miller44 Posted February 4, 2014 Report Share Posted February 4, 2014 A to co innego ;-) Teraz to już jasne. To jest kieszeń na Harrisa ;-) Quote Link to post Share on other sites
jakim Posted February 4, 2014 Report Share Posted February 4, 2014 Nie jasno się określiłem z pytaniem :) To nie jest produkcji MIWO, i innych polskich producentów. Trop sie urwał i czeka na szczęśliwe rozwiązanie. Quote Link to post Share on other sites
seger Posted February 4, 2014 Report Share Posted February 4, 2014 Dawana przez harrisa ? Poza tym co to za problem zlecić np. Miwo aby uszyli takie kieszenie tylko dla nich bez możliwości włączenia do oferty dla klienta indywidualnego ? Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted February 4, 2014 Report Share Posted February 4, 2014 Kiedyś zlecili MIWO-L, ale czy to ta kieszeń i czy nadal szyje ją ML - nie mam pojęcia. Quote Link to post Share on other sites
Shihan Posted February 4, 2014 Report Share Posted February 4, 2014 Ta kieszeń jest Janysporta. Quote Link to post Share on other sites
Kleju Posted February 8, 2014 Report Share Posted February 8, 2014 Witam, jeżeli jest ktoś w stanie coś dodać w temacie noży i pochodnych narzędzi, to zapraszam do tematu: http://1sfrrg.dbv.pl/forum/viewthread.php?forum_id=8&thread_id=343&pid=2290#post_2290 Quote Link to post Share on other sites
Limaxu Posted February 12, 2014 Report Share Posted February 12, 2014 Czy operator z lewej strony ma w kaburze Glocka? http://img36.imageshack.us/i/x4zb.jpg/ Quote Link to post Share on other sites
MatriX482 Posted February 12, 2014 Report Share Posted February 12, 2014 Tak, to G17 Quote Link to post Share on other sites
Limaxu Posted February 13, 2014 Report Share Posted February 13, 2014 Tak jak podejrzewałem,dzięki ;) Quote Link to post Share on other sites
jakim Posted February 26, 2014 Report Share Posted February 26, 2014 Kilka aktualnych zdjęć mojego reko i mojej grupy. Jeśli chcesz więcej zajrzyj tutaj: https://www.facebook.com/jrkhusaria Na początek zdjęcia gotowego reko (bez DBAL'a :( ) Jako dodatek dodaje zdjęcia nieskończonego reko zimowego setu. Zapraszam do komentowania :icon_smile: A tutaj zdjęcia ekipy: Quote Link to post Share on other sites
wolfman4101 Posted February 26, 2014 Report Share Posted February 26, 2014 Nice... Przydał by sie flashkill do spectera... Quote Link to post Share on other sites
KrólParkietu Posted March 8, 2014 Report Share Posted March 8, 2014 Witam, na wstępie chciałbym zaznaczyć, że nie chcę rekonstruować tej jednostki, ale piszę w tym temacie, gdyż interesuje mnie sprzęt z tego zdjęcia (operator 1 z prawej): 1. Co to za kamizelka? 2. Co to za słuchawki (jakie radio do tego moglibyście polecić i jaką kieszeń do niego?) 3. Co to za kabura i do czego jest przymocowana? Z góry dziękuje za odpowiedzi i pozdrawiam :icon_razz2: Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted March 8, 2014 Report Share Posted March 8, 2014 1. http://miwomilitary....1.MIWO-MILITARY 2. TCI Liberator II 3. IWO ('kydex-kabury') mocowana do paska od spodni. http://www.holsters-tactical.com/httpwwwholsterstacticalcomindexphpcpath23-p-179.html Quote Link to post Share on other sites
KrólParkietu Posted March 8, 2014 Report Share Posted March 8, 2014 Super dziękuje! Quote Link to post Share on other sites
Varn Posted March 8, 2014 Report Share Posted March 8, 2014 (edited) Ta kamizelka to nie przypadkiem 41.01? Edited March 8, 2014 by Varn Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted March 8, 2014 Report Share Posted March 8, 2014 Wow, jaki zoom :icon_razz2: Racja. Quote Link to post Share on other sites
KrólParkietu Posted March 8, 2014 Report Share Posted March 8, 2014 Mam jeszcze jedno pytanie. Zdecydowałem się na tą kamizelkę tylko tak: tkanina ta ze zdjęcia to CORDURA MULTICAM, a szerokść, rodzaj i kolor taśm? Quote Link to post Share on other sites
Varn Posted March 8, 2014 Report Share Posted March 8, 2014 (edited) To teraz ja spytam :icon_biggrin: 1. To combat shirt z Lublińca? 2. Co to za ładownice (te podwójne z napami na pasie)? 3. W co jest 'wpleciona' antena, jakaś dedykowana kieszonka? 4. Gdzie może zmierzać rurka 'hydracyjna' :icon_razz2: ? EDIT: @Król parkietu: 25mm poliamid coyote brown, swoją drogą to kopia kamizelki od Currahee, która to jest podobno o wiele lepsza niż Miwo (ale też trochę droższa). Edited March 8, 2014 by Varn Quote Link to post Share on other sites
KrólParkietu Posted March 8, 2014 Report Share Posted March 8, 2014 @Varn dzięki, a na Twoim zdjęciu co to za radio i kieszeń do niego? Quote Link to post Share on other sites
Varn Posted March 8, 2014 Report Share Posted March 8, 2014 (edited) AN/PRC-152 i kieszeń na radiostację od miwo w panterze leśnej. Edited March 8, 2014 by Varn Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted March 8, 2014 Report Share Posted March 8, 2014 To teraz ja spytam :icon_biggrin: 1. To combat shirt z Lublińca? 4. Gdzie może zmierzać rurka 'hydracyjna' :icon_razz2: ? 1. Massif ACS. 4. Być może elastyczna manierka/zbiornik Source'a. Quote Link to post Share on other sites
Varn Posted March 8, 2014 Report Share Posted March 8, 2014 Hmm, racja, kolory i faktura części termoaktywnej się zgadzają, dzięki. :D Jakbym wziął CS'a od Miwo to byłoby to dużą 'herezją' mając na myśli reko (2013 Skorpion XIV)? Nie wiem czy znalazłbym odpowiedni rozmiar Massifa, a w Miwo jest możliwość szycia na miarę także bardziej skłaniam się ku Miwo. Quote Link to post Share on other sites
Pawelo Posted March 8, 2014 Report Share Posted March 8, 2014 Na allegro jest wiele rozmiarów Massifa w niższej cenie więc po co braćpod uwagę miwo? Quote Link to post Share on other sites
Varn Posted March 8, 2014 Report Share Posted March 8, 2014 (edited) Za to nie ma rozmiarów niestandardowych takich jak np. Small-Long. Jestem dość szczupły, ale wysoki, dlatego nie wiem czy medium nie byłoby zbyt szerokie, a small zbyt krótkie. EDIT: Brak stójki w Massifie nie jest uporczywy przy stosowaniu zawieszeń? Edited March 8, 2014 by Varn Quote Link to post Share on other sites
aciepk Posted March 8, 2014 Report Share Posted March 8, 2014 ACSy są dłuuuuugie :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts