DaroASG Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 Grzechotnik widziałem lepsze tapety niż te, które dałeś - ale to pewnie wina gustu :D To są moje propozycje: http://www.military-myspace-layouts.com/ge...;q=helicopter_4 http://www.military-myspace-layouts.com/ge...;q=helicopter_1 http://www.military-myspace-layouts.com/ge...q=wallpaper_m93 http://www.military-myspace-layouts.com/ge...ckhawk20actie_1 http://www.military-myspace-layouts.com/ge...af_day_1024x768 Popróbuj coś z tymi tapetami (moimi, od Grzechotnika - może sam jeszcze jakieś fajne znajdziesz) a nóż się okaże, że na coś fajnego na trafimy ;-) Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 Fajnie fajnie, tylko co mają helikoptery i czołgi wspólnego z airsoftem? Kierowałem się tylko tymi z "ludźmi"... Pozdrawiam serdecznie, grzechotnik Quote Link to post Share on other sites
DaroASG Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 Hm a tapeta musi być adekwatna do tematyki strony? :D Kierowałem się wyglądem a nie tematyką. ;-) Pozdrawiam. P.S. Jeśli wejdziemy na forum WMASG, baner u góry posiada helikopter - to czego niby ASG TUBE nie ma posiadać? :D Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 Jaka tapeta? http://www.military-myspace-layouts.com/ge...mp;q=nuke_blast http://www.military-myspace-layouts.com/ge...;q=jeep_patrole http://www.military-myspace-layouts.com/ge...through_the_air Pozdrawiam... Quote Link to post Share on other sites
Mamlas Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 Chłopaki na razie nie mam czasu, ale mam sporo pomysłów na całkowicie nowy layout. Taki bardziej PRO :D Bo to mi się nie podoba, bo było robione tylko po to, żeby strona nie wyglądała byle jak. Jutro, po jutrze może znajdę trochę więcej czasu, to zrobię coś pożądnego, tylko bebolot musisz mi na gg napisać wszystko, bo na forum się źle pisze(PW). Quote Link to post Share on other sites
Bednorz Posted August 6, 2009 Author Report Share Posted August 6, 2009 Myślę, że teraz posiadacze panoram będą zadowoleni co do odstępów między filmikami ;-) Zmieniłem też button na nowy, autorstwa Darga. Powodem jest regulamin forum. Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 Teraz wygląda trochę lepiej ;) Pozdrawiam serdecznie, grzechotnik Quote Link to post Share on other sites
DaroASG Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 Buttonik pierwsza klasa :D Mamlas mam nadzieję, że ten "new layout" jak mówisz to naprawdę będzie taki pro :mrgreen: No i filmików coraz więcej. Jak się nagromadzi z kilkadziesiąt to pomyślcie nad nowymi kategoriami ;-) Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Bednorz Posted August 6, 2009 Author Report Share Posted August 6, 2009 Chcemy zrobić wszystko za jednym zamachem-grafikę, kategorie i stronę główną, tak żeby był lepszy efekt :-P Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 Czyli za kilka lat strona będzie gotowa? :D BTW: poprawcie ostrość i kontrast napisu na buttonie ;) Pozdrawiam serdecznie, grzechotnik Quote Link to post Share on other sites
Bednorz Posted August 6, 2009 Author Report Share Posted August 6, 2009 Nieno, na euro2012 to już raczej będzie ;-) A na poważnie, to myślę, że w tym miesiącu. Chodzi o to, żeby było wszystko razem. Quote Link to post Share on other sites
Bednorz Posted August 7, 2009 Author Report Share Posted August 7, 2009 Sory, że piszę posta pod postem, ale jest okazja, bo nowy lay Mamlasa ukazał się na stronce. PS: masz okazję wykazać się komentarzami Grzechotnik ;-) Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted August 7, 2009 Report Share Posted August 7, 2009 Ładnie, ładnie :D Lepiej niż przedtem, chociaż kolor czcionki by można zmienić, bo się zlewa z tłem. Tak samo filmiki, ale można przywyknąć ;) Pozdrawiam serdecznie, grzechotnik Quote Link to post Share on other sites
LaY Posted August 7, 2009 Report Share Posted August 7, 2009 Literówka: zamiast linki charytatywne pisze charetatywne. Wiem, mały byk ale jak coś ma być pro to nie można na takie pozwolić. Quote Link to post Share on other sites
Mamlas Posted August 7, 2009 Report Share Posted August 7, 2009 Właśnie tak się zastanawiałem jak to się pisze :D Dzięki za poprawę. Bebolot - dziś może zrobię główne przyciski, ale nie jestem pewien. Dlaczego nie załadowałeś jeszcze tych mniejszych buttonów? Brakło czasu? ;) Quote Link to post Share on other sites
Bednorz Posted August 7, 2009 Author Report Share Posted August 7, 2009 O kurcze, faktycznie, byłem pewny że pisze się przez e :lol: Co do butonów, to sory. Źle przeglądałem, archiwum rozmowy i nie zauważyłem reszty, ale jutro będą na bank ;-) Quote Link to post Share on other sites
Krystian_Ck Posted August 8, 2009 Report Share Posted August 8, 2009 Filmiki z basry są świetne :D Quote Link to post Share on other sites
Bednorz Posted August 8, 2009 Author Report Share Posted August 8, 2009 Tak więc butoniki trafiły wreszcie na stronkę. Dzięki Mamlas :uśmiech: Przy okazji dziękuję też Granatowi, który wychwycił błąd z kategoriami. Co do nowych kategorii, to do poniedziałku postaram się je zrobić ;-) Quote Link to post Share on other sites
Mamlas Posted August 8, 2009 Report Share Posted August 8, 2009 Nie ma sprawy, robię to z przyjemnością ;) Tylko poinformuj mnie jakie te nowe, żeby buttony do nich zrobić. A i przepraszam, że na dziś nie daem rady tych glównych zrobić. Quote Link to post Share on other sites
Bednorz Posted August 9, 2009 Author Report Share Posted August 9, 2009 Jeśli chodzi o kategorie, to myślę, że takie będą dobre: Zloty || Treningi || Rozgrywki || Czarna taktyka || Zielona taktyka || Porady || Prezentacja uzbrojenia || Prezentacje teamów || Inne Dobrym rozwiązaniem byłoby też chyba, gdyby dany materiał mógł być w dwóch kategoriach. Quote Link to post Share on other sites
DaroASG Posted August 9, 2009 Report Share Posted August 9, 2009 Nie było mnie raptem 2 dni a tutaj już takie zmiany :D Jestem pod wrażeniem i w szoku ;-) . Mam jednak małe propozycje tj. 1. Miejsce do logowania obramować taką samą ramką jak ma wyszukiwarka. Będzie ładniejszy efekt wizualny (tak sądzę). 2. Jest szansa zmniejszenia efektu ładowania strony? Sądzę, że trochę za długo się ładuje stronka. Spróbujcie coś wykombinować ;-) Ale po za tym bardzo ładnie. Nowe filmiki, ładne buttony, tło także niczego sobie, do tego jeszcze mają dojść nowe kategorie - po prostu pięknie. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Bednorz Posted August 9, 2009 Author Report Share Posted August 9, 2009 Fakt, stronka trochę długo się ładuje za pierwszym odświeżeniem, ale taka jest cena ładnej grafiki, głównie tła, bo ramka zajmuje raptem kilka kilobajtów :-P Quote Link to post Share on other sites
Mamlas Posted August 9, 2009 Report Share Posted August 9, 2009 Tło ma 2mega :F Quote Link to post Share on other sites
LaY Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 (edited) To sporo za dużo. Teoretycznie całe szczęście że ładuje się ono tylko raz, jednak długie ładowanie potrafi porządnie odstraszyć. Kiedyś już to pisałem, więc się powtórzę, nie przesadzajcie z grafiką. Dalej uważam że wiele przycisków dużo lepiej jest zrobić w CSS-ie niż tak jak jest teraz. Każdy przycisk, oraz większość elementów stylizujących to grafika. Edit: Literówka Edited August 10, 2009 by LaY Quote Link to post Share on other sites
Bednorz Posted August 10, 2009 Author Report Share Posted August 10, 2009 (edited) Hmm... może by tak zrobić jakąś sekwencję tła, która by się powtarzała, jakiś fragment maskowania powtarzający się. Tak w sumie można by wziąć tło z buttona i tylko wstawić tekst. To by też coś pomogło. EDIT: Dziękuję Dargowi za zmniejszenie rozmiaru tła do 256 kb. Teraz śmiga ;) Edited August 10, 2009 by bebolot Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts