robal Posted May 7, 2004 Report Share Posted May 7, 2004 No ja bylem narazie na jednym zlocie. Ale bylo super. Integrowaliśmy sie z gośćmi z Czech. W sumie impreza skonczyla się koło 2 w nocy więc nie była jakaś ekstremalnie długa. No i te opowieści o strzelaniach na 500 osób z użyciem samochodów i innych pojazdów. Wieczorne integrowanie się jest extra. Chyba nawet fajniejsze od samych strzelań:D Link to post Share on other sites
RAI wilku Posted May 9, 2004 Report Share Posted May 9, 2004 a ja to bym Kase wpłacił zanim ją wydam :| do 17 trzeba wplacić a jest 9 dacie ludziom tydzien na tozeby zaplacili ?? :/ Link to post Share on other sites
CAT Shannon Posted May 9, 2004 Report Share Posted May 9, 2004 Jutro zostanie podany nr rachunku.... Link to post Share on other sites
The Ghost Posted May 10, 2004 Report Share Posted May 10, 2004 eeee... co z tym kontem miało być jutro czyli dzisiaj, zaraz będzie pojutrze, a numeru konta dalej nie ma. Troche zamieszałem ;) , ale chciałem tylko powiedzieć, że jest coraz mniej czasu... Link to post Share on other sites
Czary Posted May 11, 2004 Report Share Posted May 11, 2004 Ja również sie wybieram - kolejna gęś do odstrzału :lol: Link to post Share on other sites
Wukasz Posted May 11, 2004 Report Share Posted May 11, 2004 KRA stan 0 (zero) :( Link to post Share on other sites
CAT Shannon Posted May 12, 2004 Report Share Posted May 12, 2004 Z nadesłanych zgłoszeń wynika, że wielu Maniaków dotrze do Mikstatu już w piątek, 28 maja. Nocleg jest zapewniony w bazie zlotu, jedynie koszt tego noclegu nie jest wliczony w kwotę wpisowego. Dla uniknięcia zbędnego zamieszania, gotowi jesteśmy wziąć na siebie wszelkie formalności związane z dokonaniem opłat za osoby, które przybędą wcześniej. W takim przypadku kwotę wpisowego należy podwyższyć o 25,00 zł od osoby. Jest to opcja do wyboru indywidualnego. Link to post Share on other sites
CAT Shannon Posted May 14, 2004 Report Share Posted May 14, 2004 Przedłużony zostaje termin dokonywania wpłat wpisowego. Ustalamy, że jest to 24 maja br. Link to post Share on other sites
CAT Shannon Posted May 16, 2004 Report Share Posted May 16, 2004 Już nieważne... :) Link to post Share on other sites
CAT Shannon Posted May 16, 2004 Report Share Posted May 16, 2004 Zasugerowano mi dzisiaj, że byłoby dobrze zamieścić wzór rekomendacji i oświadczenia, jakie dla niepełnoletnich uczestników powinni złożyć ich pełnoletni koledzy. Oto propozycja: " Ja, niżej podpisany imię i nazwisko - ksywka, rekomenduję imię i nazwisko - ksywka (małolata) do udziału w VII ZMASG "Strict Response" Mikstat 2004 i jednocześnie oświadczam, że ponoszę odpowiedzialność za jego zachowanie w trakcie zlotu oraz przestrzeganie warunków uczestnictwa i regulaminu. Ponadto gwarantuję, że rodzice/opiekunowie prawni rekomendowanego wyrazili zgodę na jego udział w zlocie i że wyrażona przez nich zgoda jest prawdziwa. Data i podpis" Link to post Share on other sites
JuzekK Posted May 17, 2004 Report Share Posted May 17, 2004 boze tyle zachodu a tylko dlatego ze 18tke mam tydzien po zlocie :> to sie nazywa pech :] Link to post Share on other sites
JuzekK Posted May 17, 2004 Report Share Posted May 17, 2004 ehhh dostalem maila z watpliwosciami , co do moich osób wprowadzajacych (faktycznie jeden z nich nie zdazyl sie jeszcze zglosic- ale juz jest na liscie). Odpisalem maila z ich ksywkami (wczesniej napisalem imie i nazwisko) i z wyjasnieniem , zrobilem to jeszcze w terminie ale zostalem jak widac olany, a szkoda zalezy mi zeby pojechac :/. Link to post Share on other sites
CAT Shannon Posted May 17, 2004 Report Share Posted May 17, 2004 Przykro mi, Twój mail nie dotarł. Pamiętam, że Twoje zgłoszenie dotarło i prosiłem byś podał ksywki wprowadzających, a nie imiona i nazwiska (łatwiej mi skojarzyć). Jesli to doślesz, zostaniesz dopisany do listy w ramach okresu gwarancyjnego Link to post Share on other sites
JuzekK Posted May 17, 2004 Report Share Posted May 17, 2004 rozumiem , jednak zanim przeczytalem twoja odpowiedz (natychmiastowa - na szczescie po raz kolejny moje slowa krytyki byly nieuzasadnione :) )wyslalem kolejne zgloszenie z imieniem , nazwiskiem , ksywka i teamem osob wprowadzajacych. Mam nadzieje ze to nic nie skomplikuje a wrecz odwrotnie. Link to post Share on other sites
CAT Shannon Posted May 18, 2004 Report Share Posted May 18, 2004 Już nieważne... :) Link to post Share on other sites
CAT Shannon Posted May 18, 2004 Report Share Posted May 18, 2004 Już nieważne... :) Link to post Share on other sites
BoT Posted May 18, 2004 Report Share Posted May 18, 2004 Witam Białystok w składzie BoT, Mały, Wraith, Seraphin i Xenon przyjeżdzają w piątek. Planowany przyjazd według rozkładu PKP jest o godzinie 20:22 w Ostrowie Wielkopolskim. Kiedy będziemy już na miejscu niezwłocznie się skontaktujemy z organizatorem telefonicznie. Pozdrawiam BoT Link to post Share on other sites
Giwer Posted May 18, 2004 Report Share Posted May 18, 2004 Dworzec PKP - Ostrzeszów godzina 20:26 Bedziecie czekac z horogniewkami i machac?:) Link to post Share on other sites
CAT Shannon Posted May 20, 2004 Report Share Posted May 20, 2004 Już nieważne... :) Link to post Share on other sites
CAT Shannon Posted May 20, 2004 Report Share Posted May 20, 2004 Już nieważne... :) Link to post Share on other sites
IVAN Posted May 20, 2004 Report Share Posted May 20, 2004 Organizatorzy zlotu proszą uczestników o zaopatrzenie się w czerwone (lub podobnym kolorze) chusty celem oznaczenia osób trafionych,schodzących z pola walki.Posiadanie oznaczenia jest bezwzglednie wymagane .Pomoże to zapanować nad tak dużą(157:) liczbą uczestników i pozwoli wyeliminowac ewentualne pomyłki w czasie potyczek.Osoby,które nie będą oznaczone w chwili schodzenia z pola walki,mogą zostać bez ostrzeżenia ostrzelane przez siły ONZ. Link to post Share on other sites
Tadeusz Posted May 20, 2004 Report Share Posted May 20, 2004 "Blade Razor Team" ??? 8O Link to post Share on other sites
Recommended Posts