Tuksiak Posted December 29, 2009 Report Share Posted December 29, 2009 Tak wiemy, tłumacz internetowy działa. Dziecko nie wiem czy umiesz czytać w języku ojczystym, ale jest to forum polskie i na takim obowiązuje pisanie w języku polskim. Takimi tekstami jak ten powyżej (nie idzie o język użyty), zasługujesz na banika... permanentnego. My doskonale wiemy o czym i dla kogo jest to forum, Ty tego nie wiesz... dowiesz się najwcześniej za 4 lata. Link to post Share on other sites
Un4rm3D Posted December 29, 2009 Report Share Posted December 29, 2009 (edited) :strach: ja chyba spasuje już.... powiedz mi chłopcze czy myślisz, że jak napiszesz coś po angielsku to nagle wszyscy zamilkną w niemym podziwie? Czy myślisz, że jak napiszesz po angielsku to od razu się wszyscy Ciebie posłuchają? Czy może lubisz tak sobie przyszpanować przed starszymi? Miałeś podobno nie pisać, ale widzę na dobrych chęciach się skończyło. Sobie bez pomocy nie poradzisz to Ci powiem... zignoruj ten temat i na przyszłość przemyśl dwa razy to co napiszesz to nie będziemy się z Ciebie śmiać, albo naucz się śmiać z siebie i w porę rozładowywać sytuację. Pozdrawiam :poddanie: :wink: EDIT Jak już piszesz po ang to pisz tak żeby to miało ręce i nogi... Edited December 29, 2009 by Un4rm3D Link to post Share on other sites
Patryklen12 Posted December 29, 2009 Report Share Posted December 29, 2009 Po pierwsze : Pisałem, ze słownikiem także kiepsko to jakoś wyszło. Po drugie : W dupie mam szpanowanie przed Wami Po trzecie : Sorry za tekst po angielsku, gdyż to prawda jest to forum Polskie nie Angielskie i postanawiam poprawę, a Ciebie ojcze Foka proszę o rozgrzeszenia, Amen. Pozdrawiam....:D Link to post Share on other sites
pixxel Posted December 29, 2009 Report Share Posted December 29, 2009 pwned Link to post Share on other sites
Predalien93 Posted December 29, 2009 Report Share Posted December 29, 2009 No dobra... chyba zmieniam zdanie. Link to post Share on other sites
PiterTKD Posted December 29, 2009 Report Share Posted December 29, 2009 Fail. Jak po polsku pisze w miarę poprawnie, tak po angielsku mu nie wychodzi :) @Patryklen weź poczytaj sobie, co Un4rm3D napisał, bo dobrze chłopak prawi. Heh... apokalipsa... Link to post Share on other sites
Un4rm3D Posted December 29, 2009 Report Share Posted December 29, 2009 (edited) Po pierwsze : Pisałem, ze słownikiem także kiepsko to jakoś wyszło. Po drugie : W dupie mam szpanowanie przed Wami Po trzecie : Sorry za tekst po angielsku, gdyż to prawda jest to forum Polskie nie Angielskie i postanawiam poprawę, a Ciebie ojcze Foka proszę o rozgrzeszenia, Amen. Pozdrawiam....:D nie jesteś zabawny ... -_- Edited December 29, 2009 by Un4rm3D Link to post Share on other sites
Szczups Posted December 29, 2009 Report Share Posted December 29, 2009 Poczekajcie, mam do Patryklena12 pytanie: czym różni się M4 od M4A1? Link to post Share on other sites
Antek6 Posted December 29, 2009 Report Share Posted December 29, 2009 Tym, że M4A1 ma A1 na końcu :mrgreen: Ja też mam pytanko. Patryklen w jakich to chinolach tak lubisz grzebać? Link to post Share on other sites
PiterTKD Posted December 30, 2009 Report Share Posted December 30, 2009 Poczekajcie, mam do Patryklena12 pytanie: czym różni się M4 od M4A1? Albo M16 od M16A1, i którą to "Sweet Sixteen" nazywali xD Link to post Share on other sites
Szczups Posted January 3, 2010 Report Share Posted January 3, 2010 Tak, albo czemu nie przyjęli do uzbrojenia M14 xD Link to post Share on other sites
Antek6 Posted January 3, 2010 Report Share Posted January 3, 2010 Szczups teraz to pytanie zadałeś sam sobie czy jak? Zauważ, że nikt tutaj już nie pisze, bo ten pr0 miliard fps M4 już tutaj nie zagląda. Link to post Share on other sites
Szczups Posted January 3, 2010 Report Share Posted January 3, 2010 Pewnie się obraził :/ Link to post Share on other sites
Patryklen12 Posted January 3, 2010 Report Share Posted January 3, 2010 Nie obraziłem się, bo już mi zwisa ten temat po co mam se psuć zdrowie jak mogę na ten temat nie patrzeć i mieć spokój i Wam też to radzę. Pozdrawiam... Link to post Share on other sites
Un4rm3D Posted January 15, 2010 Report Share Posted January 15, 2010 Taki fajny temat był :<.... Link to post Share on other sites
arend Posted January 15, 2010 Report Share Posted January 15, 2010 a jednak zagląda ach ta ciekawość młodzierzy :mrgreen: Link to post Share on other sites
PiterTKD Posted January 16, 2010 Report Share Posted January 16, 2010 Może jakiś nowy off-topic? Dociągnijmy te 100 stron w tym temacie w Zielonych :) Link to post Share on other sites
Un4rm3D Posted January 16, 2010 Report Share Posted January 16, 2010 (edited) a jednak zagląda ach ta ciekawość młodzierzy :mrgreen: Sentyment :mrgreen: Pozdrawiam :] @PiterTKD w sygnaturce Ibanezik? Edited January 16, 2010 by Un4rm3D Link to post Share on other sites
PiterTKD Posted January 18, 2010 Report Share Posted January 18, 2010 (edited) Nie. Aria. Japońska kopia japońskiej gitary;P Może po 18-stce będzie kasa (jeszcze półtora roku xD) to wstawię se w podpisie Stratocastera oczywiście Standarda z USA. Ale najpierw odkładam na GT-10 Bossa, bo się meeega napaliłem ;) Edytka: co do mojego postu wyżej. Nie 100 stron, ale 100 postów, bo to i tak na Zielonych dużo :) Edited January 18, 2010 by PiterTKD Link to post Share on other sites
Un4rm3D Posted January 19, 2010 Report Share Posted January 19, 2010 Procesory efektów dobre na początek są, poźniej nic nie zastąpi markowego distortion ;). Strat świetna gitara, mógłbym mieć ;] Pozdrawiam Link to post Share on other sites
PiterTKD Posted January 19, 2010 Report Share Posted January 19, 2010 Ten Boss wcale taki zły nie jest. Oczywiście, kiedyś se złoże ładny zestawik z klasycznych kostek analogowych. A na tego GT-10 tak się napaliłem, jak zobaczyłem go u kumpla jeszcze w połączeniu Boss + Fender (wprawdzie Mexyk, ale za to z '94) + Marshal. Link to post Share on other sites
Un4rm3D Posted January 20, 2010 Report Share Posted January 20, 2010 Do Strata Fuzza kupić i Hendrix jest :] Link to post Share on other sites
PiterTKD Posted January 20, 2010 Report Share Posted January 20, 2010 I CryBaby. No i musiałbym struny przełożyć, a na drugą rękę grać nie potrafię ;) Poza tym gdy grał lewą ręką na praworęcznym Stracie wajchę miał do góry, co też miało wpływ na brzmienie. No i Hendrix jako jeden z pierwszych podłączył Fendera do Marshalla, bo zazwyczaj się Fendery do Fenderów dawało, a Gibsony do Voxów i Marshallów =) Link to post Share on other sites
Un4rm3D Posted January 20, 2010 Report Share Posted January 20, 2010 Gibsony SG i Explorery są świetne.... takie najbardziej bym chciał chociaż też każdy Les Paul Gibsona to klasa sama w sobie. :] Link to post Share on other sites
PiterTKD Posted January 21, 2010 Report Share Posted January 21, 2010 Ja jestem raczej z tych Fender Forever, ale Gibsonem też bym nie pogardził, szczególnie, że dla mnie Slash jest number 1, zwłaszcza w okresie, kiedy grał z Gunsami. Link to post Share on other sites
Recommended Posts