ramsez Posted July 31, 2009 Report Share Posted July 31, 2009 (edited) http://ktw-co.gonna.jp/winches_m73.html Czyż nie jest piękny? Specifications: total length) 935mm, weight) 2100g, diameter) 6mmBB, Accessories: Spare Magazine (Organization) EAKOKKINGU lever action adjustable hop up, the (stock) plastic. Tłumaczenie z googletranslate. Co o nim sądzicie? Edited July 31, 2009 by ramsez Quote Link to post Share on other sites
Kiwi Posted July 31, 2009 Report Share Posted July 31, 2009 Fajny. I co? Chcesz się dzielić ochami i achami, czy masz jakieś konkretne pytania odnośnie tej repliki? Quote Link to post Share on other sites
Errhile Posted August 7, 2009 Report Share Posted August 7, 2009 Ja mam pytanie, bo ostatnio tych Winchesterów trochę sie na rynku pojawiło: to gaziak, czy sprężyna? Quote Link to post Share on other sites
Konrad_BW Posted August 17, 2009 Report Share Posted August 17, 2009 Czy w ogóle jest w Polsce jakiś dystrybutor replik KTW ? Quote Link to post Share on other sites
Kiwi Posted August 18, 2009 Report Share Posted August 18, 2009 Kiedyś kupiłem strzelbę dong-san/KTW sygnowaną na pudle logiem Air Sport Games, więc poszukaj w tym kierunku. Jeszcze wcześniej (okolice 2003/2004r) Ithaca KTW dostępna była w firearms.pl, ale ten sklep już chyba nie działa. Quote Link to post Share on other sites
ramiel Posted September 18, 2009 Report Share Posted September 18, 2009 Przy obecnym kursie kosztowałby 906 zl z groszami. :cry: Quote Link to post Share on other sites
Kiwi Posted September 20, 2009 Report Share Posted September 20, 2009 A za ile chciałbyś kupić taką ekskluzywną replikę? Za 500zł jak kałacha Boyi? Quote Link to post Share on other sites
Don Drzewuu Posted September 23, 2009 Report Share Posted September 23, 2009 Niestety tylko 240fps, wyczytane na tokyo-model.com. Quote Link to post Share on other sites
muffasaSF Posted September 26, 2009 Report Share Posted September 26, 2009 (edited) Niestety tylko 240fps, wyczytane na tokyo-model.com. W sam raz do CQB... Edited September 26, 2009 by muffasaSF Quote Link to post Share on other sites
Kiwi Posted September 28, 2009 Report Share Posted September 28, 2009 Panowie, nie mierzcie tej repliki zwykłą miarą. Takiej giwery nikt nie kupuje, żeby zaoszczędzić, albo dla osiągów. Takie rarytasy kupuje się dla samego faktu posiadania, gdy komuś jest ona niezbędna do życia ;) Quote Link to post Share on other sites
Guest Jedi Knight Posted October 31, 2011 Report Share Posted October 31, 2011 Gdzie polski dystrybutor / sklep / może nawet osoba prywatna, na te repliki: KTW Winchester M1873 Carbine A&K gas-powered full metal Winchester model 1892 Maxi wiem że jest z zagranicy możliwe do ściągnięcia ale to nie good idea Jakiekolwiek Lever Action Rifles? Quote Link to post Share on other sites
arend Posted October 31, 2011 Report Share Posted October 31, 2011 Ostrzegam przed ich chińskimi kopiami (gazowymi). Razem z kumplem ściągneliśmy dwie repliki na kowbojskie imprezki. Moja nie strzeliła ani razu (ciągłe niemożliwe do opanowania nieszczelności i momentalne uszkodzenie mechanizmów ze stopu plastelny z woskiem ;p ) Kumpla strzeliła razy sześć, potem sypł się mechanizm lewara. Ale na ścianie wygląda cudnie. Quote Link to post Share on other sites
Guest Jedi Knight Posted October 31, 2011 Report Share Posted October 31, 2011 Mam rozmieć nie do kupienia taka replika, dobra i nie za bajeczne pieniądze? Quote Link to post Share on other sites
Kiwi Posted November 1, 2011 Report Share Posted November 1, 2011 Spytaj Specshopu-oni daaawno temu mieli strzelbą SPAS KTW. A jak nie, to ogólnie popisz do sklepów airsoftowych, czy by nie chcieli ściągnąć. Quote Link to post Share on other sites
Glock19 Posted December 25, 2011 Report Share Posted December 25, 2011 (edited) Sluchajcie mam pytanko. Czy jest gdzies w Polskim sklepie replika winchestera ale takiego jakiego mial Terminator w dniu sadu lub buncie maszyn? Sorry za ortografie ale klawiatura mnie sie psuje...(Poskie znaki) I co oznacza Other Power Source? Bo znalazlem takie cos http://shop.ehobbyasia.com/marushin-terminator-2-m1887-8mm-shotgun.html i nie wiem jaki mam napend... i czy da rade nim robic takie ,,wywijasy,, jak sam Terminator (przeladowanie w jednej rece itp.) Edited December 25, 2011 by Glock19 Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted December 25, 2011 Report Share Posted December 25, 2011 Sluchajcie mam pytanko. Czy jest gdzies w Polskim sklepie replika winchestera ale takiego jakiego mial Terminator w dniu sadu lub buncie maszyn? Sorry za ortografie ale klawiatura mnie sie psuje...(Poskie znaki) I co oznacza Other Power Source? Bo znalazlem takie cos http://shop.ehobbyasia.com/marushin-terminator-2-m1887-8mm-shotgun.html i nie wiem jaki mam napend... i czy da rade nim robic takie ,,wywijasy,, jak sam Terminator (przeladowanie w jednej rece itp.) Angielski w tych czasach to podstawa, wstydem jest nie znać tak prostego języka, którego uczą w każdym liceum, a teraz pewnie i w gimnazjach i niżej. Co do napędu - dwa razy pada w specyfikacji to, czym jest napędzany. Co do terminatora - jedno zdanie odpowiada na Twoje pytanie, przytoczę Ci je, również ze strony sklepu: "But, please don't swinging the gun as seen on movie, it may cause damage to the gun or the user...". Wesołych! Quote Link to post Share on other sites
Glock19 Posted December 26, 2011 Report Share Posted December 26, 2011 (edited) Lesio sorry jeżeli Cię obraziłem ale mnie Angielski ciężko idzie, i proszę nie gniewaj się na mnie ok? Ale nadal nie dowiedziałem się jednego, a konkretnie czy da się kupić to w Polsce? I nie denerwujcie się jeżeli przeoczyłem jakieś zdanie bo wczoraj miałem dwuletniego kuzyna na głowie i miałem w domu piekło... Edited December 26, 2011 by Glock19 Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted December 26, 2011 Report Share Posted December 26, 2011 W Polsce się nie da, poza - też już praktycznie niemożliwe. Quote Link to post Share on other sites
Glock19 Posted December 26, 2011 Report Share Posted December 26, 2011 Ok, dzięki za wszystko... Quote Link to post Share on other sites
Guest Jedi Knight Posted December 26, 2011 Report Share Posted December 26, 2011 Witam ponownie. Po tym że sklep gunfire zaopatrzył się w lever action rifle: http://wmasg.pl/pl/news/show/174640 Spojrzałem na film (był na wmasg, ale gdzies zgubilem link wiec to jest bezposredni na you tube) : Gość wypowiedzial sie ze to to samo co Sanjia firma.. = A&K M1892 Co o tym sądzicie? Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted December 26, 2011 Report Share Posted December 26, 2011 O czym? O tym, że A&K=Sanjia? Wszyscy już to wiedzą. :P Quote Link to post Share on other sites
Guest Jedi Knight Posted December 26, 2011 Report Share Posted December 26, 2011 ok. Przepraszam za moja nie wiedze. jakim cudem ten gosc n u tube uzyskal prawie 500 fps skoro ten gun podobno ma 340.. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 Stunningował? Albo po prostu uszczelnił :D Quote Link to post Share on other sites
Guest Jedi Knight Posted January 8, 2012 Report Share Posted January 8, 2012 Jak mi powiesz jak to uszczelnic to chyba sie nie posiąde z radosci. Mam tą replike i jest bardzo wybredna co do gazu ale jak wszystkie gaziaki. O 100 fps moze byc roznic przy zastosowaniu gazu guarder / abby a np badziewny asg ultraair gas (zielony) Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted January 8, 2012 Report Share Posted January 8, 2012 Które gaziaki sa wybredne co do gazu, że tak zapytam? Ja na ultrair mam 330fps w klamce więc sugeruję, że to nie gaz jest przyczyną ale raczej użytkownik. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts