bubolec_911 Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 wszystko zależy od tego, jak dobrze wykonane są części wew. Jeśli będzie tak jak w Warriorach, i tych wszystkim MB-**, to ja dziękuję... Link to post Share on other sites
Kac Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 Ciekawe czy planują wersję z drewnem :uśmiech: . Link to post Share on other sites
mozzart Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 a może ktoś zacząć pisać konkrety? Link to post Share on other sites
shadowman Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 Kac: Ciekawe czy planują wersję z drewnem maniak_usmiech.gif . Czytalem gdzieś ze chiński producenci nie mają zmiaru wypuszczać wersji z drewnem..ale może z czasem im sie odmieni zdanie ;-) bubolec_911: wszystko zależy od tego, jak dobrze wykonane są części wew. Jeśli będzie tak jak w Warriorach, i tych wszystkim MB-**, to ja dziękuję... MB moze nie, ale gdyby miał taki sam potencjał tuningowy jak warrior, w połączeniu z dobrą kopią pancernych części atoza...to było by przesmerfastycznie Link to post Share on other sites
maxavelli Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 Moj juz w drodze ;-). Raczej jako zabawka na sciane - nie mam powolania do snajperstwa. Ale o wykonaniu postaram sie cos skrobnac ;-)! Link to post Share on other sites
lukemj Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 no wyglada smakowicie szczegolnie za taka kase jak ktos bedzie mial to w rekach juz to prosze mi napisac czy lufe 650mm sie zmiesci w tlumiku ognia, czy na to cos z boku podepnie sie taki montaz ris jak maja krakmany i jakie beda wyniki na chrono przy m170-m190 bo bardzo powaznie mysle o zakupie tego swd Link to post Share on other sites
Mykpykcyk Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 jakie beda wyniki na chrono przy m170-m190 Wynik będzie taki że wybijesz okno sąsiadowi plastikową komorą hu, plastikową prowadnicą, lub czymkolwiek innym. :roll: Link to post Share on other sites
lukemj Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 (edited) komora jest plastikowa? :strach: to atoz tez taka ma? skoro to kopia :wink: a prowadnice pewnie mozna sobie jakos dorobic u tokaza nie wyglada zbyt skomplikowanie ;] poza tym jak ma miec 500 fps to jest albo super szczelne m130 albo nawet m150, wiec mysle ze mozna troche podkrecic wymiana na mocniejsza sprezyne, nie koniecznie od razu na m190 ;] Edited July 22, 2009 by lukemj Link to post Share on other sites
Baker2222 Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 Na taiwanie sa zdjęcia części wewnętrznych. Prowadnica wygląda na metalową ale głowy nie dam. Niech wypowiedza się eksperci :D Link to post Share on other sites
Piotro Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 Krakmani napisali ze bebechy ma z znal i aluminium. Link to post Share on other sites
lukemj Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 no tak, a komora i tlok wygladaja jak jakis stop aluminium anadowany, ale ciezko w to uwierzyc za 300zl :uśmiech: Link to post Share on other sites
snajperswd11 Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 Mam szynę tą od cymy i czy będzie pasowała na tego motylka w tym SWD??? :uśmiech: Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 A czy trudno przykleić zwykłego RISa na górę? Pozdrawiam serdecznie, grzechotnik Link to post Share on other sites
Kac Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 RISy na SWD? Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 W sensie wersja dla leniwych i nie dysponujących zasobami pieniężnymi. Pozdrawiam serdecznie, grzechotnik Link to post Share on other sites
Daniellowawa Posted July 22, 2009 Author Report Share Posted July 22, 2009 Pisałem do krakmanów, odpisali ze w środku siedzi m140, podobno lufa 650 mm bedzie za długa(ale wydaje mi sie ze powinna sie zmeiscic a atozie sie meisci), napisali ze wszystkow srodku jest metalowe i ze spokojnie mechanizm wytrzyma mocniejsze springi (nie napisali tylko jak mocne ale mysle ze z m160/m170 nie powinno byc problemu ale o wieksze bym sie martwił w końcu to chińczyk). Link to post Share on other sites
NikonCZWA Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 Ja tam Krakmanom ufam, katować tej repliki nie będę, a jak coś się sypnie to najtaniej wyjdzie kupić nową replikę. :) Dostał ktoś z zamawiających potwierdzenie wysyłki? Ja zrobiłem błąd robiąc przelew z mbanku, obym całego dnia nie stracił zanim ten przelew dotrze na właściwe konto. :/ Link to post Share on other sites
Baker2222 Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 Fuuj gdzie tam RISy na SWD :D Zbierajcie na PSO i POSP :D Nie szpećcie tego cuda :P Link to post Share on other sites
bubolec_911 Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 czyli za nie cały 1000zł mamy full metal SWD z lunetą PSO/POSP z metalowymi częściami w środku i być może ładnymi osiągami z możliwością niezbyt drogiego tuningu... hmmm czyżbym zrezygnował z zakupu M-14 Cymy ? :) Link to post Share on other sites
lukemj Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 (edited) ja mysle ze lufa wejdzie bo tlumik ognia jest dlugi na pewnoe wiecej niz 6cm, a co do sprezyny to jak jest m140 to ja zaryzykuje i dam m170 jak to dostane w swoje rece, a co do risa to faktycznei paskudny pomysl ale pospy drogie ;/ aha, jak ktos to dostanie to prosze wrzucic fotki jak to wyglada bo sklepowe to wiadomo zawsze ladne ;d Edited July 22, 2009 by lukemj Link to post Share on other sites
Miszcz_HK417 Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 Ktoś tu napisał żeby po takiej replice się nie spodziewać cudów. Czytałem kiedyś temat(nie pamiętam gdzie) jak ziomek kupił snajpe L96 za 500zł + luneta coś tam kupił precke i tłumik i snajpa była o niebo lepsza niż takie za 2000zł. Może ta zabaweczka jest tania i może być zrobiona z badziewnego metalu (made in china) ale osiągi może mieć takie jak replika za 1000zł+. Zobaczymy już niedługo co to jest za repliczka ^^. Link to post Share on other sites
shadowman Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 No jak z wariora za 1000zł ( w tym cena karabinu)można wyciągnąć 70m zasiegu to z tego sie nie da ;-) * * Przykład z mojej osoby ;-) Link to post Share on other sites
ramsez Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 Co w takiej replice trzeba by wymienić w kwestii wytrzymałości przy mocnych sprężynach? Link to post Share on other sites
hasfa Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 (edited) Ja preferowałbym ... wszystko :P tylko ludzie! Po co wam więcej niż te 490-500fpsów? Moja rada taka, dajcie m120 LayLaxa albo Guardera do tego Dragunova i starczy (pomijając lunete... ). Te "magiczne fpsy" nie zjadą wam wtedy jak winda w wieżowcu i stanie wam na 300fpsach :-F (mówie tu o chińskiej , stockowej sprężynie) Aczkolwiek Szwudek godny uwagi za taką cenę :) Edited July 22, 2009 by hasfa Link to post Share on other sites
Karol_K Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 Cóż - mój prawdopodobnie koło piątku będzie u mnie ... zamierzam od razu kupić lufe precke 600 chyba CA , gume systemy albo guardera , porządne kuli i zobaczymy co to warte.. za 300 zl wallhanger to też niezła opcja ...zresztą jak się bardzo uprzeć wsadzi się GB od M14 i tak dalej i tak dalej :P Link to post Share on other sites
Recommended Posts