Agusiass Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 Witam. Chciałam kupić w tym sklepie replikę g36. ( http://www.jarmix-militaria.pl/product/Rep...G608MG/?id=190) Ma ktoś jakieś informacje dotyczącą obsługi i działalności tego sklepu? Kupował ktoś w nim kiedyś? No i czy jest wart zaufania? Pozdrawiam Agnieszka Quote Link to post Share on other sites
miloslupsk Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 (edited) Nic się nie bój ! Sklep jest rewelacyjny. Sporo towaru w naprawdę świetnych cenach. Obsługa..hmmm.. Przekonaj się sam - jak dla mnie są to ludzie, którym zależy na dobrej opinii a co za tym idzie wykonują swoją pracę na ocenę celującą. Mieszkam w Słupsku i znam sklep doskonale. Śmiało możesz robić zakupy. Satysfakcja gwarantowana. Sklep ciągle się powiększa a półki zapełniają coraz lepszym i markowym towarem. Są legalnym dystrybutorem marki NFM ( a to już do czegoś zobowiązuje)/ Pozdrawiam P.S: Nie jestem właścicielem..heehhe (co by nie było) Edited July 19, 2009 by miloslupsk Quote Link to post Share on other sites
Skaut Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 Krótko i na temat. Sklep zaufany. Nie kupiłem tam zapalniczki- wciąż robię tam transakcje na spore sumy. Sklep z mojego miasta więc kupuję w siedzibie. Obsługa fenomenalna. Serdecznie polecam, pewnie, szybko i przystępnie! PS. Też nie jestem z obsługi sklepu żeby nie było :P Quote Link to post Share on other sites
Agusiass Posted July 21, 2009 Author Report Share Posted July 21, 2009 Dziękuję za opinie. Zamówienie pierwszej repliki już za mną, jutro ma być u mnie w domku. Rozmawiałam telefonicznie z obsługą i wydaję się naprawde w porządku. Jeszcze raz dzięki Pozdrawiam Agnieszka Quote Link to post Share on other sites
luglo Posted December 22, 2009 Report Share Posted December 22, 2009 Zamawiałem parę razy farby. Obsługa trzyma fason przed i po sprzedaży. Widać dbałość o klienta. Polecam :) Quote Link to post Share on other sites
Terenowy Posted December 26, 2009 Report Share Posted December 26, 2009 No sklep godny reklamy, zaglądam tam często i jak mówił Milo i SKAUT sprzętu przybywa, dla każdego coś dobrego. Polecam. PS. I ja też nie jestem z obsługi :) Quote Link to post Share on other sites
darpu Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 Sklep naprawdę godny polecenia!! Ceny świetne, obsługa miła i co najważniejsze fachowa. Kupowałem replikę i masę szpeju i nie zawiodłem się. Quote Link to post Share on other sites
Sebi_S Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 Kupowałem u nich nie raz poprzez neta,błyskawiczna wysyłka,potwierdzenia na emaila o zaksiegowaniu,wysyłce,na bierząco kontakt, Bardzo polecam. Quote Link to post Share on other sites
Grizzly-Slupsk Posted January 26, 2010 Report Share Posted January 26, 2010 Ja również dołączam się do grona zadowolonych klientów. Wszystko ok, bardzo dobry asortyment. Można ściągnąć dowolny produkt, jeżeli nie ma go na miejscu. Wspaniała obsługa, współpracuje ze środowiskiem, odpowiada na sygnały co przydałoby się w ofercie. Do tego NFM, Specops, Mechanix, Bates i najważniejsze repliki w dobrych cenach. Kupowałem tam dużo sprzętu i nie zawiodłem się. Polecam serdecznie. PS. Nie jestem z obsługi. Quote Link to post Share on other sites
suvuris Posted June 6, 2010 Report Share Posted June 6, 2010 (edited) Witam, tak jak większość chłopaków z wcześniejszych postów jestem ze Słupska i kupiłem tam pełno szpeju. Byłem i nadal jestem zadowolony z każdego zakupu. Dla każdego Air Soft'owca coś się znajdzie. Obsługa na 6+. P.S Też nie należę do obsługi. 8-) Filu Edited June 6, 2010 by suvuris Quote Link to post Share on other sites
Janko35 Posted July 16, 2010 Report Share Posted July 16, 2010 Jar Mix to El Dorado jeżeli chodzi o zakupy Air Softowe. Obsługa jest rewelacyjna. Wiem bo sam kupuję i jestem bardzo zadowolony. Jak dla mnie jedyny taki unikatowy sklep. Duży asortyment, markowe produkty oraz wysoka jakość. Polecam bo naprawdę warto:) PS: To brzmi jak słodzenie ale to moja szczera opinia. Janko Quote Link to post Share on other sites
vanyel1985 Posted February 15, 2011 Report Share Posted February 15, 2011 Szczerze polecam - bardzo dobry kontakt mailowy, błyskawiczna wysyłka towaru, wszystko się zgadza. Jestem zadowolony :) Quote Link to post Share on other sites
Reset Posted March 17, 2011 Report Share Posted March 17, 2011 Jestem po pierwszym zakupie. Szybka wysyłka, paczka pożądanie zapakowana, paragon razem z towarem. Może trochę wygląd strony odstrasza - ale niech nikogo to nie zwiedzie. Obsługa i sklep 100% profesjonalizmu. A i cena za kuriera bdb. Nie naciągają. Następne zakupu pewnie również będą na jarmix-militaria.pl Quote Link to post Share on other sites
pioti8 Posted October 23, 2011 Report Share Posted October 23, 2011 Dokonywałem tam już zakupów parę razy. Obsługa miła, zawsze wszystko wytłumaczy, doradzi. Nie można nic zarzucić, byle tak dalej : ). Quote Link to post Share on other sites
parkie Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 Polecam ! Realizacja błyskawiczna, miły kontakt :) Quote Link to post Share on other sites
Attero Posted December 20, 2011 Report Share Posted December 20, 2011 Wszystko w porzadku, szybka wysyłka, dokładnie podana ilość towaru na stronie. Tylko przesyłka przyjechała do mnie w pudełku po butach. Quote Link to post Share on other sites
Didi Posted December 21, 2011 Report Share Posted December 21, 2011 Wszystko ok. Paczka doszła szybko. Quote Link to post Share on other sites
parkie Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 Kolejny zakup i kolejny raz z uśmiechem na twarzy przedzierałem się przez kartony, folie bąbelkowe by ujrzeć towar, który zamawiałem :) Quote Link to post Share on other sites
gieroy69 Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 Również polecam. Nie traktują klienta przedmiotowo. Zawsze dla nich jesteś partnerem. Służą radą i pomocą no i mają pojęcie o tym co mówią. Ja POLECAM. Nie jestem już w stanie policzyć ile już wydałem w tym sklepie i nigdy się nie zawiodłem. Zresztą pierwszą replikę tam brałem także mały sentyment został również ze wzajemnością ze strony sprzedającego. Quote Link to post Share on other sites
dziadekmarek1 Posted March 11, 2012 Report Share Posted March 11, 2012 Zadowolenie zadowoleniem ale dużo droższy od zbrojowni! Quote Link to post Share on other sites
Attero Posted March 11, 2012 Report Share Posted March 11, 2012 Zadowolenie zadowoleniem ale dużo droższy od zbrojowni! Nie powiedziałbym, ja swoje mid-capy do AK kupiłem tam za 20 parę złotych :) Quote Link to post Share on other sites
AthEghtern Posted March 25, 2012 Report Share Posted March 25, 2012 Sklep ma podobne ceny do zbrojowni :) Sklep jest świetny, szczególnie obsługa która jest przemiła :) Mają cierpliwość, wiedzę, potrafią doradzić. Dostałem bonus za to, że paczka doszła do mnie po 5 dniach, co aż tak długo nie jest :) Wybór jest duży, jednie kamizelek jest trochę mało, ale ogólnie sklep jest świetny. Jakość obsługi stoi na najwyższym poziomie. Polecam :) Quote Link to post Share on other sites
Jankos Posted April 12, 2012 Report Share Posted April 12, 2012 Polecam! Kolejne zamówienie i kolejne zadowolenie. Kontakt wzorowy. Błyskawiczna wysyłka i 'normalne' ceny. Ode mnie wielki + Quote Link to post Share on other sites
FoolECK Posted August 14, 2012 Report Share Posted August 14, 2012 Obsługa klienta jest rewelacyjna! Przysłano mi w paczce nie taki miernik do akumulatorów jaki zamawiałem, więc naprędce napisałem reklamację i zabrałem się do pakowania aby ten z powrotem im odesłać. Po ok. 4 minutach od wysłania zgłoszenia otrzymałem telefon, żebym nie wysyłał tego miernika - oni za to doślą mi poprawny, ale następnego dnia, bo poczta już zamknięta. Drugi miernik doszedł i teraz jestem szczęśliwym posiadaczem "dwóch za cenę jednego" ;]. Jeszcze wcześniej nie spotkałem się z takim podejściem do klienta (w jakimkolwiek innym sklepie, nie tylko airsoftowym) - sprzedawcy, którzy nie boją przyznać się do błędu i za niego zapłacić. Oby tak dalej! Quote Link to post Share on other sites
Kubczak94 Posted September 12, 2012 Report Share Posted September 12, 2012 Byłem na miejscu w Słupsku. Obsługa 10/10! Pani która tam pracuje wie doskonale co sprzedaje, doradzi, pozwoli przymierzyć, opowie o przedmiocie. Cena szpeju niespecjalnie wysoka, polecam! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts