Saw87 Posted February 6, 2009 Report Share Posted February 6, 2009 (edited) A więc doczekaliśmy się :) Produkt niedostępny wiec chyba już ktoś to wykupił . teraz tylko czekać na test zadowolonych (lub nie) użytkowników. Sygnowane GFC więc jak mniemam części jakoś wzmocnione ale nie ma co gdybać poczekamy zobaczymy . Dodaje link do wglądu http://gunfire.pl/product-yid-1152192249-S...GUNS-GFP44.html Edited February 6, 2009 by Saw87 Link to post Share on other sites
pidzejfat Posted February 6, 2009 Report Share Posted February 6, 2009 Nie ma ich po prostu jeszcze na sklepie, wiec są niedostepne. Link to post Share on other sites
Azur Posted February 7, 2009 Report Share Posted February 7, 2009 900 złotych. Cena porażająca ale otrzymujemy stal, drewienko i jedyną taką replikę w swoim rodzaju. Kuszące. Link to post Share on other sites
AnR Posted February 7, 2009 Report Share Posted February 7, 2009 O! Już na promocji jest. Dobre. :> Mnie tam bebechy interesują bardziej. Chyba, że to będzie kolejny "wallhanger". Link to post Share on other sites
lehoslav Posted March 5, 2009 Report Share Posted March 5, 2009 Mam pytanie. Może jest głupie, ale w sumie przyznam się, sam już zgłupiałem. Czy producent GFC i AGM to ten sam producent? Gdzieś mi się "obiła o oczy" taka informacja. Gunfire ma na stronce logo "GFC" a w nowościach WMASG ciągle mowa o replice firmy AGM. Link to post Share on other sites
Panocek Posted March 5, 2009 Report Share Posted March 5, 2009 GFC = AGM + metka GFC Gunfire twierdzi, że "esteg" jest w stali i drewnie, gunnerairsoft że w ZnAlu. Kto ma rację? Link to post Share on other sites
HustleR Posted March 5, 2009 Report Share Posted March 5, 2009 GFC = AGM + metka GFC Gunfire twierdzi, że "esteg" jest w stali i drewnie, gunnerairsoft że w ZnAlu. Kto ma rację? A jak myślisz? ;-) Link to post Share on other sites
Panocek Posted March 5, 2009 Report Share Posted March 5, 2009 Wg mnie rację ma pan Mietek spod czwórki, mówiąc, że lepiej poczekać na emgietę, niż na estega. ;-) Link to post Share on other sites
boundrose Posted March 9, 2009 Report Share Posted March 9, 2009 GFC = AGM + metka GFC Gunfire twierdzi, że "esteg" jest w stali i drewnie, gunnerairsoft że w ZnAlu. Kto ma rację? Obaj mają rację. Link to post Share on other sites
Terkov Posted March 10, 2009 Report Share Posted March 10, 2009 (edited) Piękne to, trzeba kase odkładac :lol: Edited March 10, 2009 by Terkov Link to post Share on other sites
Nanteris Posted March 12, 2009 Report Share Posted March 12, 2009 Moim zdaniem kicha.. a o chwycie pistoletowym już nie wspomnę... na reko to sie nie nada . Link to post Share on other sites
Panocek Posted March 12, 2009 Report Share Posted March 12, 2009 (edited) To skoro się nie nada, to sobie kup Shoei, które jest bardziej zgodne z oryginałem... i tylko trochę droższe. W takim razie 90% eMek dostępnych na rynku nie nada się na reko bo mają grubszy chwyt i się inaczej rozkładają. Airsoftowe AKacze również, bo komora zamkowa jest innej długości. Dodajmy do tego "grube" G3, Mp5... Dla mnie dłuższy chwyt to niezły kompromis do przyjęcia za replikę "estega", kompatybilnego z dostępnymi częściami i w rozsądnej cenie. Edited March 12, 2009 by Panocek Link to post Share on other sites
Mike Pawel Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 (edited) Prawda jest taka, że w tej kategorii cenowej wielkiego wyboru stg nie mamy. A jego cena i tak jest pewnie wygórowana, wkońcu to nowość i replika niespotykana tak łatwo. Jeżeli mam wybierać miedzy jakością z zewnątrz a jakością wewnątrz, to wole by lepsze było to pierwsze. Dlatego, że bebechy zawsze można wymienić, zmodyfikować, a zresztą to i tak chińczyk więc nie ma co liczyć na cuda. Byle zewnętrznie jak najbardziej odpowiadał oryginałowi, szczególnie w kwestii materiałów. Pozdrawiam Edited March 25, 2009 by Mike Pawel Link to post Share on other sites
Promant Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 Moim zdaniem kicha.. a o chwycie pistoletowym już nie wspomnę... na reko to sie nie nada . Wow, jakie to szczęście, że to forum airsoftowe, a nie rekonstrukcji. ;) Link to post Share on other sites
Panocek Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 To ten temat jeszcze żyje? :-P Link to post Share on other sites
maxavelli Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 0L0 ma taniej : http://zbrojownia.linuxpl.com/product_info...roducts_id=1186 ...i IMO duzo pewniej niz z GF ;-)! Link to post Share on other sites
Recommended Posts