Marcinek83 Posted September 15, 2009 Author Report Share Posted September 15, 2009 Ale jak przytnę sprężynę do odpowiedniej długości i założę 2 łożyska to stracę jakieś 3 zwoje, bez sensu tracić moc. Środkowa sprężyna i tak się ślizga po łożysku z tym że równo z zew. sprężyną co w zasadzie nie szkodzi bo przy obrocie sprężyny zew. jest możliwość że wew. się ułoży przy ślizgu na łożysku. Quote Link to post Share on other sites
KicpA Posted September 19, 2009 Report Share Posted September 19, 2009 Ehh ale ta firma robi sprężyny do replik więc wiedzą jak wyprodukować sprężynę która da więcej jak M170 którą robią. Quote Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted September 19, 2009 Author Report Share Posted September 19, 2009 Ta czeska? No sorki ale robią z średnicą 9mm a do AEG jest nie całe 11mm. Jednak gdyby była M190 bądź M200 z chęcią zamówię. Quote Link to post Share on other sites
KicpA Posted September 19, 2009 Report Share Posted September 19, 2009 http://airsoftpro.cz/eshop/index.php?cPath=85_15_33 Czesi już od chyba 2 lat produkują sprężyny do replik jak i masę innych części, jak napiszesz może wykonają ci sprężynę która da te 750fps bez żadnych udziwnień icon_wink.gif Przecież napisałem ci już że pewnie istnieje możliwość zamówienia u nich takiej sprężyny ;) Quote Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted September 19, 2009 Author Report Share Posted September 19, 2009 Jak na 100% to pisz, zobaczymy co tam mają. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted September 21, 2009 Report Share Posted September 21, 2009 Hmm nie czytałem całości. Odwołam się tylko do... Napisałeś że 750fps nie wycisniesz z m210. Tyle wycisniesz z m190 jak się postarasz. Ktos tam jeszcze pisał że gumka HU pójdzie się pasać od razu. Bzdura. Quote Link to post Share on other sites
KicpA Posted September 21, 2009 Report Share Posted September 21, 2009 Ty Dex ale to jest AEG ;) Quote Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted September 22, 2009 Author Report Share Posted September 22, 2009 (edited) Powiem wam że przy 580FPS na ostatniej strzelance bałem się strzelić miejscami, fakt że biegałem w ghillie powodował że prawie po mnie deptali więc leciały silent kill, ogólnie taka moc to wielka odpowiedzialność i ciutkę się boję montować 750fps, chwila nieuwagi i ktoś zaczyna krwawić a to by mi zniszczyło reputację jak bym kogoś uszkodził, boję się tego bo chce strzelać mocną repliką ;) Jednak myślę że trochę potrenuję z tą mocą i zamontuję M170 DF, większą moc, może kiedy indziej. EDYT: dexterkrak 750FPS w M14 G&G do której nie ma BU a jak wiadomo cylinder jest standardową wersją do GB V.2 V.3 itd. to na M190 750FPS, chciał bym to zobaczyć. Edited September 22, 2009 by Marcinek83 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts