czyzu Posted August 18, 2009 Report Share Posted August 18, 2009 Witam. Czy ktoś kupował może u tego allegrowicza jakąś broń?. Na swoich zdjęciach broni ma napisane adres www.sportgun.pl ale ta stronka albo nie istnieje albo moja przeglądarka nie chce jej oglądać Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
AdameKOSW Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 Jakiś czas temu kupiłem u niego replikę Walthera P990. Nigdy się nie zepsuł. Kontakt ze sprzedawcą bdb. Wysyłka szybka. Na towar jest gwarancja i daje gratisik :) Quote Link to post Share on other sites
CIUPAK1 Posted August 21, 2009 Report Share Posted August 21, 2009 Ja u niego kupowałem nie dawno pistolet gazowy gaz i kulki .Świetny kontakt mailowy,szybka przesyłka.Spokojnie można u niego kupić ale jeżeli masz ta samą broń np w taiwangun.com=wtedy będzie i zapewne taniej,to w ogóle nie ma co wahać tylko kupić specshop.pl / taiwagun.com / zbrojownia.linuxpl.com. Quote Link to post Share on other sites
Lochu Posted August 21, 2009 Report Share Posted August 21, 2009 Sprzedawca dobry co widać po komentarzach. Quote Link to post Share on other sites
V1RooZ Posted August 22, 2009 Report Share Posted August 22, 2009 Niedawno moj kolega kupił od niego kałasza cymy. Gosciu spoko, fascynat można odebrać u niego towar osobiscie we wrocławiu na osiedlu nowy dwór. Quote Link to post Share on other sites
Twomble Posted August 24, 2009 Report Share Posted August 24, 2009 Rok temu kupiłem od Vip1977 M4 DBoys i działa do tej pory bez zarzutów,z resztą zaopatruje się u tego allegrowicza regularnie i nie mam żadnego zastrzeżenia co do sprzedawcy .Nie pozostaje mi nic innego jak polecić tego sprzedawcę jako zadowolony kupujący :ok: , jeżeli chodzi o adres www.sportgun.pl mi również nie działa ta strona :???: Quote Link to post Share on other sites
wgolema Posted December 30, 2009 Report Share Posted December 30, 2009 Ja również mogę tylko polecać. Kupiłem dla znajomego replikę i działa bez zarzutu (będzie już prawie rok i około 10 tys kulek- dzieciaki też sobie do puszek strzelają) Sprzedawca zna się na rzeczy, wie co sprzedaje i jak się z tym obchodzić. Dodatkowo ma serwis- oddałem replikę (typowe- rozkręciłem i jak poskładałem to nie strzela). Nie dość, że znowu działa, to jeszcze dużo ciszej i sprawniej. Ceny naprawdę konkurencyjne, szczególnie dla osób, które odbierają osobiście- części różnych producentów miewa nawet w cenach niższych niż u źródła... Quote Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 Robiłem zakupy u vip1977 i jestem zadowolony z jakości obsługi i kontaktu. Quote Link to post Share on other sites
tolek Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 ten sklep wymiata kupiłem tam ak 47.na miejscu sam jeszcze wyprubowałem cool sklepik tylko o demnie troche daleko bo w lubaniu mieszkam :killer: Quote Link to post Share on other sites
zezol1 Posted January 6, 2010 Report Share Posted January 6, 2010 Z tego co wiem działają oni na podobnej zasadzie jak taiwangun, pytałem sie o modywikacje/tiunngi do broni. Powiedzieli ,że jezeli kupie gumke czy tam lufe to wszystko mi zamontują. ;) Szykuje sie do zakupu u nich 048S. Jak uważacie lepiej brac za 699zł u vipa czy na TG za 739? ;] Quote Link to post Share on other sites
Garam Posted April 6, 2010 Report Share Posted April 6, 2010 Jak jest u niego z gwarancją ? Wszystko spoko ? Ma on taniej niż na taiwangun no i nie będę musiał płacić za wysyłkę, więc chyba u niego kupię... Quote Link to post Share on other sites
AdameKOSW Posted April 17, 2010 Report Share Posted April 17, 2010 Wszystko okej, zamówiłem replikę i parę drobiazgów. Kontakt bdb, szybka wysyłka, paczka zabezpieczona jak należy. Polecam Vipa ;-) . Quote Link to post Share on other sites
ziomcio123 Posted May 1, 2010 Report Share Posted May 1, 2010 Ja kupiłem od niego jakoś rok temu w czerwcu replikę M4 JG, do dzisiaj działa bez zarzutu. Poza tym kupiłem kilka rzeczy. Wszystko jak trzeba. Quote Link to post Share on other sites
Kamil5464 Posted May 1, 2010 Report Share Posted May 1, 2010 Hmm. Kupiłem od niego jakiś rok temu replikę Waltera i polecam Bardzo dobry allegrowicz 8) Quote Link to post Share on other sites
sonicr Posted May 2, 2010 Report Share Posted May 2, 2010 Zaopatruje mnie w repliki, części i akcesoria od ponad roku. Profesjonalny serwis i żadnych problemów. Quote Link to post Share on other sites
puzo Posted May 12, 2010 Report Share Posted May 12, 2010 Chciałem kupić magazynek gazowy na co2 do we, kilka razy pisałem do niego, to zwodził mnie i oszukiwał że za tydzień będą. Doczekać się nie mogę Mam nadzieje że wkońcu dojdzie dostawa kontenerami. Quote Link to post Share on other sites
Reset Posted November 13, 2010 Report Share Posted November 13, 2010 Eee , kupiłem od Niego replike ZEPSUTĄ i męczyłem się przez miesiąc żeby ją zwrócić . NIE POLECAM , poza tym zniszczył mi nerwy :evil: Przez ponad rok napisał 2 posty i oba krytykujące sklepy. Albo nie uczciwa konkurencja albo jakiś przypadek problematycznego klienta. Quote Link to post Share on other sites
Belfer Posted November 13, 2010 Report Share Posted November 13, 2010 Kilka magazynków i kulki. Kontakt świetny, sprawna wysyłka. Wg. mnie sprzedawca OK. Quote Link to post Share on other sites
rollson Posted November 13, 2010 Report Share Posted November 13, 2010 Ja również kupiłem u tego sprzedawcy niedawno kilka rzeczy. Świetny kontakt, szybka przesyłka. Quote Link to post Share on other sites
Luciao_77 Posted November 13, 2010 Report Share Posted November 13, 2010 od czasu do czasu kupuję różne akcesoria u tego Sprzedawcy - szybka i rzetelna obsługa ( wśród zakupionych towarów były pistolety na green gas, kolimatory i inne drobiazgi) Quote Link to post Share on other sites
abstrahuj Posted November 13, 2010 Report Share Posted November 13, 2010 u niego kupilem pierwsza berette [jakies 3 lata temu] i akcesoria. potem druga, potem shotguna i jeszcze wiecej akcesoriow. koles cechuje sie ekspresowym kontaktem i mega ekspresowa przesylka. raz zrobilem zakupy w sobote i w poniedzialek byla paczka. no gigant. z gwarancja tez nie robi problemow. godny konkurent krakmanów:) Quote Link to post Share on other sites
luglo Posted November 24, 2010 Report Share Posted November 24, 2010 Wiele, wiele razy, przez kilka lat robiłem u Vip'a zakupy. Nigdy nie było jakichkolwiek trudności czy problemów. Duży i w pełni zasłużony + no i polecam :biggrin: Quote Link to post Share on other sites
pmsniper Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 Robiłem u niego zakupy kilka razy i zawsze wszystko było ok. Polecam tego sprzedającego. Quote Link to post Share on other sites
ziemas Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 (edited) Polecam Vipa1977 z cała pewnością uczciwy i normalny człowiek. Bez problemów od roku zaopatruje się w ammo, magi itp. wyłącznie u niego. Edited January 28, 2011 by ziemas Quote Link to post Share on other sites
walekval Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 (edited) To teraz ja powiem coś na temat vipa. Jest to rzetelny i uczciwy sprzedawca. Kupiłem u niego 12szt magazynków krótkich od PJ. Szybko przyszły, dobrze zapakowane, wszystkie świetnie podają. Nie dawno kupiłem replikę colt 1911 WE GBB. Po wystrzeleniu pierwszego magazynka replika przestała działać właściwie. Zadzwoniłem, miły kontakt, odesłałem. Po tygodniu replika wróciła w pełni sprawna z wymienionym na nowy dolnym korpusem. Ktoś powie replika przyszła uszkodzona. No może i tak ale tak to już jest z replikami- to są strasznie wadliwe zabawki. Ważne jest ż vip bez problemów, szybko i sprawnie naprawił mi replikę w bardzo krótkim czasie. Wieeeelki plus za obsługę klienta i serwis, tak przecież trudny do znalezienia u wielu sprzedawców i w sklepach. Nie sposób sprzedać replikę tylko uszczęśliwić klienta gdy coś pójdzie nie tak. Polecam. :icon_biggrin: Edited April 5, 2011 by walekval Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts