Airking Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 A ktoś wie jakie magazynki są kompatybilne? Quote Link to post Share on other sites
pidzejfat Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 Od Tm'a chociażby... Quote Link to post Share on other sites
Rosomak Posted October 30, 2009 Report Share Posted October 30, 2009 "A ile on ma wogóle fps? Na taiwangunie zadeklarowane jest 300 ale widziałem gdzieś jeszcze w podobnej cenie tej samej firmy i miał niby 350 fps więc komu mam wierzyć? Bardzo mi się ten pistolecik podoba i zamierzam go sobię kupić. Na jak długo wystarcza pojemnik green gas 1100ml?? To będzie mój pierwszy gaziak, miałem nie kupować broni bocznej poprostu kocham colta 1911 a tutaj dodatkowo kusi przystępna cena no i full metal ;P" odpowie ktoś na moje pytania? Quote Link to post Share on other sites
Hurri111 Posted November 2, 2009 Report Share Posted November 2, 2009 Może ktoś z tych, co już kupili r27 napisałby jakąś recenzje? ;> Quote Link to post Share on other sites
Jachos Posted November 2, 2009 Report Share Posted November 2, 2009 Posiadacze R27, wypowiedzcie się na jego temat, bo nie wiem czy kupować go pod choinkę mojej dziewczynie... :wink: Quote Link to post Share on other sites
Jachos Posted November 2, 2009 Report Share Posted November 2, 2009 Dobra, zamówiłem ... najpierw dla siebie. Dojdzie i po weekendzie będę mógł coś o nim napisać... ;-) Quote Link to post Share on other sites
Joocek Posted November 5, 2009 Report Share Posted November 5, 2009 A kupił ktoś wersje srebrną? Jeśli tak prosiłbym o zdjęcia. Quote Link to post Share on other sites
jacek_za Posted November 6, 2009 Report Share Posted November 6, 2009 No i jak tam z tym R27?? Może użytkownicy napisaliby pare słów. Może jakaś recka. Mam przeczucie, że z tą repliką może być tak jak z R17. Po kupnie była rewelacja a później... :cry: Quote Link to post Share on other sites
Nebri Posted November 6, 2009 Report Share Posted November 6, 2009 Zdjęcia wersji srebrnej: zdjecie1 zdjecie2 mag zdjecie4 zeszła farba ze "złotych kółek" na okładzinach, teraz są srebrne :-F Quote Link to post Share on other sites
Rosomak Posted November 7, 2009 Report Share Posted November 7, 2009 (edited) Wczoraj mi go przysłali, całkiem ładnie się prezentuje i naprawde czuć go w dłoni. Zamek ma delikatny luz ale to można zauważyć dopiero jak się na siłe szuka wad ;P No i jeszcze ta nieszczęsna lufa wewnętrzna :/ Poza tym wszystko ładnie trzyma się kupy, jak za taką cenę to jest to naprawdę dobrze wykonany kawałek metalu. W gunfirę naklejają na niego jakąś taśmę do zabespieczenia na zamku (nie widzę sensu tego procederu bo nie ma siły żeby w pudełku zamek się porysował itd). Jakkolwiek próbowałem ją odkleić to i tak zostawały ciężko zmywające się ślady (dopiero zmywacz do paznokci dał radę). Pół godziny czyszczenia i zepsuty humor gwarantowany. Jutro wrzucę rewiev na YT. Pozdrawiam Edited November 7, 2009 by Rosomak Quote Link to post Share on other sites
Hurri111 Posted November 7, 2009 Report Share Posted November 7, 2009 Strzelał już ktoś i może powiedzieć jakie osiągi? ;> Quote Link to post Share on other sites
Bocian Posted November 8, 2009 Report Share Posted November 8, 2009 Pistolet z latarką Strike Systems na montażu KA http://img4.imageshack.us/gal.php?g=p1010706v.jpg Quote Link to post Share on other sites
Rosomak Posted November 12, 2009 Report Share Posted November 12, 2009 Dziś go przystrzelałem. Na zamkniętym hopku można trafić w puszkę po piwie z 20 metrów(zmierzone) aczkolwiek strzelałem w zamkniętym pomieszczeniu przy zerowym wietrze choć myślę że na zewnątrz też dałoby radę. Oczywiście przy odrobinie wprawy... ;P Ogólnie byłem zaskoczony jego celnością, niestety temperatura zrobiła swoje i szkoda było marnować gaz do dalszych testów. Wciąż walczę o wolny czas żeby zrobić reckę ;] Quote Link to post Share on other sites
sebciu Posted November 29, 2009 Report Share Posted November 29, 2009 Pytanie do osób posiadających ten pistolet. Czy ktoś wie czy loading muzzle od 1911 http://www.specshop.pl/product_info.php?products_id=5623 pasuje do meu ARMY? Wiem że jeden jest w zestawie :P Quote Link to post Share on other sites
Rosomak Posted November 29, 2009 Report Share Posted November 29, 2009 Pytanie do osób posiadających ten pistolet. Czy ktoś wie czy loading muzzle od 1911 http://www.specshop.pl/product_info.php?products_id=5623 pasuje do meu ARMY? Wiem że jeden jest w zestawie :P M.E.U. ARMY to klon TM więc powinien pasować. Quote Link to post Share on other sites
sebciu Posted November 29, 2009 Report Share Posted November 29, 2009 Za dwa dni się sprawdzi :D Quote Link to post Share on other sites
sebciu Posted December 1, 2009 Report Share Posted December 1, 2009 Loading muzzle jest identyczny do tego w linku który podałem, magi bellowskie podchodzą. Pytanie do osób dłużej używających tą replikę- jaki jest kolor na tym emblemacie pod tym złotkiem? :P Quote Link to post Share on other sites
Rosomak Posted December 2, 2009 Report Share Posted December 2, 2009 Loading muzzle jest identyczny do tego w linku który podałem, magi bellowskie podchodzą. Pytanie do osób dłużej używających tą replikę- jaki jest kolor na tym emblemacie pod tym złotkiem? :P Szary plastik... Ja szukam sobię drewnianych okładnin do niego. Na mój gust będzie lepiej wyglądać, bardziej oryginalnie ;P Quote Link to post Share on other sites
Hawk14 Posted December 2, 2009 Report Share Posted December 2, 2009 Oryginał drewna nie ma. Quote Link to post Share on other sites
Rosomak Posted December 3, 2009 Report Share Posted December 3, 2009 Oryginał drewna nie ma. Oryginał m.e.u. nie ma ale mi chodzi żeby nadać mu bardziej indywidualny charakter. Nie naśladuję żadnych istniejących jednostek itd. a colt do mojego kałasza i tak średnio pasuje to przynajmniej to bedzie "jakiś tam" colt a nie m.e.u. ;P Quote Link to post Share on other sites
Hawk14 Posted December 3, 2009 Report Share Posted December 3, 2009 Wybacz- to już mania z mojej strony :) Wrzuć zdjęcia jak coś zrobisz w tym kierunku- ciekaw jestem jak to będzie wyglądać. Quote Link to post Share on other sites
Rosomak Posted December 4, 2009 Report Share Posted December 4, 2009 Wybacz- to już mania z mojej strony :) Wrzuć zdjęcia jak coś zrobisz w tym kierunku- ciekaw jestem jak to będzie wyglądać. Looz... ;] Jak coś zrobię to na 100% wrzucę jakieś foto. Jak nie wyda nigdzie znaleźć okładzin to może przy odrobinie czasu sam je wykonam. Pzdr Quote Link to post Share on other sites
sebciu Posted December 4, 2009 Report Share Posted December 4, 2009 To mogły by Cie zainteresować: http://www.repliki-gh.home.pl/main.html?sr...index2.html#5,4 Osobiście uważam że przy odrobinie pracy można wykonać trochę lepsze. Były chyba jeszcze w ofercie któregoś ze sklepów ale już nie pamiętam. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted December 4, 2009 Report Share Posted December 4, 2009 kiedyś były na gunfire za bodaj 39zł tylko ze ładniejsze lekko. Quote Link to post Share on other sites
Rosomak Posted December 4, 2009 Report Share Posted December 4, 2009 kiedyś były na gunfire za bodaj 39zł tylko ze ładniejsze lekko. Te okładziny co pokazał kolega są paskudne ;P Na ASGshop widziałem jeszcze jakieś ale nie widać wogóle że to z drewna. Chyba raczej zrobię okładziny samodzielnie, mam już pewną wizje ale nie wiem jakie drewno najlepiej by się nadawało do takiego takiej obróbki. Chciałbym żeby te "słoje" czy jak to tam się nazywa były widoczne i jeszcze zrobić drobny szlif pod kciuk ;P Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts