Un4rm3D Posted December 24, 2009 Report Share Posted December 24, 2009 Rzucam nie-piłeczką dla nie-palantów. :] Co więcej porusza się ona z prędkością światła (bo nie istnieje) i nie wkładam w to żadnego wysiłku (głównie dla tego że tego nie robię). Jednak żebym nie był chamem to GRATULUJĘ SERDECZNIE OSIĄGNIĘCIA TAK CUDOWNEGO WYNIKU! (twój puchar już do Ciebie leci) Pozdrawiam i wesołych świąt! 8-) Link to post Share on other sites
Patryklen12 Posted December 24, 2009 Report Share Posted December 24, 2009 Rzucam nie-piłeczką dla nie-palantów. :] Co więcej porusza się ona z prędkością światła (bo nie istnieje) i nie wkładam w to żadnego wysiłku (głównie dla tego że tego nie robię). Jednak żebym nie był chamem to GRATULUJĘ SERDECZNIE OSIĄGNIĘCIA TAK CUDOWNEGO WYNIKU! (twój puchar już do Ciebie leci) Pozdrawiam i wesołych świąt! 8-) Oj...Widzę, że się nie dogadamy (nawet w święta - co niby zwierzęta gadają ludzkim głosem ;| ) Ale w jednym Cię poprę to w ''Pozdrawiam i wesołych świąt! 8-)'' Pozdrawiam... i Wesołych Świąt :D Link to post Share on other sites
MAJOR762 Posted December 24, 2009 Report Share Posted December 24, 2009 (edited) (nawet w święta - co niby zwierzęta gadają ludzkim głosem ;| ) No widzisz, a Ty nie dałeś rady, oj biedny biedny ty oj oj, ale nie martw się, Mikołaj da prezent i Ci wynagrodzi :roll: Skończ. Edited December 24, 2009 by MAJOR762 Link to post Share on other sites
Patryklen12 Posted December 24, 2009 Report Share Posted December 24, 2009 (edited) DOBRA MOD. PROSZĘ ZAMKNIJ JUŻ TEN TEMAT, BO TU JUŻ LECĄ WĄTKI ODLEGŁE OD TEMATU OD MILIONA LAT ŚWIETLNYCH. Pozdrawiam... i Wesołych Świąt Edited December 24, 2009 by Patryklen12 Link to post Share on other sites
Un4rm3D Posted December 24, 2009 Report Share Posted December 24, 2009 Czytaj regulamin ;) czerwony zastrzeżony dla moderatorów i adminów :lol: Weeeeesołych :] Link to post Share on other sites
Patryklen12 Posted December 24, 2009 Report Share Posted December 24, 2009 (edited) DOBRA MOD. PROSZĘ ZAMKNIJ JUŻ TEN TEMAT, BO TU JUŻ LECĄ WĄTKI ODLEGŁE OD TEMATU OD MILIONA LAT ŚWIETLNYCH. Pozdrawiam... i Wesołych Świąt Oj przepraszam nie widziałem, poprawka : DOBRA MOD. PROSZĘ ZAMKNIJ JUŻ TEN TEMAT, BO TU JUŻ LECĄ WĄTKI ODLEGŁE OD TEMATU OD MILIONA LAT ŚWIETLNYCH, Edited December 24, 2009 by Patryklen12 Link to post Share on other sites
arend Posted December 24, 2009 Report Share Posted December 24, 2009 no patrz ma dopiero 12 lat świetną emkę rzuca piłką palantową na 42 metry potrafi zmienić czcionkę i jej kolor ale nie doczytał że o zamknięciu wątku decyduje jego autor albo mod wesołej Chanuki :mrgreen: Link to post Share on other sites
Un4rm3D Posted December 24, 2009 Report Share Posted December 24, 2009 no patrz ma dopiero 12 lat świetną emkę rzuca piłką palantową na 42 metry potrafi zmienić czcionkę i jej kolor ale nie doczytał że o zamknięciu wątku decyduje jego autor albo mod wesołej Chanuki :mrgreen: No w sumie masz rację, ale gdyby nie to że rzuca tą piłką... bo wiesz w tym sporcie jego to rządzi mafia. Pozdrawiam :] Link to post Share on other sites
ZuBeR Posted December 25, 2009 Report Share Posted December 25, 2009 "LECĄ WĄTKI ODLEGŁE OD TEMATU OD MILIONA LAT ŚWIETLNYCH." (coś mi cytowanie nie trybi dlatego tak zaznaczam) Człeku, jak już musisz krzyczeć to krzycz poprawnie. Najlepiej to idź i zniknij na jakiś czas, bo poziom Twoich wypowiedzi spadł na dno i słyszy pukanie od spodu. Link to post Share on other sites
