Pituspl Posted April 5, 2009 Report Share Posted April 5, 2009 (edited) Mam pytanie czy ktos z was kupował jakąś replike z tej stronki http://www.sklep.airsoftguns.pl i czy ten sklep jest godny polecenia :) znalazłem dwie ciekawe bronie jak dla mnie i nie wiem czy warto je kupić : 1 . http://www.sklep.airsoftguns.pl/product-po...-magazynki.html 2. http://www.sklep.airsoftguns.pl/product-po...n-PROMOCJA.html 3. http://www.sklep.airsoftguns.pl/product-po...USA-M16-A1.html pozdrawiam :) :poddanie: z góry dzieki za pomoc :) Edited April 5, 2009 by Pituspl Link to post Share on other sites
pixxel Posted April 5, 2009 Report Share Posted April 5, 2009 XXXXXX sklep wygrałeś i XXXXXX rzeczy chcesz w nim kupić. Link to post Share on other sites
Pituspl Posted April 5, 2009 Author Report Share Posted April 5, 2009 nie chce nic kupic ale sie jedynie pytam ? Link to post Share on other sites
AnR Posted April 5, 2009 Report Share Posted April 5, 2009 To skoro nie chcesz to po co się pytasz? Link to post Share on other sites
Pituspl Posted April 5, 2009 Author Report Share Posted April 5, 2009 (edited) po pierwsze bo ceny są strasznie niskie wiec ile wytrzymują te repliki po 2 z ciekawośći . A po 3 narazie nie kupuje ale w najbliższej przyszłości napewno :) Edit: Wuzi mała pomyłka :) Edited April 5, 2009 by Pituspl Link to post Share on other sites
WUZI Posted April 5, 2009 Report Share Posted April 5, 2009 Dlaczego podałeś 2 linki do "shitaegów" skoro to jest dział sprężynowe? Link to post Share on other sites
Bardos Posted April 5, 2009 Report Share Posted April 5, 2009 Jak chcesz kupować to kupuj, ale potem nie płacz że ci się podczas wyjmowania z pudełka połamał. ;) A tanio, to dlatego że sprzedają bazarowe/odpustowe zabawki. Link to post Share on other sites
Dave-o Posted April 15, 2009 Report Share Posted April 15, 2009 o chłopie unikaj tego jak ognia !!! brat sobie taki sprezentował jako pierwszy aeg , jaki rezultat ,tego samego tygodnia wracał z powrotem do sklepu , szczerze to takiego złomu dawno na oczy nie widziałem , nie wiem jaką niby funkcje miało by ,,to,, mieć do spełnienia bo zasięg miał perfekcyjny całe 2 metry , i jeszcze ten kolimator w zestawie ....poza tym szczerze odradzam sklep ,mój przedpotopowy G36 z tego sklepu żył (dosłownie ) własnym życiem tzn strzelał kiedy chciał i jak długo chciał nie pobierał kulek albo pochłaniał ich za dużo ..ostatecznie szczęście w nieszczęściu rozsypał sie Gbox Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted April 16, 2009 Report Share Posted April 16, 2009 Mój kolega na początek też takie coś kupił i wytrzymało 3k Blasterów i nadal chodzi. Tylko zasięg 10 metrów... Pozdrawiam serdecznie. Link to post Share on other sites
generalsimus Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 (edited) Mój kolega na początek też takie coś kupił i wytrzymało 3k Blasterów i nadal chodzi. Tylko zasięg 10 metrów... 10? to i tak dużo. Kumpel z ekipy to ma i ten elektryk pluje na 5 metrów, jak mu batka wytrzymuje. A te springi to sypią się w rękach. Chociaż ten M-cośtam nawet celne jest. Edited May 20, 2009 by generalsimus Link to post Share on other sites
onur Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 grunt to dobry materiał :uśmiech: tylko tyle powiem :mrgreen: Link to post Share on other sites
Goral16 Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 grunt to dobry materiał :uśmiech: tylko tyle powiem :mrgreen: onur musiałeś sobie nabic posta ?popatrz na date tematu . Link to post Share on other sites
Patryklen12 Posted December 18, 2009 Report Share Posted December 18, 2009 Sorry, że odkopuje ten temat ale mam coś do powiedzenia na temat tego M4. Kupiłem go 8 miesięcy temu z czego z 4-5 leżał na półce z tego wynika, że strzelałem nim 3-4 miechów i nadal działa wystrzeliłem nim z 4500 kulek i nadal się trzyma jedyne co mi się stało to urwał mi się przedni zaczep od pasa nośnego i kawałek lufy zew., gdyż położyłem go kiedyś na ziemie i nadepnąłem no i się połamał nawet nie kleiłem, bo się nie opłaca :D Ale przewiduje, że jeszcze z 2k kulek powinien wytrzymać Link to post Share on other sites
PiterTKD Posted December 18, 2009 Report Share Posted December 18, 2009 CóD!! Link to post Share on other sites
Patryklen12 Posted December 21, 2009 Report Share Posted December 21, 2009 Sorry, że odkopuje ten temat ale mam coś do powiedzenia na temat tego M4. Kupiłem go 8 miesięcy temu z czego z 4-5 leżał na półce z tego wynika, że strzelałem nim 3-4 miechów i nadal działa wystrzeliłem nim z 4500 kulek i nadal się trzyma jedyne co mi się stało to urwał mi się przedni zaczep od pasa nośnego i kawałek lufy zew., gdyż położyłem go kiedyś na ziemie i nadepnąłem no i się połamał nawet nie kleiłem, bo się nie opłaca icon_biggrin.gif Ale przewiduje, że jeszcze z 2k kulek powinien wytrzymać P.S Zasięg nie wynosi 10 m tylko jak u mnie przynajmniej 25-30 max Link to post Share on other sites
arend Posted December 21, 2009 Report Share Posted December 21, 2009 (edited) ŁaŁ to w dół a w bok :wink: ps założę się o napój chmielowy że dalej nim rzucę niż ty dostrzelisz :wink: Edited December 21, 2009 by arend Link to post Share on other sites
Patryklen12 Posted December 22, 2009 Report Share Posted December 22, 2009 (edited) Wiem, że dalej rzucisz niż ja tym strzele. No ale ja tylko daje do przykładu, że replika przynajmniej moja nie strzela na 10m tylko na 25-30m max. P.S Ja osobiście rzucam 42m, a mam dopiero 12 lat. Edited December 22, 2009 by Patryklen12 Link to post Share on other sites
jumpstyler Posted December 23, 2009 Report Share Posted December 23, 2009 nie chwal się ile rzucasz. To forum o ASG. Link to post Share on other sites
arend Posted December 23, 2009 Report Share Posted December 23, 2009 P.S Ja osobiście rzucam 42m, a mam dopiero 12 lat. jak na rzut plastikowym m4 doskonały wynik ale wytłumacz mi dlaczego zmieniłeś tak doskonałą replikę na zwykłego sprężynowego strzelba chińskiej produkcji Link to post Share on other sites
Patryklen12 Posted December 23, 2009 Report Share Posted December 23, 2009 (edited) Wcale jej nie wymieniam tylko znudziła mi się, a po za tym, gdy strzelam się z kolegami to nie biorę AEG`a, bo czemuś oni tego nie chcą. Nie rozumiem czemu, gdyż to gówno strzelając rzadko robi jakiekolwiek mocniejsze obrażenia. Shotgunka sobie zamówiłem dlatego, że strzelam także rekreacyjnie, nie tylko dla sportu, P.S @Jumperstyler wcale się nie chwale tylko daje do zrozumienia, że arend ma więcej lat ode mnie to tym bardziej rzuca dalej ode mnie co ja mam 12 lat i rzucam 42m piłeczką palantową. Pozdrawiam... i Wesołych Świąt.., Patryklen12 Edited December 23, 2009 by Patryklen12 Link to post Share on other sites
jumpstyler Posted December 23, 2009 Report Share Posted December 23, 2009 Jak ktoś jest starszy, to nie znaczy, że silniejszy ;) A przecież ten shotgun ma większą moc od elektryka Link to post Share on other sites
arend Posted December 23, 2009 Report Share Posted December 23, 2009 (edited) między innymi dlatego jest polecany na początek porównanie jakość cena osiągi ma wprost rewelacyjne kwitując wypowiedzi kolegi Patrykena jak widać nie ogarniasz podstawowych rzeczy takich jak irońja (co nie jest zresztą dziwne w tym wieku) twój upór w obronie gównianej repliki jest wprost uroczy i chyba nakręciłeś mnie na popełnienie kolejnego artykułu do prasy branżowej (ech kasa się przyda i trochę punktów edukacyjnych się złapie) nie mam ochoty prowadzić tej nic nie wnoszącej konwersacji dlaczego bo zostanę sprowadzony do poziomu 12latka (takiego nadwydaz dorosłego i odpowiedzialnego a przytym wprost niezwykle rzutkiego) a potem pobity doświadczeniem spokojnych świąt Arend Edited December 23, 2009 by arend Link to post Share on other sites
Un4rm3D Posted December 23, 2009 Report Share Posted December 23, 2009 po pierwsze bo ceny są strasznie niskie wiec ile wytrzymują te repliki po 2 z ciekawośći . A po 3 narazie nie kupuje ale w najbliższej przyszłości napewno :) Edit: Wuzi mała pomyłka :) Repliki wytrzymają dużo jeżeli nie będą miały kontaktu z powietrzem. ( najlepiej z niczym, a juz w szczegolnosci z kulkami) P.S @Jumperstyler wcale się nie chwale tylko daje do zrozumienia, że arend ma więcej lat ode mnie to tym bardziej rzuca dalej ode mnie co ja mam 12 lat i rzucam 42m piłeczką palantową. Pozdrawiam... i Wesołych Świąt.., Patryklen12 Jakaś piłeczka dla palantów? Arend i tak rzuca więcej bo on używa MOCY, a ty co możesz o niej wiedzieć młody padawanie. PS. Pewnie używasz shota bo wyglądasz bardziej madafakersko z nim i w czarnym skórzanym płaszczu. Pozdrawiam, wesołych świąt i więcej AEG-ów po choinką ;) Link to post Share on other sites
Plutonowy Posted December 23, 2009 Report Share Posted December 23, 2009 Jakaś piłeczka dla palantów? Dajcie się chłopkowi nacieszyć w podstawówce nawet rzut piłką cieszył ;-) . PS. Z tego co pamiętam to taka piłeczka rozmiarów tenisowej jest i rzuca się na wfie w podstawówce. Link to post Share on other sites
Patryklen12 Posted December 24, 2009 Report Share Posted December 24, 2009 PS. Z tego co pamiętam to taka piłeczka rozmiarów tenisowej jest i rzuca się na wfie w podstawówce. Dokładnie, a i są jeszcze skórzane. @Un4rm3D Co do tej "piłki dla palantów" to Ci powiem szczerze, że jeśli jesteś palantem no to może i rzucasz piłką dla palantów. Natomiast ja nie jestem palantem i rzucam piłeczka palantową. P.S Mod : Zamknij ten temat, bo już się nudne robi. Pozdrawiam.....i Wesołych Świąt...., Patryklen12 Link to post Share on other sites
Recommended Posts