwo w zlocie. Więcej informacji w linku poniżej: http://sfora.tox.pl/phpBB2/viewtopic.php?p=35577#35577 Pozdrawiam! Goose Link to post Share on other sites
Sfora_Goose Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 Na chwilę obecną zapłaciło około 70% zgłoszonych uczestników w związku z czy przedłużam termin wpłat do 17.07. Pozdrawiam! Link to post Share on other sites
madog Posted July 10, 2009 Author Report Share Posted July 10, 2009 Trailer PanzerFaust III Link to post Share on other sites
Mszaan Posted July 11, 2009 Report Share Posted July 11, 2009 Po traileru już widać poziom i profesjonalizm imprezy ! Nie skłamię, jeśli powiem, że Panzerfaust to najbardziej klimatyczny zlot asg w Polsce ! Zachęcam do zapisywania się, jeszcze tydzień dla spóźnialskich pozostał ! :) Link to post Share on other sites
Miskaty88 Posted July 11, 2009 Report Share Posted July 11, 2009 Nooo. Będzie grubo. Z tego co słyszałem od kompanów zlot jest klimatowy ;). Wpisywać się na zlot ;). Link to post Share on other sites
Tuksiak Posted July 11, 2009 Report Share Posted July 11, 2009 Za trajler pełen SZACUNEK Koledzy. Naprawdę pokazaliście jak to powinno się robić, pomimo braku profesjonalnego studia. Nie skłamię jeśli stwierdzę, że to najlepszy wstęp do zlotu/imprezy/scenariusza ersoftowego jaki widziałem. Czapka z głowy i oby dalej też tak było :). Link to post Share on other sites
gosiak Posted July 11, 2009 Report Share Posted July 11, 2009 Popieram Małzonka ;-) Nie, żeby tylko przez lokalny partiotyzm, ale Sfora'ki naprawdę wiedzą jak zrobić dobry i klimatyczny zlot. A trailer w skali od 1 do 10 po prostu 50! :-) Link to post Share on other sites
blaisek Posted July 12, 2009 Report Share Posted July 12, 2009 Dziękujemy za zaproszenie. Przybędziemy w ilości 15-19 osób. Pozdrawiam!! Link to post Share on other sites
madog Posted July 19, 2009 Author Report Share Posted July 19, 2009 Do wszystkich osób które uczestniczyć będą w Zlocie PanzerFaust III: Na forum pojawiła się mechanika obowiązująca podczas rozgrywki. Znajomość mechaniki jest obowiązkowa, więc zachęcamy do zapoznania się z tematem. Mechanika: http://sfora.tox.pl/phpBB2/viewtopic.php?t=1592 Mapa Terenu: http://sfora.tox.pl/phpBB2/viewtopic.php?p=36005 Zachęcamy też do przeglądnięcia naszych materiałów fabularno - promocyjnych. Trailer: Plakat: http://sfora.tox.pl/phpBB2/viewtopic.php?p=36034#36034 Gazety stron konfliktu: http://sfora.tox.pl/phpBB2/viewtopic.php?p=35875#35875 Zapraszamy! J.S.P. Sfora. Link to post Share on other sites
Sfora_Goose Posted July 20, 2009 Report Share Posted July 20, 2009 Informacja odnośnie płatności: Ostateczny termin wpłat to niedziela 26.07 - proszę o poważne potraktowanie sprawy gdyż wpłaty po tym terminie nie gwarantują otrzymania gadżetów. Pozdrawiam! Link to post Share on other sites
Redrad Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 Właśnie obejrzałem trailer i powiem dosadnie: woooooooooooooooooooooow, zajebi.... już się cieszę ,że tam będę.... :lol: Link to post Share on other sites
Tuksiak Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 Proszę się porejestrować na forum sfory, ponieważ brak zarejestrowanych dowódców oddziałów chrzani reszcie armii działania ;-), że o szeregowych członkach (piękne stwierdzenie ;-) ) nie wspomnę. Żeby nie było po niku to to min. było do Ciebie Von Zakapior ;-). Link to post Share on other sites
von_Zakapior Posted July 29, 2009 Report Share Posted July 29, 2009 All right, zarejestruję się. Link to post Share on other sites
Sfora_Goose Posted August 3, 2009 Report Share Posted August 3, 2009 Witam! Na terenie obozu podczas trwania całego zlotu nabyć będzie można: - w punkcie cateringowym kiełbasa - 5 zł karkówka - 10 zł kaszanka - 5 zł - na stoisku firmowym sklepu "Creazy Bee" - kulki precyzyjne guarder 0,20 0,23 0,25 0,28 w cenie 38 zł za worek 1 kg, oraz drobne części do AEG'ów. Link to post Share on other sites
Sfora_Goose Posted August 9, 2009 Report Share Posted August 9, 2009 (edited) Dzień rozpoczęcia zlotu zbliża się wielkimi krokami, zostało już niespełna pięć dni! Organizatorzy przybywają na miejsce zlotu już w środę, uczestników zapraszamy w piątek z samego rana. Jeżeli dowódcy stron konfliktu odczuwają potrzebę większego wzmocnienia swoich baz zapraszamy nawet we czwartek. Przypominam o obowiązku posiadania dowodu osobistego, który będzie niezbędny podczas rejestracji, oraz znacznika trafienia bez którego nie będzie można wziąć udziału w rozgrywce. Edited August 9, 2009 by Sfora_Goose Link to post Share on other sites
Tuksiak Posted August 16, 2009 Report Share Posted August 16, 2009 No i po... Wielkie podziękowania za organizację rozgrywki, naprawdę udało Wam się dokonać rzeczy WIELKIEJ i nad Nami (graczami) zapanować w dyskretny sposób przez sędziów :-). Sam scenariusz był rewelacyjny i poprowadzony bardzo dobrze. Grochówa PO rozgrywce to był strzał w 10-tkę. Materiały wydawane dla graczy - 10-tka, organizacja pola rozgrywki - 10-tka. Szczególnie rozbawiły mnie listy dla wojaków od rodzin, tudzież grup różnego autoramentu ;-). Bawiłem się ze swoim TF-em rewelacyjnie i dziękuję za ciepłe słowa i pochwały mojej skromnej 8-mej Górskiej, płynące z ust Sztabowców. Dziękuję mojemu oddziałowi za całą rozgrywkę, następnym razem jak się będziecie tak opierdzielać z wykonywaniem rozkazu "do ataku", to nie będę świecił przykładem do odstrzelenia, tylko się przejdę po krzakach jak NKWD i będzie friendly fire ;-). Dziękuję Wam raz jeszcze szczególnie, że połowę osób widziałem pierwszy raz na oczy i uważam, że wszyscy naprawdę jesteście Świetni i będziemy mieli okazję na niejednej imprezie pobiegać ze sobą raz jeszcze :-). No i podziękowania dla przeciwników, naprawdę miło było ganiać się po krzakach i wymieniać z Wami kompozytem. Do zobaczenia za Rok, na następnej odsłonie Pancera, pewnie z udziałem "TerminatorówPanzer3" ;-). P.s. Tylko postawcie więcej niż te 3-4 toi-toiki ;-). Link to post Share on other sites
Errhile Posted August 16, 2009 Report Share Posted August 16, 2009 Szczególnie rozbawiły mnie listy dla wojaków od rodzin, tudzież grup różnego autoramentu ;-). Tymczasem oficjalnie pragnę Cię poinformować, że wiecej z Tobą nie piję: dostałem pocztą polową urzędowe wezwanie do zwrotu wątroby ;) Impreza była świetna, a mój dowódca (ten ponury typ, któego cytuję ;)) naprawde wspaniały. Reszta oddziału zresztą też :) Link to post Share on other sites
luis Posted August 16, 2009 Report Share Posted August 16, 2009 Dziękuję wszystkim uczestnikom za grę, a w szczególności Koledze Marcinowi za transport. Przepraszam Kol. SHAW'a za zamieszaniem wokół mej osoby. :-F Pogoda super, rozgrywka także, no i najważniejsze- Uczestnicy i Organizatorzy, za wniesiony klimat i trud :!: Do zobaczenia za rok Link to post Share on other sites
muti861 Posted August 16, 2009 Report Share Posted August 16, 2009 (edited) Impreza Super !! Ogólnie organizacja tez niezle. Oddział 8 th Górskiej był najbardziej profesjonalnym oddzialem na calym zlocie. "Łosie 3" -strategiczny team całego zlotu:D :killer: :uśmiech: :killer: :evil: :killer: Co do obozowiska to sadze ze piasek nas pokonal:D Wielkie podziekowania dla kolegów i koleżanki Czarnej MAGDY M. za bardzo dobra atmosfere oraz naszemu dowodzy "ŁOŚ 3" za organizacje wyjazdu:) :uśmiech: Dziekuje organizatorom. Gratuluje Vietnam bohaterskiego lotu na terminatora:D W nastepnym roku bedziemy robic wilcze doły na nich:D Jest co wspominac:) pozdrawiam Wojtek Glogów PS: SZULI wisisz mi za wode 5 szekli:D :twisted: Edited August 16, 2009 by muti861 Link to post Share on other sites
rysyou Posted August 16, 2009 Report Share Posted August 16, 2009 DZIEKI BYŁO MIODOWO ZA ROK SIĘ SPOTKAMY :( SZKODA ZE AZ ZA ROK :) POZDRO WSZYSTKIM I WIELKIE DZIEKI Link to post Share on other sites
hadzi Posted August 16, 2009 Report Share Posted August 16, 2009 Naprawdę było bardzo fajnie szkoda ze za rok dopiero następny panzerfaust ale napewno się zjawimy jeszcze raz Podziękowania dla organizatorów :):):):) :-F Link to post Share on other sites
Dantee Posted August 16, 2009 Report Share Posted August 16, 2009 (edited) W imieniu KPM dziękuję za udaną imprezę.Wspólnie z SPZ działaliśmy jako oddział Pacemarker.Przeprowadziliśmy atak na bazę Angryku zdobywając ją i sztandar z 8 Górską, który służył jako trofeum do fotek.Ostatni respawn był w naszych rękach do końca uniemożliwiając przeciwnikowi odradzanie się.Ostatni szturm na bazę odparliśmy wspólnie z innymi dzielnymi oddziałami a drugiego terminatora skokiem na tygrysa zadławił dowódca Rangers KPM. Veni , Vidi, Vici . Edited August 16, 2009 by Dantee Link to post Share on other sites
Recommended Posts