PiterTKD Posted December 25, 2009 Report Share Posted December 25, 2009 To może poruszymy jakieś wątki odległe od tematu O MILIARDY lat świetlnych? Proponuję zacząć od rzutu piłką lekarską o średnici .50 cala. Ja rzucam na dwa i pół tysiąca metrów celnie, a Wy?? Wesołych Świąt xD Link to post Share on other sites
Antek6 Posted December 26, 2009 Report Share Posted December 26, 2009 Tysionc pińcet sto dziewińćset. Patryklen12, a mógłbyś mi nagrać filmik, ale taki żeby można było zobaczyć jak daleko kulki lecą i jaki mają rozrzut, bo chcę też kupić tą zabawkę, ale nie jestem jeszcze pewny ;-) Link to post Share on other sites
Patryklen12 Posted December 26, 2009 Report Share Posted December 26, 2009 (edited) Tysionc pińcet sto dziewińćset. Patryklen12, a mógłbyś mi nagrać filmik, ale taki żeby można było zobaczyć jak daleko kulki lecą i jaki mają rozrzut, bo chcę też kupić tą zabawkę, ale nie jestem jeszcze pewny ;-) 1. Zasięg ma 25-30m, 2. Gdy go kupiłem nie miał takiego rozrzutu, coś się stało (tyle, że ja to naprawiłem) 3. Nie nagram filmu, bo nie mam czym Pozdrawiam..,, Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku 2010, Patryklen12 Edited December 26, 2009 by Patryklen12 Link to post Share on other sites
Un4rm3D Posted December 26, 2009 Report Share Posted December 26, 2009 1. Zasięg ma 25-30m, 2. Gdy go kupiłem nie miał takiego rozrzutu, coś się stało (tyle, że ja to naprawiłem) 3. Nie nagram filmu, bo nie mam czym Prawie jak AEP :P Pozdrawiam Link to post Share on other sites
Antek6 Posted December 26, 2009 Report Share Posted December 26, 2009 Ehh, szkoda, bo bardzo chcę kupić tą zabawkę, ale nie jestem pewny, a nie ma mi kto doradzić. Link to post Share on other sites
PiterTKD Posted December 26, 2009 Report Share Posted December 26, 2009 @antek6 moeg polecic ta replika swietna niesie i dalako stżela, kómpl przy swoim m4 ma gorszy zasieng. i niech nikt nie mówiże snajper to musi miec 1500zł ljnk: http://sklep.airsoftguns.pl/product-pol-11...erski-G36K.html Link to post Share on other sites
Antek6 Posted December 26, 2009 Report Share Posted December 26, 2009 Nieee, mi najbardziej pasuje M4, a widzę że Patryklen12 się na nich zna więc może mi coś doradzi? Link to post Share on other sites
PiterTKD Posted December 26, 2009 Report Share Posted December 26, 2009 Witam, korzystając z tematu chciałbym się zapytać uprzejmych kolegów: Czy ucięcie RISów w M16 wystarczy, żeby zrobić z niej M4? Szukałem, ale nie mogłem znaleźć, a skoro Sz. P. Patryklen12 zna się na rzeczy na pewno mi pomoże :) Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. P.S. Mój pierwszy post :) Link to post Share on other sites
Patryklen12 Posted December 27, 2009 Report Share Posted December 27, 2009 Witam, korzystając z tematu chciałbym się zapytać uprzejmych kolegów: Czy ucięcie RISów w M16 wystarczy, żeby zrobić z niej M4? Szukałem, ale nie mogłem znaleźć, a skoro Sz. P. Patryklen12 zna się na rzeczy na pewno mi pomoże :) Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. P.S. Mój pierwszy post :) Tak, śmiejcie się mi to nie przeszkadza. To, że napisałem coś o M4 to nie znaczy, że trzeba mnie obrażać. Także OPIER***CIE SIĘ ODEMNIE Link to post Share on other sites
Antek6 Posted December 27, 2009 Report Share Posted December 27, 2009 Tak, śmiejcie się mi to nie przeszkadza. Także OPIER***CIE SIĘ ODEMNIE Czegoś tu nie rozumie. Najpierw piszesz, że ci to nie przeszkadza, a dwa zdania dalej, że mamy się opierd*lać? Ja tam jakoś wolę działać aniżeli siedzieć z brzuchem na wierzchu i wpierdzielaniem czegoś przed TV, noo chyba że chodziło ci o odpier... ale niestety wtedy też tego nie rozumie. Ode mnie pisze się osobno tak na przyszłość. Zamiast siedzieć na forum to zacznij brać aktywny udział na lekcjach w szkole. Aha i cieszymy się bardzo, że potrafisz powiększać literki, ale tutaj raczej wszyscy dobrze widzą i nie muszą mieć powiększanych liter, a jeżeli już tak to we własnym zakresie sobie powiększą. Link to post Share on other sites
Un4rm3D Posted December 27, 2009 Report Share Posted December 27, 2009 Witam, korzystając z tematu chciałbym się zapytać uprzejmych kolegów: Czy ucięcie RISów w M16 wystarczy, żeby zrobić z niej M4? Szukałem, ale nie mogłem znaleźć, a skoro Sz. P. Patryklen12 zna się na rzeczy na pewno mi pomoże :) Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. P.S. Mój pierwszy post :) ficialem kilka foci z iraqu gzie czymali takie czfurki Pozdrawiam ;) Link to post Share on other sites
arend Posted December 27, 2009 Report Share Posted December 27, 2009 (edited) i tak się zaczyna trudne dzieciństwo dobra panowie proponuję zakończyć do chłopak dostanie nerwicy i będzie moczył łóżko w nocy albo potrzebował psychoterapeuty :wink: Patryken zaczynasz ję robić wulgarny i to w ten niepoprawny sposób :mrgreen: Edited December 27, 2009 by arend Link to post Share on other sites
Patryklen12 Posted December 27, 2009 Report Share Posted December 27, 2009 (edited) Bo mnie wkurzacie, wszystko co napiszę to zmodyfikujecie w jakoś obelgę do mnie. To nie jest zbyt fajne ;(. To, że mam 12 lat nie znaczy, że jestem jakiś głupi, bo wręcz przeciwnie założę się, że nie wiecie połowy tego co ja wiem. I proszę Mod zamknij w końcu ten temat, bo to co teraz było pisane przez 1.5 strony jest już nie na temat. P.S @arend - Co do tych nerwów - To się o mnie nie martw, prędzej słoń poleci w górę niż ja dostanę nerwicy. Pozdrawiam....i Życzę Szczęśliwego Nowego Roku 2010, Patryklen12 Edited December 27, 2009 by Patryklen12 Link to post Share on other sites
pixxel Posted December 27, 2009 Report Share Posted December 27, 2009 To, że mam 12 lat nie znaczy, że jestem jakiś głupi, bo wręcz przeciwnie założę się, że nie wiecie połowy tego co ja wiem. Czy wiesz, że kowalik to jedyny polski ptak, który potrafi chodzić z głową w dół? ;) Link to post Share on other sites
arend Posted December 27, 2009 Report Share Posted December 27, 2009 (edited) Bo mnie wkurzacie, wszystko co napiszę to zmodyfikujecie w jakoś obelgę do mnie. To nie jest zbyt fajne ;(. To, że mam 12 lat nie znaczy, że jestem jakiś głupi, bo wręcz przeciwnie założę się, że nie wiecie połowy tego co ja wiem. I proszę Mod zamknij w końcu ten temat, bo to co teraz było pisane przez 1.5 strony jest już nie na temat. P.S @arend - Co do tych nerwów - To się o mnie nie martw, prędzej słoń poleci w górę niż ja dostanę nerwicy. Pozdrawiam....i Życzę Szczęśliwego Nowego Roku 2010, Patryklen12 :mrgreen: odezwała się skrzywdzona niewinność :wink: :poddanie: dobra nie będe się kopał z koniem nie ma sensu Edited December 27, 2009 by arend Link to post Share on other sites
Patryklen12 Posted December 27, 2009 Report Share Posted December 27, 2009 (edited) :mrgreen: odezwała się skrzywdzona niewinność :wink: :poddanie: dobra nie będe się kopał z koniem nie ma sensu Przyznam się jak na spowiedzi - Nie jestem winny, bo też wyzywałem. No ale hola hola nie do takiego stopnia aby już obrażać i to niezbyt fajnie. @arend - ''dobra nie będe się kopał z koniem nie ma sensu'' - I z tym się zgodzę, bo to naprawdę nie ma sensu, gdyż to strata czasu mego i Twojego ,i szkoda se nerwów psuć. Edited December 27, 2009 by Patryklen12 Link to post Share on other sites
Recommended Posts