shaw Posted May 29, 2009 Report Share Posted May 29, 2009 (edited) Witam. Przeszperałem forum przy pomocy wyszukiwarki, ale nie przyniosło to rezultatu, więc zakładam temat (dział mam nadzieję odpowiedni). Jak wiadomo cenione przez grono graczy kulki G&G od jakiegoś czasu znikają z ofert sklepów, lub widnieje przy nich status "niedostępne"/"brak produktu". Czy ktokolwiek orientuje się w przyczynach ? Pisałem do kilku sklepów, ale albo nie otrzymywałem odpowiedzi, albo otrzymywałem dość mało oryginalne "brak w hurtowni". Czyżby smutne czasy poszukiwania godnego zastępstwa przed nami ? Edited May 29, 2009 by shaw Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted May 29, 2009 Report Share Posted May 29, 2009 A może faktycznie "brak w hurtowni"? :o Spisek! Żydzi i Masoni ukradli. Quote Link to post Share on other sites
shaw Posted May 29, 2009 Author Report Share Posted May 29, 2009 Zapomniałeś o Talibach :wink: Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted May 29, 2009 Report Share Posted May 29, 2009 Taka odpowiedź jakie i pytanie, oczekiwałeś czegoś więcej? Quote Link to post Share on other sites
shaw Posted May 29, 2009 Author Report Share Posted May 29, 2009 Nabijania postów i chamstwa ? A nie to już było. Nie wiesz - nie pisz, chyba że lubisz czytać własne wypowiedzi, zachwycając się ich przewrotnym i ironicznym tonem, nie wnoszącym absolutnie nic do tematu. Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted May 29, 2009 Report Share Posted May 29, 2009 Lubiem, a czom? Quote Link to post Share on other sites
shaw Posted May 29, 2009 Author Report Share Posted May 29, 2009 Jakakolwiek polemika nie ma sensu. Poszukaj sobie tematu pokroju "OT mania" czy też "6 rzeczy, które lubię robić w samotności i po ciemku" a z pewnością wykażesz się w nich i zwrócisz na siebie uwagę, bo najwidoczniej niesamowicie się jej domagasz. Anyway jeżeli ktoś się orientuje co do zewnętrznych przyczyn braku kulek G&G na naszym rynku i ew. dostawach (konwój humanitarny z Chin ?) byłoby miło gdyby podzielił się taką wiedzą. Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted May 29, 2009 Report Share Posted May 29, 2009 Jakakolwiek polemika nie ma sensu. Poszukaj sobie tematu pokroju "OT mania" czy też "6 rzeczy, które lubię robić w samotności i po ciemku" a z pewnością wykażesz się w nich i zwrócisz na siebie uwagę, bo najwidoczniej niesamowicie się jej domagasz. Tak. Mam kompleksy. Anyway jeżeli ktoś się orientuje co do zewnętrznych przyczyn braku kulek G&G na naszym rynku i ew. dostawach (konwój humanitarny z Chin ?) byłoby miło gdyby podzielił się taką wiedzą. Nie ma w hurtowni. Lepiej Ci? Quote Link to post Share on other sites
shaw Posted May 29, 2009 Author Report Share Posted May 29, 2009 Tak. Mam kompleksy. Gratuluję, po czym poznałeś ? Nie ma w hurtowni. Lepiej Ci? Tak, teraz czuję się spełniony i doinformowany. Świat byłby zdecydowanie lepszym miejscem gdyby wszyscy zachowywali się jak ty. Quote Link to post Share on other sites
QQryQ Posted May 29, 2009 Report Share Posted May 29, 2009 na wyspach tez ciezko z dostepnoscia, mozliwe ze producent daje ciala Quote Link to post Share on other sites
Tuksiak Posted May 29, 2009 Report Share Posted May 29, 2009 Nie ma w hurtowni. Lepiej Ci? Której? Polskiej? Chińskiej? Tej w Dani? Shaw zadał konkretne pytanie, sam chciałbym poznać odpowiedź. AnR czasem jak wyskoczysz przed orkiestrę, to nie wiadomo, śmiać się, płakać, siku z wrażenia robić... Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 Jak dobrze pójdzie to będą pod koniec Lipca :lol: Chyba jesteśmy skazani na Blastery, Gold Fire i Xtreme Precision :F PS. Hurtem G&G w naszym kraju zajmuje się Specshop, także jak kulki pojawią sie u nich to w bardzo którkim czasie będą w innych sklepach. Quote Link to post Share on other sites
shaw Posted May 30, 2009 Author Report Share Posted May 30, 2009 Czyli jest nadzieja ;) Dzięki wielkie za informacje :) Quote Link to post Share on other sites
Marcin_eM Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 Czyżby smutne czasy poszukiwania godnego zastępstwa przed nami ? Póki co w zastępstwie używam kulek ICS, cena minimalnie większa, a jakość i skuteczność moim zdaniem taka sama ;) ICSy na military.pl Na dzień dzisiejszy widzę, że i tych kulek nie ma... Quote Link to post Share on other sites
Aexalven Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 Dobra wiadomość, już są! :) Quote Link to post Share on other sites
Ari Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 Kurde... akurat kiedy kupiłem droższe excele ;/ Quote Link to post Share on other sites
Tuksiak Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 Zawsze "na zaś" możesz wziąć ;-). A ja zadowolony, bo się udało "przebiedować" na resztówce i teraz jadą nowe "kakaowe groszki" - jak mówi moja Żonka ;-). Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts