Foka Posted September 10, 2009 Report Share Posted September 10, 2009 tylko podczepieni jesteście w jednym (na odcinku zazwyczaj krzyżowym)Widać, że nie zjeżdżałeś w tym pasie ;) Dość szybko ląduje on w okolicach pach :) Quote Link to post Share on other sites
kelo Posted September 11, 2009 Report Share Posted September 11, 2009 Tak fakt. Nie udało mi się jeszcze go wykorzystywać:D jednak mimo wszystko jestem zwolennikiem sprawdzonych starych sposobów czyli uprzęży zjazdowych. Albo taśm. A co do przeciążeń na takich miejscach jak wysokość pach nie mam doświadczenia. Quote Link to post Share on other sites
MAJOR762 Posted September 11, 2009 Report Share Posted September 11, 2009 Widać, że nie zjeżdżałeś w tym pasie ;) Dość szybko ląduje on w okolicach pach :) Foka, z ciekawości. Zjeżdżałeś w Rescue Belcie wsadzonym w szlufki spodni?? Jak w takim wypadku sprawa się przedstawia?? Quote Link to post Share on other sites
Wukasz Posted September 12, 2009 Report Share Posted September 12, 2009 Domyślam się, że jaja bolą ... Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted September 12, 2009 Report Share Posted September 12, 2009 Szlufki nie wytrzymują, pas podjeżdża bardzo wysoko (pod ramiona) Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted September 12, 2009 Report Share Posted September 12, 2009 Zjeżdżałeś w Rescue Belcie wsadzonym w szlufki spodni??Nie pamiętam, ale chyba nie. Szlufki nie wytrzymują, pas podjeżdża bardzo wysoko (pod ramiona)Dokładnie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts