pablo79 Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 (edited) Czego używacie? Edited March 8, 2009 by pablo79 Quote Link to post Share on other sites
Blad Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 G&G i MadBull Zarówno na tych i na tych zasięg i celność są na bardzo dobrym poziomie. Quote Link to post Share on other sites
murek94 Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 G&G - dzięki bardzo dobrej dostępności na rynku (bynajmniej w moim mieście) Madbull - Niestety dostępne w 1 sklepie oraz EXCELE - również dostępne w dużej ilości sklepów. P.S Tak wogóle po co ci te dane ? z tego co wiem na forum jest temat Kulki Jakość itd. jakoś tak brzmi Quote Link to post Share on other sites
mikadorus Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 G&G.. najlepsze jakie stosowałem. W swojej cenie nie mają konkurencji. Quote Link to post Share on other sites
MAJOR762 Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Madbulle. Bez porównania lepsze niż G&G. Mam zarówno jedne jak i drugie w tej samej wadze i wyraźnie widać wzrost zasięgu i lepszy tor lotu kulki na korzyść Madbulli. Ja już na pewno innych stosował nie będę. Quote Link to post Share on other sites
pablo79 Posted March 12, 2009 Author Report Share Posted March 12, 2009 (edited) P.S Tak wogóle po co ci te dane ? z tego co wiem na forum jest temat Kulki Jakość itd. jakoś tak brzmi Sa tematy o: - 0.25, - najciezszych do snajperek, - ogolny o kulach. Jesli ktos wybral wage kul, to teraz moze szybko sprawdzic opinie o produktach w wagach 0,25 i 0,28. P.S. Sorry, nie mam polskich znakow. Edited March 12, 2009 by pablo79 Quote Link to post Share on other sites
Kalashnikov Posted March 12, 2009 Report Share Posted March 12, 2009 Madbulle. Bez porównania lepsze niż G&G. Mam zarówno jedne jak i drugie w tej samej wadze i wyraźnie widać wzrost zasięgu i lepszy tor lotu kulki na korzyść Madbulli. Ja już na pewno innych stosował nie będę. Dokładnie. ;) Napisz jeszcze które masz. Ja mam Precision BB. ;) Quote Link to post Share on other sites
MAJOR762 Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 Precission Grade/Precission BB's (pierwsza nazwa z opakowania, druga ze sklepu). Innych w tej wadze nie ma ;) Natomiast gdybym kupował 0,25 zapewne wziąłbym Match Grade - Sniper BB's (nazwa ze sklepu). Quote Link to post Share on other sites
METEOR Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 Ja używam guarder-ów bardzo dobre . Quote Link to post Share on other sites
Tuksiak Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 Match grade to straszna kupa, porównywalna mniej/więcej z GFC kulkami i innymi ballami. Nawet nie próbujcie porównywać z G&G bo to herezja ;-). Jeżeli chodzi o .25g, to na 12 replik z których nimi strzelano, poprawa w stosunku do G&G była tylko na szocie z AGM`u, na innych replikach było gorzej. Precisiony będą porównywane w tą niedzielę. A od siebie powiem, że G&G .28 g są wyśmienite :). Quote Link to post Share on other sites
MAJOR762 Posted March 14, 2009 Report Share Posted March 14, 2009 G&G były fajne do niedawna, teraz się popsuły. Przynajmniej na moim kałaszu lepiej latają Madbulle. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts