MAR Posted May 2, 2004 Report Share Posted May 2, 2004 cześć. czty ktoś z was posiada thompsona spreżynowego. jesli tak to napiszci cio o nim sądzici pozdrowienia :D :D Quote Link to post Share on other sites
Giuks Posted May 4, 2004 Report Share Posted May 4, 2004 Ja osobiście nie mam thompsona ale mój kumpel ma i widziałem go w akcji zresztą pożyczył mi go na tydzień (po 8 maja możę coś będę wiedział) przy lekkich kulkach(to oczywiste) strasznie leci w góre, właśnie zamówiłem kulki (0,2 i 0,33) powiem co i jak z cięższymi. Jak muj kumpel stzrelał, to znosił z wiatrem ale głównie grał przeciwko mnie więć jego kulką się nie przypatrywałem. Wiem że dość ciężko się ładuje. Łdowanie jest na górze więc żeby naładowac musisz zmienić pozycje tzn. zmienić nie na taką w której możesz oddać stzrał. Do tego rączka od łądowania jest tak zrobiona że wbija sie w łąpe i musisz nosic rękawiczki. Z tym ładowaniem to może mojemu kumplowi sie taki trafił ale nie wiem. Przeźiernik (chyba tak sie to nazywa-ta rzecz między która widzisz muszke) jest strasznie kiepski, wręcz jakby tylko dla ozdoby(nie wiem może w realu też tak jest) i mojemu kledze się rozwalił (osobiście nie wiem co on musiał z tym robić) tak samo jedna część rączki do ładowania i "chwyt" do pasa który (ten chwyt) :roll: jest poprostu włożony nie przyklejony. Z tymi popsuciami to może nastraszyłem bo mój kumpel wogóle o to nie dba (wala mu się po pokoju itd) więć może nie jest tak źle Quote Link to post Share on other sites
Giuks Posted May 10, 2004 Report Share Posted May 10, 2004 Weź go nie kupuj 0,2 leca w gore. Ale jest kiepski mi sie rozwalił a zreguły dbam o guny (szczególnie jeśli są nie moje) Myslę że są to pieniądze wyrzucone w błoto a teraz mam problem co powiedzieć koledze. :( Quote Link to post Share on other sites
DJ DESECZKA Posted June 14, 2004 Report Share Posted June 14, 2004 ja mam tego gun'a i spisuje sie bardzo dobrze.Dobra szybkostrzelnosc i zasieg i przedewszystkim fajny model!!! Quote Link to post Share on other sites
izi Posted December 14, 2004 Report Share Posted December 14, 2004 Thompson firmy "LS" (upgrade w postaci dodatkowej sprezyny od mp5 HFC.Tzn oryginalna + ta od mp5 sa zalozone razem) od jakis 12 lat diala bez najmniejszej awarii ;) Tylko, ze ta firma juz nie istnieje i kupno tego modelu jest prawie niemozliwe :/ Quote Link to post Share on other sites
Mekto Posted April 5, 2005 Report Share Posted April 5, 2005 Mam problem z tym thompsonem Otoz wersja m1928 ma magazynek (beben) wyposazony w takie pokretlo do ladowania kulek do rpowadzinyc magazynka czy czegostam Otoz czy jest mozliwosc "zresetowania" tego pokretla?Bo nie mam juz tam kulek a zakrecic dalej juz nie moge :( Zauwazylem tez ze jak wystrzele kulke z gory magazynka to juz dalej kulki nie sa podawane - dopeiro jak oproce bron o 18- stopni da sie poprac nowy pocisk - zna ktos na to jakas rade?(P.S. Gun jest nowiutki) Naprawde bardzo prosze o pomoc Edit: Razem z moim kumplem naprawilismy problem i przetestowalismy bron "jakies 2-3 h strzelania" Quote Link to post Share on other sites
Benny Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 Bardzo przepraszam za wyciaganie starego tematu. Mam pytanie do wlasciecili thompsona. Na jaka odleglosc mniej wiecej leca kulki 0.25 (po postach mozna dojsc do, ze te sa lepsze). z gory THX Post zmodyfikowany. Nie szukaj odpowiedzi - "co lepiej kupić", bo posty na ten temat mają dziwny zwyczaj znikania./dzikki EDIT dzieki dzikki i sorry za bledy mlodego wieku ;o Quote Link to post Share on other sites
Frostu Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 Mój kolega ma tego thompsona i najlepiej nosi na kulkach 0,20. Bardzo celny, kulki lecą prościutko, zasięg 30-35m. Na kulkach 0.25 odejmij kilka m. Quote Link to post Share on other sites
falkonetti Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 Przymierzam się do zakupu tego gnata. Macie jakieś szczególne spostrzeżenia co do tego gun'a po dłuższym okresie eksploatacji? Posypało się wam coś, spadły osiągi, a może zmodyfikowaliście coś w swoich pukawkach? Będe wdzięczny za wszystkie opinie o tym gnacie :D Pozdro 4all Quote Link to post Share on other sites
Mekto Posted January 1, 2006 Report Share Posted January 1, 2006 Mi po dwóch miechach w wersji m1928 poszła rączka do ładowania... Ale dałem kumplowi do naprawy i podobno broń działa (nie sprawdziłem bo nie miałem keidy odebrać...) Ogółem karabin całkiem niezły-tylko magazynek strasznie grzechocze... Quote Link to post Share on other sites
troll30 Posted January 3, 2006 Report Share Posted January 3, 2006 Ale za 300zł to można M15 Classic Army kupić. Wiem ,że Tompson wygląda lepiej ale dla mnie liczy sie bardziej zasięg niz wygląd. :P Quote Link to post Share on other sites
szuwi Posted February 18, 2006 Report Share Posted February 18, 2006 Cześć wszystkim. Ja mam Thompsona Military Version z Cyber Guna, używałem go na 3 wypadach. Na pierwszym mi sie zaciął - naleciało mi do niego piachu, a poza tym i tak sprężyne naciąga się ciężko, a rączka do ładowania wrzyna mi się w ręce (ale to pewnie ja leptyk jestem :P). Na drugim wupadzie miałem go już bez sprężyny, która cofa rączke do ładowania (teraz ładuje sie bez problemu). Na trzecim była jazda, (odbył sie dziś 18.02.2006 :D), ale jego osiągi były słabe ale to chyba dlatego, że wciąż używam kulek 0,12 :/. Poza tym kupiłem go bo lubie repliki z II wojny, choć 320zł to jednak troche za dużo, skoro mój qmpel kupił sobie już za niewiele ponad 400zł elktryczne MP5 które ma większy zasięg, colność i siłe (poczułem dziś na własnych plecach). Dla zapaleńców, którzy interesują się historią II wojny lubiących filmy typu "Szeregowiec Ryan" czy "Kompania Braci" to kupno tego guna to obowiązek i zew chwały. Quote Link to post Share on other sites
borewicz Posted February 20, 2006 Report Share Posted February 20, 2006 witam mam pytanie jaki producent produkuje najlebsze sprężynówki Quote Link to post Share on other sites
hellmans Posted February 20, 2006 Report Share Posted February 20, 2006 w aegach tez jest sprezyna ;) najlepsze robi tm i cg :) Quote Link to post Share on other sites
Szczups Posted February 16, 2009 Report Share Posted February 16, 2009 (edited) http://www.cybergun.pl/?prod=90&cat=30 opłaca się brać?miał go ktoś? PS.ups, przenieście to do "Opisy i informacje" Edited February 16, 2009 by Szczups Quote Link to post Share on other sites
szuwi Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Posiadam wersję M1928A1, zdecydowanie nie polecam. Słabe osiągi - jak w tanich chińskich replikach - zabawkach z kiosku. Od środka tylko mechanizm spustowy metalowy reszta plastik. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts