Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Stg.44 GFC GUNS [GFP44]

Recommended Posts

A więc doczekaliśmy się :) Produkt niedostępny wiec chyba już ktoś to wykupił . teraz tylko czekać na test zadowolonych (lub nie) użytkowników. Sygnowane GFC więc jak mniemam części jakoś wzmocnione ale nie ma co gdybać poczekamy zobaczymy .

Dodaje link do wglądu http://gunfire.pl/product-yid-1152192249-S...GUNS-GFP44.html

Edited by Saw87
  • 4 weeks later...

Mam pytanie. Może jest głupie, ale w sumie przyznam się, sam już zgłupiałem.

Czy producent GFC i AGM to ten sam producent? Gdzieś mi się "obiła o oczy" taka informacja. Gunfire ma na stronce logo "GFC" a w nowościach WMASG ciągle mowa o replice firmy AGM.

To skoro się nie nada, to sobie kup Shoei, które jest bardziej zgodne z oryginałem... i tylko trochę droższe.

W takim razie 90% eMek dostępnych na rynku nie nada się na reko bo mają grubszy chwyt i się inaczej rozkładają. Airsoftowe AKacze również, bo komora zamkowa jest innej długości. Dodajmy do tego "grube" G3, Mp5...

Dla mnie dłuższy chwyt to niezły kompromis do przyjęcia za replikę "estega", kompatybilnego z dostępnymi częściami i w rozsądnej cenie.

Edited by Panocek
  • 2 weeks later...

Prawda jest taka, że w tej kategorii cenowej wielkiego wyboru stg nie mamy. A jego cena i tak jest pewnie wygórowana, wkońcu to nowość i replika niespotykana tak łatwo. Jeżeli mam wybierać miedzy jakością z zewnątrz a jakością wewnątrz, to wole by lepsze było to pierwsze. Dlatego, że bebechy zawsze można wymienić, zmodyfikować, a zresztą to i tak chińczyk więc nie ma co liczyć na cuda. Byle zewnętrznie jak najbardziej odpowiadał oryginałowi, szczególnie w kwestii materiałów.

Pozdrawiam

Edited by Mike Pawel
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...