pLuTi Posted June 14, 2004 Report Share Posted June 14, 2004 Interesuje mnie sprawa kamizelki. Poszukuje informacji o kamizelce przystosowanej lub takiej, do której pasują magazynki od mp5. Co polecacie? I w co warto zainwestować. Przejrzałem forum, ale nie znalazłem żadnych konkretów. pLuTi Quote Link to post Share on other sites
dzikki Posted June 14, 2004 Report Share Posted June 14, 2004 http://www.szycie.friko.pl/ - warto sprawdzic i zamowic jakbys nie znalazl. Quote Link to post Share on other sites
Zjawa Posted June 14, 2004 Report Share Posted June 14, 2004 na firearms.pl masz Kajman szyje podobno bardzo dobre kamizelki, nie wiem bo nie brałem. Orkan też jest chwalony :) Quote Link to post Share on other sites
ghost666 Posted June 15, 2004 Report Share Posted June 15, 2004 ja proponuje uszyc sobie samemu taka ładownice. Magi od mp5 wchodzą do ładownicy od polskiego PMa, nie pamietam dokładnie którego, wystarczy doszc zaczep alice i juz ;) Quote Link to post Share on other sites
ORKAN_Hubert Posted June 15, 2004 Report Share Posted June 15, 2004 Interesuje mnie sprawa kamizelki. Poszukuje informacji o kamizelce przystosowanej lub takiej, do której pasują magazynki od mp5. Co polecacie? I w co warto zainwestować. Przejrzałem forum, ale nie znalazłem żadnych konkretów. pLuTi Magi od MP 5 wchodza do wielu ladownic, zasadniczo wszystko co jest na M16 bedzie pasowac do mp5 (np. lbv), z tym ze tam gdzie miesci sie jeden magazynek od m16 zmiescisz dwa od mp5. Po probuj, po przymierzaj a bedzie dobrze. Jak chcesz jakiegos customa to polecam siebie, ale mam odlegle terminy na szycie (sierpien) gdyz juz mam pelno zamowien. Ale bys nie zalowal. Quote Link to post Share on other sites
Brymer Posted June 15, 2004 Report Share Posted June 15, 2004 generalnie wszystkie kamizelki z ładownicami do magów m16 dadzą radę - przelicznik masz 2 magi do mp-5 = 1 mag do m16 ze swojej strony polecam Orkana - solidnie (pozdro Kapral), dobrze , no i najważniejsze koleś się zna ;) załatwiłem że np. jego ładownicy na naboje do 12 używa koleś ze SPAT-u (tajemnica z jakiego ;)) no i najnowsza wiadomość- Orkana oporządzenie poleci na 3 zmianę do Iraq (pod warunkiem ,że zrobi kaburę na p-83 na kamizelce (jak tylko będą fotki to udostępnię) Quote Link to post Share on other sites
Hargin Posted June 15, 2004 Report Share Posted June 15, 2004 Generalnie Okran to sprytna bestia ;) sam uzywam jego produktow i jestem baaaarrrddzzzoo zadowolony. polecam goraco Quote Link to post Share on other sites
PA Posted June 15, 2004 Report Share Posted June 15, 2004 Ja jestem w szoku, że ktoś nie nosi kamizelek Orkana :P Jeżeli tak jest to musi sobie zamówić szybciutko. U nas zaraza Orkanowymi kamizelkami w Toronto szerzy się jak dżuma. Orkanowi już igły się wszystkie połamały z wrażenia jak dostaje kolejne zamówienia - coraz bardziej hurtowe :D Polecam. Wygodne, wytrzymałe, praktyczne i co tam jeszcze se człowiek wymyśli. Jeżeli szycie.friko.pl kiedyś Orkanowi dorówna to raczej w dość odległej perspektywie. Używam produktów obu "firm". PA. Quote Link to post Share on other sites
ORKAN_Hubert Posted June 15, 2004 Report Share Posted June 15, 2004 Zawstydzacie mnie :roll: Moze pochwalcie sie zdjeciami swoich kamizelek, najlepiej by wtle byly magazynki od mp5 by bylo na temat :wink: Quote Link to post Share on other sites
Wukasz Posted June 15, 2004 Report Share Posted June 15, 2004 Zamiast się zawstydzać dokończyłbyś stronke i zmienil serwer ;) Limity mnie dobijają a potrzebuje te wieksze foty kamizeli zrobionej ze snajpera. Quote Link to post Share on other sites
LD_cynik Posted June 15, 2004 Report Share Posted June 15, 2004 Generalnie... to sie przywalacie do tego jak ktos pisze np. ze cos napisal ghosts a nie zjawa... a tutaj nikt nie zauwaza, ze koelga to Apogeumus a nie Orkan... eh... Zwracalem uwage gawiedzi na to juz kilkakrotnie ale uparli sie ;) Quote Link to post Share on other sites
ORKAN_Hubert Posted June 15, 2004 Report Share Posted June 15, 2004 Zamiast się zawstydzać dokończyłbyś stronke i zmienil serwer ;) Limity mnie dobijają a potrzebuje te wieksze foty kamizeli zrobionej ze snajpera. Spokojnie, już niedługo premiera nowej strony, cierpliwości. Tym razem zrobi ją fachowiec, a nie ja. Quote Link to post Share on other sites
PA Posted June 15, 2004 Report Share Posted June 15, 2004 Generalnie... to sie przywalacie do tego jak ktos pisze np. ze cos napisal ghosts a nie zjawa... a tutaj nikt nie zauwaza, ze koelga to Apogeumus a nie Orkan... eh... Zwracalem uwage gawiedzi na to juz kilkakrotnie ale uparli sie ;) A ja zawsze mówiłem/pisałem Apogeumus ale ostatnio łatwiej mi przychodzi Orkan. Nie sądzę, żebyś miał mi za złe Orkan :P Quote Link to post Share on other sites
ORKAN_Hubert Posted June 15, 2004 Report Share Posted June 15, 2004 Generalnie... to sie przywalacie do tego jak ktos pisze np. ze cos napisal ghosts a nie zjawa... a tutaj nikt nie zauwaza, ze koelga to Apogeumus a nie Orkan... eh... Zwracalem uwage gawiedzi na to juz kilkakrotnie ale uparli sie ;) A ja zawsze mówiłem/pisałem Apogeumus ale ostatnio łatwiej mi przychodzi Orkan. Nie sądzę, żebyś miał mi za złe Orkan :P Skądże, mi też ostatnio łatwiej pisać Orkan :wink: Quote Link to post Share on other sites
BD_Rash Posted July 1, 2004 Report Share Posted July 1, 2004 witam. ja używam kamizelki identycznej jak CBŚ, Policja, Inspekcja Celna, SG, UOPdawny i pasują. Tam jest przystsowane do wszystkich PMów...no...może poza P90 ale też pewnie się zmieści:) pozdro, RAsh Quote Link to post Share on other sites
ORKAN_Hubert Posted July 1, 2004 Report Share Posted July 1, 2004 witam.ja używam kamizelki identycznej jak CBŚ, Policja, Inspekcja Celna, SG, UOPdawny i pasują. Tam jest przystsowane do wszystkich PMów...no...może poza P90 ale też pewnie się zmieści:) pozdro, RAsh moze masz jakies zdjecia? oni uzywaja wielu mopdeli :wink: Quote Link to post Share on other sites
Kapral Posted July 1, 2004 Report Share Posted July 1, 2004 wracajac do ORKANA, solidna firma. nienarzekam. 8) Quote Link to post Share on other sites
ORKAN_Hubert Posted July 1, 2004 Report Share Posted July 1, 2004 wracajac do ORKANA,solidna firma. nienarzekam. 8) 8) masz u mnie piwo Quote Link to post Share on other sites
Hargin Posted July 1, 2004 Report Share Posted July 1, 2004 ja juz nie bede reklamowal Orkana - on wie za co .... Quote Link to post Share on other sites
ORKAN_Hubert Posted July 1, 2004 Report Share Posted July 1, 2004 ja juz nie bede reklamowal Orkana - on wie za co .... i tak masz u mnie piwo :wink: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts