BlackHawk88 Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 Cześć! Pytanie troche głupie:-P Kiedy kupiłem to byłem mały, mam teraz 14lat i narazie odpuszczam sobie wielkie rozgrywki ASG(narazie strzelam się z kuzynami i kolegami, oraz do puszek) :wink: (oczywiście są zabespieczenia) I jaką ja mam giwere? Chciałbym troche o nim tym poczytać. W zestaw wchodził: laser, lampka taktyczna(niebieska), tłumik(zbędny): ładnie strzela ok. 20-25metrów:) (jak na chińskie sprężynowe cacko;-) ) Link to post Share on other sites
Mamlas Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 (edited) To mi wygląda na połączenie dziewiętnastki, P266, M9, Glocka i ch... wie co jeszcze. Ale najbardziej przypomina Colta. Edited July 1, 2009 by Mamlas Link to post Share on other sites
Krepel Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 Tak, nawet przypomina Colta 1911, ale ma coś z innych. Link to post Share on other sites
Sveter121 Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 Re-pli-kę! Link to post Share on other sites
BlackHawk88 Posted July 1, 2009 Author Report Share Posted July 1, 2009 Ok, a jak z tym pistoletem, ktoś go użytkował? http://www.allegro.pl/item675823196.html Wart tej ceny? Link to post Share on other sites
Mykpykcyk Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 Jak to Foka kiedyś powiedział: Za tą cenę nawet nie warto kupować wódki Link to post Share on other sites
Mamlas Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 Tyle to kosztuje 2000 kulek... Link to post Share on other sites
ruffin-89 Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 Pistolet strzela pojedyńczo, co oznacza, że trzeba go za każdym razem przeładować. Ma to swoją zaletę, w porównaniu do modeli o napędzie elektrycznym, repliki napędzane sprężyną są cichsze, co sprawia wrażenie bardziej realnej rozgrywki. :wink: @BlackHawk88 szukaj bo było pierdyliard razy o takich "replikach" Link to post Share on other sites
marianos Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 BlackHawk88 nie warto szkoda kasy lepiej zbieraj sobie na coś lepszego a na takie coś to nawet nie patrz. Link to post Share on other sites
BlackHawk88 Posted July 1, 2009 Author Report Share Posted July 1, 2009 Hmm...rozumiem, budżet jaki mogę przeznaczyć to góra 70zł... A co sądzicie o tym: http://www.allegro.pl/item676344416_karabi...taniej_hit.html Przepraszam że tak pytam, ale nie chce kupić gówn* które za chwile się rozwali. Link to post Share on other sites
Damaioshin Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 A szukałeś? Sporo tematów nt pompek, bodaj od krakmanów, bodaj się powinieneś zmieścić albo troszke tlyko dołożyć do zadowolenia. Link to post Share on other sites
Mamlas Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 (edited) za 7 dych bierz mossberka od krakmanów. EDIT: Mossberga Edited July 1, 2009 by Mamlas Link to post Share on other sites
Marnus Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 Cóż... niestety, ale nie. ^^ Było mnóstwo tematów na temat "bardzo tanich" replik. Poczytaj! Opcja 'SZUKAJ' - powodzenia. Właśnie, na temat tej pompki od Krakmanów już się dużo mówiło, jakbyś czytał to byś wiedział. PozdroOoo. Link to post Share on other sites
BlackHawk88 Posted July 2, 2009 Author Report Share Posted July 2, 2009 Trochę poszukałem replik, i najodpowiedniejsza będzie ta: http://www.allegro.pl/item676270118_karabi..._magazynki.html Link to post Share on other sites
Mykpykcyk Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 Haha. Człowieku rządzisz. Przeczytaj te posty powyżej. Do 100 zł masz tylko shotguna o którym wspominał Mamlas. Chociaż za 90 zł już kupisz wódkę Link to post Share on other sites
BlackHawk88 Posted July 2, 2009 Author Report Share Posted July 2, 2009 wiecie ja nie będę wydawał całej kasy, której mam nie wiele. Zostanę przy moim małym pistoleciku. Link to post Share on other sites
Mamlas Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 (edited) WIEDZIALEM! wiedziałem że ten temat się tak skończy :wink: Albo jest jeszcze jedna opcja - Wszyscy polecą mu mossberga, a on kupi drugi pistolet i będzie zadowolony :poddanie: Edited July 2, 2009 by Mamlas Link to post Share on other sites
BlackHawk88 Posted July 3, 2009 Author Report Share Posted July 3, 2009 Mam więcej kasy!!! 150zł! Niewiele :-P Chciałbym elektryka, tylko nie Ak-47 myślałem o tym: http://www.taniemilitaria.pl/sklep/product...;products_id=36 Link to post Share on other sites
marianos Posted July 3, 2009 Report Share Posted July 3, 2009 Karabin wizualnie moze i fajny ale ogółem do dup. i unikaj tego sklepu jak ognia. Kup sobie tego Mossberga od Krakmana naprawde warto mój kumpel to miał i bardzo sobie chwalił tą broń POLECAM! Link to post Share on other sites
BlackHawk88 Posted July 3, 2009 Author Report Share Posted July 3, 2009 Dzięki, ja tam nie kupuje tylko oglądam:) Kurcze, tylko mi chodzi coś co by strzelało ogniem ciągłym...elektryk. P.S Właśnie doczytałem w ,,szukajce,, że to gówn* tak jak mówisz... Link to post Share on other sites
BlackHawk88 Posted July 3, 2009 Author Report Share Posted July 3, 2009 (edited) A może macie jakiś karabin szturmowy, snajperski do 150zł może być sprężynowy, byle wytrzymały celny i mocny, z hop-up'em Edited July 3, 2009 by BlackHawk88 Link to post Share on other sites
Goral16 Posted July 4, 2009 Report Share Posted July 4, 2009 A może macie jakiś karabin szturmowy, snajperski do 150zł może być sprężynowy, byle wytrzymały celny i mocny, z hop-up'em karabin snajperski za ta cene odpada co do karabinu szturmowego to np to: http://www.military.pl/cyber-gun_161m/kala...n-asg_835t.html http://www.military.pl/cyber-gun_161m/fama...-asg_3267t.html Link to post Share on other sites
BlackHawk88 Posted July 4, 2009 Author Report Share Posted July 4, 2009 (edited) Hmm... drugi w ogóle mi się nie podoba, a pierwszy nie lobię Kałasznikow. lub to: http://www.allegro.pl/item677957180_replik..._style_agm.html Edited July 4, 2009 by BlackHawk88 Link to post Share on other sites
Miszczo Posted July 4, 2009 Report Share Posted July 4, 2009 Ale gościu słuchaj : Wszyscy Ci radzą bardzo dobrze : Kup sobie Mosska od Krakmanów lub Famasa ( tego nie biorę na siebie, bo widziałem - kieruję się opinią innych, pozytywną ). Dobrego, wytrzymałego elektryka nie kupisz za sto pięćdziesiąt złoty ( sorry, że piszę bez cyferek, ale siada mi klawiatura 8-) ). A co do replik karabinów wyborowych to nie skomentuję, ale zacytuję Nie ma replik karabinu wyborowego za mniej niż 2500zł. To jest granica kosztów repliki karabinu wyborowego. Zrozum : Za taką cenę jedyną rozsądną propozycją jest kupienie dobrej sprężyny ( Shotgun AGM ). Shotguna będziesz miał za sześćdziesiąt złoty, i dokupisz sobie do tego jeszcze mundur, albo jakieś oporządzenie. To tyle z mojej strony. Jak chcesz to się posłuchaj, a jak nie to kup tego swego elektryka, a potem napisz jeszcze jednego posta z wyjaśnieniem, czy tak warto zainwestować sto - sto pięćdziesiąt złoty w takiego plastikowego elektryka. Zobaczymy... Link to post Share on other sites
Recommended Posts