Jey Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 Czy mugłby dziękuje. Kolorowo tu strasznie - Medi 8). Quote Link to post Share on other sites
fiedotow Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 Jóźku i Staśku!!! Bolą mnie oczy!!! Wystarczy pier... o glebę i sam się rozłoży. To się rozkręca śrubokrętem nie rozkłada... Quote Link to post Share on other sites
jmsss Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 Racja... Quote Link to post Share on other sites
baki1991 Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 YOOOOO!!! Maniacy POMOCY!!!! :cry: Jak rozłożyć USP od TM z HU z serii High Grade?? Proszę pomóżcie!!! :!: Z góry dzięki :) [ Dodano: 29 Cze 2006 21:31 ] Wiem tylko tyle że robi się to prosto ale kompletnie nie wiem jak bo poluzowała mi się lufa i muszę ją przytwierdzić heh czy jakoś tak :D Bez komentarza. Quote Link to post Share on other sites
Matos Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 Banał,po lewej stronie pistoletu masz bezpiecznik i w bliżej końca lufy jest drugi bezpiecznik,atrapa.Przesuwasz go na pozycje górną i wybijasz lekko śrubokrętem od strony prawej.A potem wysuwasz zamek razem ze wszystkimi bebechami :) Zagmatwane,ale działa. Pozdro, Matos. Quote Link to post Share on other sites
C-bOoL Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 Rozkładanie Cyber Gun Smith & Wesson M3000 z kolbą: Najpierw odkręcamy boczne szyny' date=' po 2 śrubki każda i odkładamy, żeby nie pogubić. Później najlepiej odkręćić cały panel z szyną główną. By zdjąć kolbę odkręcamy 2 śrubki, które trzymają się w 2giej strony na zakrętkach (są w miejscu gdzie się trzyma replike). Teraz najlepiej odkręcić wszystkie pozostałe śrubki. Dalej odkręcamy ten plastik który znajduje się przed czółeniem, ściamy go wraz z przednim mocowaniem paska i kawałkiem sprężyny. Teraz odkręcamy rurę po której przesuwa się czółenko (poprostu kręcimy, jest na gwincie). Następnie ściągnamy lufe zewnętrzną, jest poprostu wciśnięta, więc na przemian lekko w lewo, lekko w prawo kręcąc ścągamy. Odkręcamy ostatnią śrubkę, która kryła się pod lufą zewnętrzną, i już możemy rozłożyć body, teraz najlepiej niczego nie zgubić, budowa jest w sumie prosta. (Jak ktoś chce ściągnąc jeszcze czółenko to jest ono przymocowane małą śrubka do pręta, popychającego tłok)[/quote'] Moglbys to bardziej wyjasnic?? szczegolnie od momentu cyt: ,,Następnie ściągnamy lufe zewnętrzną, jest poprostu wciśnięta, więc na przemian lekko w lewo, lekko w prawo kręcąc ścągamy. Odkręcamy ostatnią śrubkę, która kryła się pod lufą zewnętrzną, i już możemy rozłożyć body, teraz najlepiej niczego nie zgubić, budowa jest w sumie prosta.,, gdzie ty tam widzisz jakas srubke pod lufa zewnetrzna?? i jak ty to na lewo na prawo bo ja jakos krece krece i gowno to daje moze jakies fotki dokladniejszy opis bo ten to mozna... Quote Link to post Share on other sites
rak92 Posted July 9, 2006 Report Share Posted July 9, 2006 Łatwe. Jak masz śrubokręt (napewno masz :) ) to go wkładasz pomiędzy koniec tej lufy (zewn.) przy body i nim "wiercisz". Jeszcze jedno! Prowadnica czółenka musi być już ściągnięta. Quote Link to post Share on other sites
C-bOoL Posted July 10, 2006 Report Share Posted July 10, 2006 To jakbys byl taki uprzejmy ,wytlumacz mi jeszcze jak rozlozyc kolbe na pol tzn bo chce pogrzebac w srodku a cos stopka nie chce wyjsc wszytkie srubki odkrecilem! wiec raczej chodzi o to czy przypadkiem na chama trzeba jakos to wyczepic ?? zeby kolba na pol sie rozeszla bo najwyrazniej stopka przeszkadz. HELP P.S z gory thx :P Quote Link to post Share on other sites
Amek Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 Witam! Ostatnio jak rozkładałem swojego COLTA XM177E2 [TM] to zgubiłem sprężynkę od spustu, czy wie ktoś gdzie taką można dostać?? Quote Link to post Share on other sites
Acho Posted July 15, 2006 Report Share Posted July 15, 2006 Witam, mam problem ze zlożeniem shota M47A DE, niech ktoś da foty każdej części w środku, jak powinna być poprawnie włożona, i opisy mile widziane, bo jak go rozłożyłem, to mi sie wszystko wysypało :/ Edit: Tu są foty, ale marnej jakości bo mam kiepski aparat... http://aquilasoldiers.cba.pl/Nowy%20folder.rar Edit: Aha i ten przycisk do zabezpieczania luzno mi lata, jak zloze jakos to plastikowe pudlo, i jak wystaje w lewo to jest odbezpieczony (czylli na odwrót niż normalnie)... Quote Link to post Share on other sites
Medi Posted July 15, 2006 Report Share Posted July 15, 2006 Foty są w temacie o tej strzelbie, nie chce mi sie teraz szukać, jakoś druga albo trzecia strona... Quote Link to post Share on other sites
Acho Posted July 15, 2006 Report Share Posted July 15, 2006 spooko znalazłem kilka tematów o tym, skręciłem go - strzelał, ale zostało mi kilka części i przycisk do zabezpieczania mi lata... o tym juz na forum nie znalazłem... Quote Link to post Share on other sites
rak92 Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 C-bOoL to proste, tylko koniec kolby (taki gumowany plastik) jest przyklejony. Są tam 2 śrubki z tyłu. Odkręć je i musisz np. "śrubokrętem" podłożyć i oddzielić stopkę od kolby. I pod nią (stopką) są jeszcze 2 śrubki. Odkręcasz i otwierasz. Quote Link to post Share on other sites
Yuri47 Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 Można Szanowne Zgromadzenie prosić o instrukcję do MP5 SD3 z UHC? Bardzo bym był wdzięczny... Quote Link to post Share on other sites
tomekc16 Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 Witam! Mam prośbę: mogłby ktoś napisać jak się rozkłada M16A1 od CG? Czy da się go rozłożyć w ten sam sposób co XM177 też od CG? Bardzo proszę o pomoc bo muszę go przesmarować a nie chcę go rozkładać na własną rękę. Z góry dzięki! Pozdrawiam! Quote Link to post Share on other sites
matihood Posted July 30, 2006 Report Share Posted July 30, 2006 Mam problem z walther p99 z HFC, nie wiem jak wypchnąć bolec który jest z przodu. Quote Link to post Share on other sites
rak92 Posted July 30, 2006 Report Share Posted July 30, 2006 Gwóźdź, młotek, walisz i po sprawie. Nie bój się. Ja już tak 3 Walthery rozłożyłem :lol: . Jak nie chcesz go porysować to se coś podkładasz (np. tekturkę) Quote Link to post Share on other sites
matihood Posted July 30, 2006 Report Share Posted July 30, 2006 To offtop ale musiałem dokleić coś do lufy w p99... niestety lufa skleiła się kropelką z zamkiem i nie moge go odciągnąć. Co zrobić ? Quote Link to post Share on other sites
melon Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 Jak rozłożyć MP5SD3 firmy UHC?Bardzo ładnie proszę o pomoc... Quote Link to post Share on other sites
SamboR Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 Witam. Bardzo potrzebuję fotek wnętrza CZ.Scorpiona vz 61 z TM. Rozłożyłem skubańca, ale coś jest nie tak z magazynkiem - wcześniej wchodził bez problemowo, teraz nie chce wejść wcale. Gdy wkładam go "na hama" nie podaje kulek. Wydaje mi się, że coś nie tak jest z tym "pobieraczem" kulek. Quote Link to post Share on other sites
kongoku Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 A jak rozłożyć Walther'a P99 HFC tzn. tylko lufe bo musze dojść jakoś do Hop Up'a prosze o pomoc z góry dziękuje. Quote Link to post Share on other sites
mindhunter Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 potrzebuję pilnie instrukcji do rozłożenia całkowitego i złożenia strzelby Double Eagle M47D Quote Link to post Share on other sites
YodaSan Posted August 23, 2006 Report Share Posted August 23, 2006 czy ktos posiada jakies zdjecia mechanizmu wewnwtrzenge Desert Eagle UHC? rozkrecilem go bo dostalo sie tam troche piasku a teraz za nic w swiecie nie moge go zlozyc...proche o pomoc :? Quote Link to post Share on other sites
Zialamal Posted September 3, 2006 Report Share Posted September 3, 2006 witam mam problem z TAURUSEM PT92 UHC chodzi o to, ze zamek nie wraca mi do konca musze go dopychac nie wiem w czym jest wina powiedzcie mi czy mam go rozebrac i nasmarowac ?jezeli tak to z gory prosze o krotka instrukcje rozebrania go... chyba ze to wina czegos innego. Quote Link to post Share on other sites
Seweryn Posted September 27, 2006 Report Share Posted September 27, 2006 Czy mógłby ktoś napisać jak w pistoleci H&K USP gdzie trzeba dac ten gwoździk?najlepiej by było jakby ktoś pokazał zdjęcie Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts