xel20 Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 I NIGDY nie założę Systemy celność jest o niebo lepsza na kożyść tych dodatkowych 6cm, choć zasięg mniejszy o 3-4 metrów Na asgshopie mają już promyki 650 xD wybór robi się ciekawszy xD ja bym wybral promyka ;P zasieg napewno nie bedzie mniejszy ;P. Quote Link to post Share on other sites
Piotro Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 Tyle że promyk kosztuje ponad 300zł a MB ledwo 120zł. Quote Link to post Share on other sites
xel20 Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 A ile razy na forum przeczytałeś o tym że na preclufie się nie oszczędza? ;P. Budujesz w końcu karabin wyborowy, który musi być precyzyjny, w tym miejscu nie ma miejsca na półśrodki. Quote Link to post Share on other sites
Katana Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 Rzecz jasna, że Promyk. A zasięg spadnie w porównaniu do Systemy o te 2-3 metry, nie ma bata, żeby nie. Ale precyzja mmmmm :) Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 Dokładnie. Na lufie nie można oszczędzać. Po co Ci nawet te 3-2 metry więcej jak i tak będzie rozrzut i nie trafisz? ;-) Do szturmówki to MB może być, ale do broni wyborowej nie. Jeszcze są lufy PDI :-F http://www.specshop.pl/index.php?cPath=22_...p;filter_id=118 Pozdro. Quote Link to post Share on other sites
Gogin Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 Jeszcze są lufy PDI :-F http://www.specshop.pl/index.php?cPath=22_...p;filter_id=118 Pozdro. W sumie to takie 509mm PDI jest tylko dwa razy droższe od KM Head'a czy Prometheus'a - trza będzie taką sobie sprawić - do wakacji niewiele zostało i praaca ;-). Quote Link to post Share on other sites
Dragunow Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 Niestety na pytanie kiedy lufki będą nie uzyskałem w Specu odpowiedzi. Quote Link to post Share on other sites
xel20 Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 Czyli trzeba ich zasypać masowo wiadomościami. Jeśli będzie duże zainteresowanie to sprowadzą towar ;) Quote Link to post Share on other sites
Gogin Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 Czyli trzeba ich zasypać masowo wiadomościami. Jeśli będzie duże zainteresowanie to sprowadzą towar ;) To jak, zasypujemy ? :-F Quote Link to post Share on other sites
Sushi.50 Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 Ja mogę codziennie po wykładach chodzić i ich osobiście męczyć, co wy na to ? :D Quote Link to post Share on other sites
xel20 Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 miszon PDI* start! ;P * Pomęczyć Dostać Instalować ^^ Quote Link to post Share on other sites
Gogin Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 Ja mogę codziennie po wykładach chodzić i ich osobiście męczyć, co wy na to ? :D Przejdź się do nich i zapytaj kiedy będą mieli te lufy PDI na stanie - jeśli to nie kłopot, bo faktycznie na mail'e nie odpowiadają w tej sprawie. Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 @xel20 :wink: Tylko fakt wydawać 600PLN na preckę to przesada trochę. Nie wiemy nawet jak to wypada w praniu. Jak będą jakieś testy pozytywne w porównaniu do promya to może się skuszę. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Dragunow Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 Jednym zdaniem. Ta lufa zasługuje na miano precyzyjnej xD Quote Link to post Share on other sites
Gogin Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 Tylko fakt wydawać 600PLN na preckę to przesada trochę. Nie wiemy nawet jak to wypada w praniu. Jak będą jakieś testy pozytywne w porównaniu do promya to może się skuszę. Pozdrawiam. Nie czytałeś nic o tych lufach w temacie o nich ? Zresztą świat nie ogranicza się tylko do WMasg.pl. Quote Link to post Share on other sites
Sushi.50 Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 Heh, nagle jeszcze troszkę droższe lufy i znikają głosy: "na lufie się nie oszczędza" haha :D Pójdę dzisiaj obczaić sobie MK23, to przy okazji zapytam o te lufki. Quote Link to post Share on other sites
KicpA Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 Rozmawiałem z człowiekiem który używa lufy PDI od ok 5-6 miesięcy. Mówił że szoku ogromnego nie ma ale celność lepsza od promyka i jest to odczuwalne. W praktyce nie wiem bo nie zdążyłem z strzelić z emki owej osoby bo się sypła. Quote Link to post Share on other sites
Gogin Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 Heh, nagle jeszcze troszkę droższe lufy i znikają głosy: "na lufie się nie oszczędza" haha :D Pójdę dzisiaj obczaić sobie MK23, to przy okazji zapytam o te lufki. E tam, gadanie, wg. mnie zespół lufy/komory jest najważniejszym w replice, a ceny najlepszych podzespołów tego zespołu są tańsze niż chociażby dżirboksa, w którego niektórzy pakują tysiące. Sam mam 509mm KM Head'a i celność jest piękna, ale PDI kusi ;-). Quote Link to post Share on other sites
Sushi.50 Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 News ze Spec Shopu: lufy PDI będą w dostawie, która ma przyjść w ciągu 2-tygodni. Tak samo z lufami 650 mm od Madbulla. Quote Link to post Share on other sites
Dragunow Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 HAHA poddali się xD Quote Link to post Share on other sites
xel20 Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 good work fellows ;) Quote Link to post Share on other sites
Sushi.50 Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 (edited) Teraz to was zagnę: chcecie maksymalnej precyzji? Proszę to: http://www.redwolfairsoft.com/redwolf/airs...il?prodID=23470 Chce ktoś nerkę? :D A teraz schodzimy na ziemię. Poczekamy aż rząd amerykański odkupi trochę swoich bonów pieniężnych, dolar spadnie i można spokojnie zamawiać to: http://www.redwolfairsoft.com/redwolf/airs...il?prodID=11701 Z czasem wyjdzie taniej niż na ASGShopie. Edited March 26, 2009 by blaszko Quote Link to post Share on other sites
Filq Posted April 5, 2009 Author Report Share Posted April 5, 2009 Oj blaszko.. mile lechcisz moja proznosc. Dolaczam sie do pytania z nerka, maly przebieg, dostawa do domu. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts