Magik Posted January 31, 2009 Report Share Posted January 31, 2009 Witam ,. Znalazlem taki ciekawy link, niewiem czy to juz bylo, jak tak to prosze o skasowanie postu, niechce smiecic. ...pomysl wydaje sie byc interesujacy . :roll: Magikuk Link to post Share on other sites
javelin Posted January 31, 2009 Report Share Posted January 31, 2009 (edited) Nic nowego tak naprawdę, kwestia tego pistoletu już się nie raz na forum przewijała. Choć nie wiem czy konstrukcja doczekała się własnego, osobnego tematu (ale też nie wiem, czy jest go warta :) ). Edited January 31, 2009 by javelin Link to post Share on other sites
REMOV Posted February 1, 2009 Report Share Posted February 1, 2009 (edited) Rozmawiałem niedawno z przedstawicielami Magpula w sali konferencyjnej, model nadal sobie wisiał tam na ścianie. Nikt normalny tego nie chce, ale - i tutaj coś dla miłośników airsoftu - jak się pochwalili, sprzedali licencję jednej z firm produkującej repliki, a zatem FMG9 zaistnieje jedynie jako... zabawka ;) Edited February 1, 2009 by REMOV Link to post Share on other sites
dcm_Marecheq Posted February 1, 2009 Report Share Posted February 1, 2009 Zamiast nosić w pokrowcu będzie można... włożyć do tylnej kieszeni spodni ;) Link to post Share on other sites
python Posted February 1, 2009 Report Share Posted February 1, 2009 i tutaj coś dla miłośników airsoftu - jak się pochwalili, sprzedali licencję jednej z firm produkującej repliki, Od dłuższego czasu mam nieprzyjemne wrażenie, że w Magpulu doszli do wniosku że łatwiej będzie zarabiać na airspftowych replikach ich broni, niż sprawić by zaczęły działać... Także nie zdziwię się jeśli wkrótce zobaczymy także licencjonowaną Masadę i Massouda. Szkoda :-/ Link to post Share on other sites
Królik Posted February 1, 2009 Report Share Posted February 1, 2009 Kadr z filmu Robocop 2. Hob strzela z pm-u M-21. Film nakrecono w roku 1990... Link to post Share on other sites
Recommended Posts