ProGamer123450 Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 Witam serdecznie. W tym temacie przedstawiam wam 2 snajperki. Mam zamar któąś kupic. L96 każdy zna chyba prawda? A do tej drugiej link http://www.taiwangun.com/shop,show,1557 I zacznijmy tak. BArdzo podoba mi sie L96 ale ma mniej fps i jest z tworzywa i sie boje ze jak raz strzei te 430 fps to sie rozwali poprostu. Aten drugie jest caly metalowy 500 fps ale nie ma szyny ris :( Co wybrać? Jezeli macie do czynienia z tą 2 nie znana sniperką to mówcie :D Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 Nie ma szyny RIS. Co za problem. Kupujesz klej i szynę za 20PLN i już. Bozia rączek nie dała? Brałbym SWD. Pozdrawiam serdecznie, grzechotnik Link to post Share on other sites
denvey Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 wiem za jaka to jest cenę, ale jeśli nie widziałeś - http://www.taiwangun.com/shop,show,639 Link to post Share on other sites
OSKi-SNITF Posted July 23, 2009 Report Share Posted July 23, 2009 I zacznijmy tak. BArdzo podoba mi sie L96 ale ma mniej fps i jest z tworzywa i sie boje ze jak raz strzei te 430 fps to sie rozwali poprostu. Aten drugie jest caly metalowy 500 fps ale nie ma szyny ris :( Co wybrać? Jezeli macie do czynienia z tą 2 nie znana sniperką to mówcie :D Co do L96 nie martw się nie rozleci się ;) z tworzywa jest tylko łoże i magazynki co do SWD to mało kto może Ci odpowiedzieć na to pytanie teraz. Widzę że jesteś zainteresowany snajperstwem, musisz wiedzieć że nie tylko eFPeeSy się liczą a przede wszystkim celnośći szczelność układu dysza-komora HU oraz tłok-cylinder Link to post Share on other sites
Mamlas Posted July 23, 2009 Report Share Posted July 23, 2009 Sądząc po pierwszych recenzjach SWD, zapowiada się świetna baza pod tuning. Tylko najgorsze jest to, że do tej pory SWD byłrarytasem, a teraz? :D Co piąty będzie latał z Dragunowem :) Link to post Share on other sites
OSKi-SNITF Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 Sądząc po pierwszych recenzjach SWD, zapowiada się świetna baza pod tuning. Tylko najgorsze jest to, że do tej pory SWD byłrarytasem, a teraz? :D Co piąty będzie latał z Dragunowem :) Co do bazy pod tuning to się zgadza. co do rarytasu to najpierw masa ludzi kupi a potem dojdzie że bycie snajperem to nie ich działka i że naciąganie mocnej sprężyny jest uciążliwe i będzie wysyp dragunowów na allegro ;) podobnie było już z minimi najpierw masa ludzi kupiła a potem na allegro sprzedawała bo ciężki itp. Link to post Share on other sites
Brenten Posted July 26, 2009 Report Share Posted July 26, 2009 Dobrze prawisz, obie repliki są w miarę przyzwoite, obie maja potencjał(SWD z A&K co prawda znam tylko z opisów). I obie nadają się raczej na entą replikę niż na jedyną. Snajperstwo nuży na dłuższą metę i widziałem już kilka przypadków gdzie replika szybko zostawała sprzedana a jaj były właściciel kupował elektryka. Link to post Share on other sites
thedarodx Posted September 18, 2011 Report Share Posted September 18, 2011 MAM PYTANIE Czy warto kupic tego svd https://www.taiwangun.com/karabiny_snajperskie/sniper_rifle_svd_style_dodatkowy_magazynek_a_k-2354.html Link to post Share on other sites
Mati_kawa Posted September 18, 2011 Report Share Posted September 18, 2011 MAM PYTANIE Czy warto kupic tego svd https://www.taiwangun.com/karabiny_snajperskie/sniper_rifle_svd_style_dodatkowy_magazynek_a_k-2354.html Replika niczego sobie...macałem,strzelałem...w naciągnięcie sprężyny trzeba włożyć trochę siły. Link to post Share on other sites
Mr MegaMan Posted September 18, 2011 Report Share Posted September 18, 2011 Gratuluje odświeżenia kotleta sprzed 2 lat... Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted September 18, 2011 Report Share Posted September 18, 2011 Replika niczego sobie...macałem,strzelałem...w naciągnięcie sprężyny trzeba włożyć trochę siły. Gratuluję recenzji na poziomie "Bociana Kajtka" z zeszytu lektur. A jeśli według Ciebie do naciągnięcia sprężyny w SWD potrzeba trochę siły, to czas zwiększyć masę. ;) Link to post Share on other sites
LogaN Posted September 18, 2011 Report Share Posted September 18, 2011 Wiadomość automatycznaTemat został zamknięty przez moderatora.Powód: Tym replikom są już poświęcone potężne wątki na tym forum. Jeśli uważasz, że wątek został zamknięty niesłusznie, zaraportuj go, a rozważymy jego ponowne otwarcie. Pozdrawiamy,Forum Załoga WMASG Link to post Share on other sites
Recommended Posts