Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

WE SCAR AWSS GBB - film prezentacji repliki CO2

Guest Nazgool

Recommended Posts

• 3 weeks later...
Guest Nazgool

U was też te filmiki przestały chodzić? A kulki to pewnie te z talkiem, czy czymś tam innym opisywane w newsach jakis czas temu.

W wyszukiwarce YouTube wpisz "WE Scar Intro"

I jeszcze jeden -

Guest Nazgool
WE nikt raczej nie kupi, bo nie działają jak ostre odpowiedniki.

Co konkretnie nie działa jak w ostrej ?Tak BTW nikt WE nie kupi w Polsce, ale tylko dlatego, że tam opinie buduje się na stereotypach i opiniach innych bardziej "doświadczonych" ludzi. ;)

Pewnie gorzej z zasiegiem i bezawaryjnoscia...

Na razie to tylko dywagacje, zwłaszcza w temacie zasięgu. Z awaryjnością już teraz mogę dyskutować tym bardziej, że system gazowy SCAR jest identyczny jak ten z eMki, a SCAR'y są wyposażane w lufę precyzyjną w stocku.

Edited by Nazgool
Guest Nazgool

Tak jak przy SWD z A&K?

A to stąd:

http://wmasg.pl/forum/index.php?s=&sho...st&p=949463

Zadałem konkretne pytanie i konkretnych odpowiedzi oczekuję. Co mianowicie nie działa jak w ostrej ? Nie zrzucaj odpowiedzialności na innych. Twoje doświadczenia z replikami WE M4 ? Pisanie, o awaryjności, o zasięgu, o ich złym wykonaniu trzeba podeprzeć dowodami i faktami, a nie (nie ubliżając Procentowi) subiektywnej opinii, a i to z czasu kiedy WE były malowane i sprzedawane bez oznaczeń Colt'a. Bo od tamtej pory repliki przebyły długą drogę w bardzo krótkim czasie.

Nie piszemy o SWD z A&K bo to inna bajka i związku z tematem nie ma. W SCAR mosiężnej komory zaworu widać nie będzie (ale dla realizmu to żadna wada nawet jeśli widać).

Edited by Nazgool
Guest Nazgool

A to ciekawostka, możesz podać źródłotej informacji?!?

Napisałem, że nie wada nawet jeśli widać ? Czyli założyłem, że mogę się mylić. Czy może chodzi Ci o sam realizm ?

Wciąż jestem ciekaw faktów świadczących o bylejakości replik karabinów szturmowych WE. Czy może raczej pojedziemy po nich tym z czego nasz kraj słynie - stereotypem i na nim oprzemy opinie. Czyli SCAR, nie SCAR - cokolwiek z WE to badziew i nie warto ?

Edited by Nazgool

Proszę nie domniemywać ilości fps na danym gazie. Dowie się ktoś potwierdzonych faktów to napisze. O tym, czy replika lepiej działa na CO2 czy na GG też dowiemy się jak parę osób je kupi i jakiś czas będzie użytkowało.

I darujcie sobie pytania z dziedziny "ile magów kupić na początek.

Tak wiem o tym, było w poście który skasował Kiwi.

Jednak tylko evike.com oferuje z odpowiednim magazynkiem.

Reszta ofert to wersje z magazynkami na green gas, również nie ma samych magazynków więc troche lipa pozostaje poczekać.

Guest Nazgool

Tak wiem o tym, było w poście który skasował Kiwi.

Jednak tylko evike.com oferuje z odpowiednim magazynkiem.

Reszta ofert to wersje z magazynkami na green gas, również nie ma samych magazynków więc troche lipa pozostaje poczekać.

Magazynki na propan i na CO2 do SCARA są te same co w serii M4/M16, różnią się tylko kolorem pokrywy zewnętrznej. Więc albo TAN CO2 będą na dniach, albo można kupić te od eMek i psiknąć sprayem.

Edited by Nazgool
  • 2 months later...
  • 5 months later...