Zjawa Posted March 27, 2004 Report Share Posted March 27, 2004 napisz tylko cczy mowisz o kamizelce z wgc czy jej podrobce :) z friko.pl Quote Link to post Share on other sites
ORKAN_Hubert Posted March 29, 2004 Report Share Posted March 29, 2004 Mam oferte dla domowych krawcow. Sprzedaje: - fastexy 30mm - dwa rodzaje, po 50gr/szt. Czarny jest 3 zębowy. Zielobny 2 zębowy. Na zdjęciu zielony jest pomalowany farbą olive drab, w rzeczywistosci ma kolor ciemnej zieleni (Postaram sie zrobic lepsze zdjecia) http://acn.waw.pl/grom1/fastexy.jpg - fastexy plastikowe czarne 20mm (3 zębowy)po 50gr/szt - przesowki plastikowe czarne 20mm po 20gr/szt - samozaciskacze plastikowe czarne 20mm w cenie 30gr/szt - samozaciskacze plastikowe czarne 30mm w cenie 30gr/szt - karabińczyki plastikowe 25mm czarne + d-ringi trójkątne po 70gr/szt - stopery czarne 50gr/szt Sprzedaję w paczkach po min. 10 szt. Odbiorcy z poza Warszawy i jej okolic płacą jeszcze koszt przesyłki (ok. 5zł) kontakt: apogeumus@poczta.fm Quote Link to post Share on other sites
AWR_Ronin Posted March 29, 2004 Report Share Posted March 29, 2004 Hehehe, chyba masz juz pierwszego klienta :) Ronin p.s. Mozesz podac jakis inny kontakt? Maile do Ciebie dostaje spowrotem... p.s.s. Moj mail: pogromcamicrosoftu@interia.pl Quote Link to post Share on other sites
ORKAN_Hubert Posted March 29, 2004 Report Share Posted March 29, 2004 Hej krawcy! Mam też: -szpulka taśmy wykończeniowej czarnej 20mm (ok. 40metrów) za 10zł -szpulka taśmy wykończeniowej jasna oliwka 20mm (ok. 25metrów) za 7zł Niedługo postara, się zamieścić skana całej mojej oferty Quote Link to post Share on other sites
ORKAN_Hubert Posted March 29, 2004 Report Share Posted March 29, 2004 Zdjęcie całej mojej oferty http://acn.waw.pl/grom1/fastexy.jpg opis: 1 - fastex 30mm 2 - fastex 30mm zielony 3 - fastex 20mm 4 - samozaciskacz 30mm 5 - samozaciskacz 20mm 6 - przesówka 20mm 7 - stoper 8 - karabińczyk + trójkat 25mm 9 - taśmy wykończeniowe 20mm Uwaga! Kolor fastexu zielonego i tasmy zielonej jest lekko przekłamany. Dokładniejsze zdjęcie taśm http://acn.waw.pl/grom1/tasmy.jpg Quote Link to post Share on other sites
LD_cynik Posted March 29, 2004 Report Share Posted March 29, 2004 Dlaczego to wszystko sprzedajesz, czyzbys porzucal biznes? A ja akurat mysle nad zamowieniem u ciebie :] Quote Link to post Share on other sites
ORKAN_Hubert Posted March 30, 2004 Report Share Posted March 30, 2004 Dlaczego to wszystko sprzedajesz, czyzbys porzucal biznes? A ja akurat mysle nad zamowieniem u ciebie :] Broń Boże!! Ale mam trochę pasmanterii której nie używam bo zakupiłem nową, lepszą. Więc starej się pozbywam. Quote Link to post Share on other sites
ORKAN_Hubert Posted March 30, 2004 Report Share Posted March 30, 2004 mala aktualizacja oferty, tasma oliwkowa zostala sprzedana Powracajac do glownego topicu. Jakie zdjecie GROMowcow w eaglu jest waszym ulubionym? moje to chyba: niestety na tym skanie mało widać, ale w wersji orginalnej (było we WPROST) jest zajefajne. Quote Link to post Share on other sites
Mathias Posted March 30, 2004 Report Share Posted March 30, 2004 Kamizelka, od ktorej sie zaczela dyskusja jest w ofercie Bosskiego na Allegro za 225 zeta. Polecam watek "Tactical Vest M16" na tym forum. Quote Link to post Share on other sites
Cybul Posted March 30, 2004 Report Share Posted March 30, 2004 Tzn była w ofercie, jedną (czarną) kupił Kapral vel El Ruhatero, drugą (oliwkową) kupiłem ja. Quote Link to post Share on other sites
Kapral Posted March 30, 2004 Report Share Posted March 30, 2004 hooyah, jeszcze je ma pewnie. Natomiast uwazalbym na te kamizelki. Cos mi sie wydaje ze siatka i tasmy nie beda supr wytzrymale... ale pozyjum uwidim czy jakos tak. Narazie nienarzekam. Quote Link to post Share on other sites
Mathias Posted March 31, 2004 Report Share Posted March 31, 2004 Ma :) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=23373115 Quote Link to post Share on other sites
ORKAN_Hubert Posted April 3, 2004 Report Share Posted April 3, 2004 Dlaczego to wszystko sprzedajesz, czyzbys porzucal biznes? A ja akurat mysle nad zamowieniem u ciebie :] Broń Boże!! Ale mam trochę pasmanterii której nie używam bo zakupiłem nową, lepszą. Więc starej się pozbywam. mam jeszcze do sprzedania szpulke 8 metra rzepu 30mm koloru jasny khaki za 30zł Quote Link to post Share on other sites
ORKAN_Hubert Posted April 3, 2004 Report Share Posted April 3, 2004 Kamizelka, od ktorej sie zaczela dyskusja jest w ofercie Bosskiego na Allegro za 225 zeta. Polecam watek "Tactical Vest M16" na tym forum. Tak, ale nie dokońca, bo to jest kopia eaglea :) Pozatym kopia modelu TAC-V1-N a nie TAC-V1-N-A jaka uzywa GROM. Wiem, wiem czepiam się Quote Link to post Share on other sites
Hoplita Posted April 15, 2004 Report Share Posted April 15, 2004 ORKAN_Apogeumus orkan piszesz ze jestes z "konkurencyjnej firmy" mozna gdzies oblookac twoje prace? szukam wlasnie kamizeli i ta z szycie.friko jakos mi nie lezy... a co ty proponujesz u siebie? Quote Link to post Share on other sites
Wukasz Posted April 15, 2004 Report Share Posted April 15, 2004 A jak juz o innych mowa. Cow iecie o kamizelka z FA. Szczegolnie o wersji Lesna AK V2 . Paskudne kamo, tasma zielona i tak sie wybija... ale mimo wszytsko zasiegnac jezyka mozna :D Info o czarnej M16 rowniez mile widziane. Quote Link to post Share on other sites
dzikki Posted April 15, 2004 Report Share Posted April 15, 2004 Jesli chodzi o kamizelki z FA to oprocz kamuflazu, ktory mi ewidentnie nie lezy kolorystyka (wole MARPAT hehe albo oliwkowy) to sa przyzwoicie zrobione. Quote Link to post Share on other sites
Wukasz Posted April 22, 2004 Report Share Posted April 22, 2004 Apogeumus - czy dostepna na allegro kamizelka w polskim pustynnym jest twojej roboty? Jezeli tak to czy zdaza ci sie popelnic taka zielona? Przyznam ci , ze ta pustynna wyceniles nawet okazyjnie.... Czy nie ma wiecej opini na temat wyrobow oferowanych przez FA? Quote Link to post Share on other sites
ORKAN_Hubert Posted April 23, 2004 Report Share Posted April 23, 2004 Apogeumus - czy dostepna na allegro kamizelka w polskim pustynnym jest twojej roboty? Przyznaje sie bez bicia, to ja popełniłem ta kamizelkę. Jezeli tak to czy zdaza ci sie popelnic taka zielona? Przyznam ci , ze ta pustynna wyceniles nawet okazyjnie.... Juz nawet kilka zielonych popełniłem. A cena jest BARDZO okazyjna, normalnie robie 2x drozej :-) Ale normalnie robie je lepiej jakosciowo Quote Link to post Share on other sites
Mateo Posted April 24, 2004 Report Share Posted April 24, 2004 Ja też z chęcią zobaczyłbym efekty Twoich prac Orkan :-) Nie bądź taki skromny i pochwal się :-) Quote Link to post Share on other sites
ORKAN_Hubert Posted April 25, 2004 Report Share Posted April 25, 2004 Panowie, a może ktoś się skusi. Cena 330zł, ew. mogę ponegocjować :-) Quote Link to post Share on other sites
ghost666 Posted April 25, 2004 Report Share Posted April 25, 2004 a taniej nie robisz kamizelek? własnie poszukuje dla siebie kamizelki i jesli cena nie była by za wysoka, to kto wie... ;) jesli byłbys zainteresowany szyciem kamizelki na zamówienie, po nizszej niz podana cena, to napisz mejla :) Quote Link to post Share on other sites
ORKAN_Hubert Posted May 11, 2004 Report Share Posted May 11, 2004 Panowie, a może ktoś się skusi. Cena 330zł, ew. mogę ponegocjować :-) Bym zapomnial, ta kamizelka juz juz dawno sprzedana :-) Quote Link to post Share on other sites
Chris Posted May 25, 2004 Report Share Posted May 25, 2004 Do przemyslenia:) Jakbym nie mial kamizelki to bym sie skusil :) http://onet.allegro.pl/show_item.php?item=25895218 Quote Link to post Share on other sites
K.A.B Posted May 25, 2004 Report Share Posted May 25, 2004 Czy nie taką kamizelke sprzedaje Kuba_Bosski za 245 zł ?? Chyba Kapral ma taką. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts