adam1 Posted May 28, 2009 Report Share Posted May 28, 2009 Niestety Tej Strony już niema Quote Link to post Share on other sites
KorczO Posted May 28, 2009 Report Share Posted May 28, 2009 Harroken a o jaki link prosisz?? :wink: Pozdrawiam KorczO Quote Link to post Share on other sites
Harrkonen Posted May 29, 2009 Report Share Posted May 29, 2009 (edited) ten z pierwszego posta, na pierwszej stronie....zamieszczonego prze autora wątku :uśmiech: Niestety Tej Strony już niema no właśnie :wink: Edited May 29, 2009 by Harrkonen Quote Link to post Share on other sites
adam1 Posted May 29, 2009 Report Share Posted May 29, 2009 Ta strona byla matecznikiem większości samodzielnych ghilli :D Quote Link to post Share on other sites
KorczO Posted May 29, 2009 Report Share Posted May 29, 2009 A próbowałeś tego?? http://www.pliczek.net/index.php?p=19009 Tylko mi nie mów, że nie widziałeś :wink: Pozdrawiam KorczO Quote Link to post Share on other sites
Harrkonen Posted May 29, 2009 Report Share Posted May 29, 2009 A próbowałeś tego?? http://www.pliczek.net/index.php?p=19009 Tylko mi nie mów, że nie widziałeś :wink: Pozdrawiam KorczO nie widziałem, dzięki wielkie :mrgreen: pozdrawiam :uśmiech: Quote Link to post Share on other sites
SIERRA_2 Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 ponawiam propozycje:> JAK CO MAM PELEN OPIS GHILLIE w scanach z komandosa moge wrzucic na RS ale nie mam konta premium wiec zniknie po 90 dniach lub 10 downloadach chetni prosze tylko o PW Quote Link to post Share on other sites
Ricky2009 Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 (edited) Witam znalazłem coś takiego na allegro jak myślicie nadaje sie ?? :uśmiech: Kamuflaż allegro Edited June 1, 2009 by Ricky2009 Quote Link to post Share on other sites
Krzysi3KOo Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 (edited) Nadawać to się "to" nadaje :] tylko pytanie na co... pod bazę do prawdziwego ghillie no sam nie wiem (znaczy się wiem) Nie. IMO nawet nie ma sensu rozbudowywać tego, żeby to jakoś wyglądało i działało. A i jeszcze Ja sobie nie wyobrażam jakoś takiego ubieranego ghillie na mundur. Powinno być jakos przymocowane na stałe. BTW zakładam ze chodzi o ghillie takie dla strzelca wyborowego a nie dla szturmowca który chce jakoś się maskować. Edited June 1, 2009 by Krzysi3KOo Quote Link to post Share on other sites
GERALT Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 (edited) za te 10 zł to trochę siatki, rękawiczki i to cos na głowę to opyla się jako materiał do wykorzystania przy "budowie" ghillie. ale nie jako gotowe potrzebujesz jednak cos do czego poprzyszywasz siatkę, aby zieleninka którą nawtykasz nie wypadała jak rzadki stolec. :/ i kilka innych rzeczy Edited June 1, 2009 by GERALT Quote Link to post Share on other sites
Ricky2009 Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 (edited) zrobic ghile to nie takie proste a tu zawsze jakas baza jest materiału mniej pójdzie bo się tak wydaje ale na ghile z prawdziwego zdarzenia to trzeba mase materiałów i jak tak dobrze przeliczyc to albo kupic gotowe albo ulepszyc jakies amatorskie. kiedyś próbowałem pobawic się miałem 3 koszulki moro na straty pociąłem je i z tego wszystkiego to może 1 rękę bym dobrze zamaskował :wink: gram z kolegami i zazwyczaj siedze w 1 miejscu nie poruszam sie i czekam na ofiare wiec powinno mi wystarczyc Edited June 1, 2009 by Ricky2009 Quote Link to post Share on other sites
Marcink Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 Jaką siatke na ghillie polecacie ?? Co sie pytam to każdy mówi coś innego i sie zdecydować nie mogę :P Chodzi mi o coś co pomiędzy wplacze 1-2 cm (szerokość) paski juty. Dziękuje z góry za odpowiedz. Link np do allegro by nie zawadzał :P Quote Link to post Share on other sites
sebciu Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 http://www.hodowlany.pl/i140_Siatka_poliet...o_25x25_cm.html Najlepsza by była zielona, ale czarna też ujdzie :P Quote Link to post Share on other sites
Side Posted June 3, 2009 Report Share Posted June 3, 2009 http://www.hodowlany.pl/i140_Siatka_poliet...o_25x25_cm.html Najlepsza by była zielona, ale czarna też ujdzie :P Uważajcie podczas zakupów zielonej siatki. Dzwoniłem tam w wakacje letnie 2008 i zdziwiony sprzedawca (po wyjaśnieniu mu w jakim celu potrzebuję siatkę) powiedział, że ta zielona siatka w rzeczywistości jest dość jaskrawa... Niby i tak siatki nie widać, ale wolę na zimne dmuchać. Postawiłem na zwykłą siatkę poliamidową z allegro. Quote Link to post Share on other sites
sebciu Posted June 3, 2009 Report Share Posted June 3, 2009 Ja kupiłem czarna(tak tylko była) i jest ok. Quote Link to post Share on other sites
Marcink Posted June 3, 2009 Report Share Posted June 3, 2009 http://www.pliczek.net/index.php?p=19009 Mogł by ktoś to wrzucic na inny serwer ?? Bo cos nie chce mi się sciagnać Quote Link to post Share on other sites
Piotro Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 Ja to w tych ghillie tyo jestem taki lajkonik, mógłby mi ktoś powiedzieć jak dokoładnie się doszywa tą siatkę na mundur. Czy może lepiej igłą i nićmi , czy drucikami , co ile oczek przyszywać i takie sprawi związane ze spawaniem ze sobą munduru i siatki. Quote Link to post Share on other sites
Piotro Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 A jeszcze czy taka juta była by dobra i czy starczyła by na cały strój? Quote Link to post Share on other sites
KorczO Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 "Taka" juta czyli jaka?? Juta to najpowszechniejszy środek do produkcji ghillie suit więc rób śmiało ale zajmie Ci to sporo czasu i wkładu osobistego 8-) Szycie maszyną bardzo dobrze spaja siatkę z mundurem. Quote Link to post Share on other sites
Piotro Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 Sory zaponiałem linku http://allegro.pl/item633538402_juta_natur...oiki_karki.html Quote Link to post Share on other sites
KorczO Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 Piotro a nie masz dostępu do worków jutowych ? Załatwisz parę i albo farba w spray'u albo barwniki i bardzo ekonomicznie i ładnie wyjdzie moim zdaniem ;] Ale tamta juta też powinna spasić. Pozdrawiam KorczO Quote Link to post Share on other sites
Sushi.50 Posted June 5, 2009 Report Share Posted June 5, 2009 Tamto jest dla leniwych - już pofarbowane :D tylko drogie. Quote Link to post Share on other sites
sebciu Posted June 5, 2009 Report Share Posted June 5, 2009 http://allegro.pl/item646519997_ghillie_su...t_1szt_1zl.html To są dobre worki; tanie ale za to przesyłka jest dość droga. Jak już kiedyś mówiłem strasznie śmierdzą :P Quote Link to post Share on other sites
SounDee Posted June 6, 2009 Report Share Posted June 6, 2009 A nie lepiej iść na Rynek znaleść stragan gdzie sprzedają kartofle bądz inne warzywa i powiedzieć : ,,oranizuje w podstawówce wyścigi i workach, czy miał by pan kilka na zbyciu ? ,, Sprawdzona metoda ;-) Quote Link to post Share on other sites
Piotro Posted June 6, 2009 Report Share Posted June 6, 2009 Ostatnio byłem i wszystko tylko teraz w te je**** plastikowe worki pakują, a jutowych ni widu ni słychu. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts