Catch22 Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 Mam pewien pomysł, ale zobaczymy jak z realizacją. Quote Link to post Share on other sites
smigiel Posted May 31, 2009 Author Report Share Posted May 31, 2009 A więc co do tych wkładów robionych z masy gumo podobnej Masa schnie już 2 tygodnie i na wierzchu elegancko zaschła tworząc gumową ,,skorupę,, lecz pod spodem nadal jest płynna, więc porobiłem parę maleńkich dziurek szpilką i czekam na rezultaty. Nadal nie znalazłem owego produktu więc dzisiaj zamieszczę zdjęcia ten masy może ktoś będzie wiedział co to dokładnie jest. Quote Link to post Share on other sites
scuro Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 Wyschło już? ;) Quote Link to post Share on other sites
Ohtar Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 Wyschło już? ;) Hehehe. Ja też chętnie bym się dowiedział. A może ktoś jeszcze wpadł na jakiś genialny, prosty i w miarę tani na wykonanie miękkich wkładów o odpowiedniej masie. Quote Link to post Share on other sites
WojaKwz Posted April 4, 2010 Report Share Posted April 4, 2010 Ja będę "oryginalny" ;-) W swojej Klv'ce mam pocięty dywan, z przodu są dwie warstwy i z tyłu. :mrgreen: Do tego karimata, po stronie wewnętrznej. A z przodu w dużej kieszonce umieściłem, kilka gazet. To jest zrobione na chwilę, póki nie kupię iba z wkładami. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
konioszyce Posted April 7, 2010 Report Share Posted April 7, 2010 Z karimaty wyciąć płyty sapi. :uśmiech: Quote Link to post Share on other sites
WojaKwz Posted April 9, 2010 Report Share Posted April 9, 2010 Może i tak, ale karimata jest za lekka. Quote Link to post Share on other sites
roziko Posted April 10, 2010 Report Share Posted April 10, 2010 A myślał ktoś o wykonaniu płyt z drewna? Odpowiednio wyprofilowana gruba deska i obklejona czarnym płutnem aby nie było widać lini "papilarnych" drewna.. Nawet napisy można wyciąć z szablonu i odbić sprayem.. Wiecie, nie chodzi tu o zaoszczędzenie tych kilku zł ale też o frajde wykonania dobrej kopii swoimi rękami. Taki miałem plan tylko mała ilość czasu mnie do tego zniechęciła.. Może znajdzie się ktoś kto już próbował? Quote Link to post Share on other sites
Then Posted April 10, 2010 Report Share Posted April 10, 2010 SAPI są wygięte. Quote Link to post Share on other sites
marcin761 Posted April 11, 2010 Report Share Posted April 11, 2010 Ładne repliki sapi można zrobić z tektury i szpachli. Ja nosze kilka "pań domu" tudzież "Klaudii" do tego warstwa karimaty i jest OK :-F. Co do replik SAPI Śmigła z gumy, wyglądają przeciętnie natomiast ważą troszkę więc jest co ponosić 8) Quote Link to post Share on other sites
roziko Posted April 11, 2010 Report Share Posted April 11, 2010 Odpowiednio grubą deche można ładnie wyprofilować np. szlifierką.. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts