Wukasz Posted May 29, 2004 Report Share Posted May 29, 2004 Sony, przykro mi... buda kolesia na targu zamknieta. Baba z budy obok mówi, ze pojechal na gielde (buda pusta wiec mozliwe :) )... Nie wiem czy koles ma tam telefon wogole, w kazdym razie nie ma zadnej karteczki w oknie z namiarami ( a wydaje mi sie, ze kiedys byla) Musisz zlapac kontakt z kims z Opola, bo ja nie wiem kiedy bede... Quote Link to post Share on other sites
Sony Posted May 30, 2004 Report Share Posted May 30, 2004 Dzięki, czekam cierpliwie. Dwa lata czekam, miesiąc, dwa nie zrobią mi różnicy. :lol: Quote Link to post Share on other sites
Tadeusz Posted June 1, 2004 Report Share Posted June 1, 2004 Ten Pan ma na imie Jarosław i jego tel 502 103 391 za kpl (gora-nowka z kapturem, dol-uzywane spodnie ze wzmocnieniami) zaplacilem 220zl, ale sie wsciekle targowalem :P p.s. Hargin sie nie zna, kamuflaz ten wspanialy super extra nadaje sie do lasu. Quote Link to post Share on other sites
ORKAN_Hubert Posted June 15, 2004 Report Share Posted June 15, 2004 Ci kolesie SĄ z 1PSK. Dlaczego? GROM nie używa Beryli tylko M4. A po drugie, jak już wspomniał Cybul, to zdjęcie było gdzieś w sieci podpisane. A co do gen. Bieńka to ma on na nogach buty pustynne firmy Kupczak. Swoją drogą kommando z lewej strony ma buty MARPAT JDB. Czyżby handelek z USMC? Pozdrawiam Bartek Poza tym kolesie mają kamizelki zaprojektowane dla 1psk. To sa albo Ivo Hest albo Janysport - oba cholerstwa strasznie do siebie podobne Quote Link to post Share on other sites
Hargin Posted June 15, 2004 Report Share Posted June 15, 2004 p.s. Hargin sie nie zna, kamuflaz ten wspanialy super extra nadaje sie do lasu. to Tadeusz sie nie zna, bo nigdy nie widzial nikogo kto by w tym w lesie chodzil :) a jedynie widzial siebie w lustrze :) Quote Link to post Share on other sites
Tadeusz Posted June 21, 2004 Report Share Posted June 21, 2004 to Tadeusz sie nie zna, bo nigdy nie widzial nikogo kto by w tym w lesie chodzil nikt nie widzial tego kamuflazu ostatnio u nas w lasach bo sie nie produkuje go od 1980 roku (od 24 lat) no i jak myslisz jak duza jest österreichs Bundesheer ? (odp: ok 6 brygad) co zatym idzie liczba sortów w demobilu jest dosc ograniczona Podsumowujac- taki mundur to rarytas (zaczynam sie zastanawiac czy zakladac do lasu takie cudo :lol: ) Quote Link to post Share on other sites
Tadeusz Posted June 21, 2004 Report Share Posted June 21, 2004 9 brygad :) Quote Link to post Share on other sites
Hargin Posted June 21, 2004 Report Share Posted June 21, 2004 Tadek - ale ja nawet jeszcze bardziej ograniczylem zakres poszukiwan do polskiego airsoftu :lol: Quote Link to post Share on other sites
brok Posted June 28, 2004 Report Share Posted June 28, 2004 JA też uważam że każdy powinien kompletować spzęt według własnych upodobań i wygód ,owszem fajnie wygląda skompletowany sprzęt jednej jednostki np AT , piechota czy odwzorowanie konkretnej jednostki ale czasem niema na to kasy. MOj sprzet to w wiekszosci polskiej produkcj rzeczy sa tanie fajne wygodne funkcjonalne i moim zdaniem tez zajebiscie wygladaja a co do broni to przesada by bylo kupowanie koniecznie Ak-47 bo akurat strzelam sie w polskim mundurze i oporzadzeniu. Kazdy strzela z tego co lubi co mu sie podoba i odpowiada albo z tego na co go stac dlatego tez wysmiewanie sie z wygladu jakiejs osoby powinno byc tepione...:) Quote Link to post Share on other sites
Sony Posted June 29, 2004 Report Share Posted June 29, 2004 Ja chcę dopasować umundurowanie do posiadanej broni, nie odwrotnie. Mam STEYER AUG i chcę mieć mundur armii jakie go używają. Austriacki groszek jest niedość, że doskonałym kamuflażem to jeszcze dość tani. Quote Link to post Share on other sites
Tadeusz Posted July 2, 2004 Report Share Posted July 2, 2004 a propos Drizzt wrocil s Tunezji. tam podobno wojaki i policja biegaja z AUGami! :P i zgadzam sie ze austriacki groszek to doskonaly kamuflaz Quote Link to post Share on other sites
Kapral Posted July 2, 2004 Report Share Posted July 2, 2004 prawda to. maja augi Quote Link to post Share on other sites
Gromowiec Posted December 2, 2004 Report Share Posted December 2, 2004 Wpadlo mi kiedes od reki zdjecie zolnierza armii amerykanskiej ktory mial na sobie wlasnie patterna w trzy kolory najprawdopodobniej na militaryphotos Pordzo ALL:) Quote Link to post Share on other sites
Adams Posted December 2, 2004 Report Share Posted December 2, 2004 Pewnie chodzilo o to A tak na dokladke Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts